mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 19 lediga jobb

mpya logo

Huddinge Övrigt: Ekonomi / Finans

Ekonomichef till Södertörns brandförsvarsförbund

Vill du ha det övergripande ansvaret för ekonomi i en organisation som räddar liv, egendom och miljö? Vill du arbeta på en arbetsplats som verkligen gör skillnad i samhället? Då kan tjänsten som ekonomichef för Södertörns brandförsvarsförbund vara tjänsten just för dig.

mpya logo

Malmö Redovisning

Ekonom till Arjo AB i Malmö

Vill du som ekonom vara med och bygga upp redovisningsavdelningen på ett spännande internationellt bolag? Är du i början av din karriär som ekonom och vill ta nästa steg tillsammans med ett härligt team har vi nu rollen för dig! Arjo AB tar hem ekonomin till huvudkontoret i Malmö och du erbjuds vara med på denna resa. Redovisningsteamet för de svenska bolagen består i dagsläget av redovisningschef och redovisningsekonom som tillsammans med dig och ytterligare en ekonom kommer sätta upp denna avdelning.

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Group Business Controller till Bygghemma Group Malmö

Är du på jakt efter en roll där du får arbeta strategiskt och verksamhetsnära? Vill du bli en del av en internationell expansiv verksamhet där möjligheterna till utmaningar och utveckling är stora? Nu har du som är hungrig och drivs av att vara med och påverka och självständigt driva saker framåt en fantastisk karriärmöjlighet!

mpya logo

Malmö Reskontra

2 Ekonomer till Oatly i Malmö

Vi fortsätter växa så det knakar, både bolagsmässigt, finansiellt och organisatoriskt! Vi behöver därför stärka upp ekonomiavdelningen och söker nu två nya ekonomer.

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Junior Financial Controller till Bygghemma Group i Malmö

Vill du vara med och utveckla ett svenskt börsnoterat bolag i snabb tillväxt och påverka din och företagets framtid? Då hoppas vi att den nya tjänsten som Junior Financial Controller hos Bygghemma kan väcka ditt intresse. Du erbjuds ett omväxlande arbete i en informell miljö med stora möjligheter att utvecklas och göra snabb karriär. Du kommer att rapportera till och arbeta tätt ihop med Group Financial Controller och få möjlighet att växa in i rollen. Du blir ett aktivt stöd för hela verksamheten med många kontaktytor och arbeta nära koncernledningen med placering på huvudkontoret i centrala Malmö.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsekonom till Apoex, ett företag i stark expansion

Vill du arbeta som redovisningsekonom i ett bolag med stark tillväxt där du kommer få möjlighet att vara delaktig att utveckla redovisningsfunktionen? Apoex grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt Apoex som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Apoex har sitt kontor i Hammarby Sjöstad.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsansvarig till Apoex, ett företag i stark expansion

Vill du arbeta som redovisningsansvarig i ett bolag med stark tillväxt där du kommer få möjlighet att vara delaktig att utveckla redovisningsfunktionen? Apoex grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt Apoex som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Apoex är nu i behov av att rekrytera en redovisningsansvarig som kommer att få möjlighet att arbeta brett inom redovisning. Apoex har sitt kontor i Hammarby Sjöstad.

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Supply Chain Controller till Pågen i Malmö

Vill du vara med och utveckla Sveriges ledande bageri i tillväxt? Vill du verka i ett företag där du kan påverka och utforma ditt arbete? Då hoppas vi att den nya tjänsten som Supply Chain Controller på Pågen låter intressant.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Har utmaningarna tagit slut och är du redo för en annorlunda morgondag? Vill du utvecklas, aktivt påverka och vara del av ett nytänkande konsultbolag? Konsult på Mpya Finance kan då vara ditt nästa steg i karriären!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Är du en driven och sportintresserad Business controller? Då har vi tjänsten till dig hos Björn Borg!

Vi som jobbar på Björn Borg drivs av att få våra konsumenter att känna sig aktiva och attraktiva. För att kunna erbjuda slutkonsumenter produkter i världsklass, krävs inte bara passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse. Det krävs också ett team i världsklass som vill utvecklas tillsammans med företaget. Om du är en mode- och sportintresserad person med ett brinnande intresse för att göra skillnad så kommer du att passa in hos oss!

mpya logo

Malmö Redovisning

Redovisningsekonom till Kjell & Company i Malmö

Vill du vara en del av ett av svensk detaljhandels starkaste varumärken? Är du engagerad och har en stark vilja att vara med och utveckla? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. Kjell & Company forstätter sin expansionsresa och söker nu en redovisningsekonom. Som redovisningsekonom kommer du att vara delaktig i den fortsatta uppbyggnaden av ekonomifunktionen i ett växande bolag. Du erbjuds en dynamisk miljö med engagerade kollegor som brinner för bolaget och dess produkter.

mpya logo

Lund Redovisning

Driven Accountant to Camurus in Lund

Camurus is looking to strengthen the Finance organization with an ambitious and driven Accountant This is a hands-on role which would be an ideal move for a person who has a drive to continually improve processes and seek new challenges. The position offers a dynamic international work environment and corporate culture, with the possibility for individual development and growth and you will be encouraged to drive and implement ideas that will contribute to the company’s overall goal. This is a great time to join a highly dynamic company during a very exciting phase of growth.

mpya logo

Stockholm Övrigt: Ekonomi / Finans

Ekonomichef till Indoor Energy

Vi som jobbar på Indoor Energy tänker inte som alla andra! Vi vill skapa ett företag som hjälper våra kunder att göra världen lite bättre. För det är så vi ser på det vi gör! Varje dag när vi går hem har vi sparat energi, minskat utsläpp och klimatet har blivit lite bättre. Och den känslan älskar vi, för den ger oss mening och innehåll! Nu söker vi en Ekonomichef till kontoret i Solna.

mpya logo

Helsingborg Redovisning

Redovisningsansvarig till Corvara Industri och Skadeservice AB

Fyrkantig ekonom med runda hörn! Corvara har i dagarna blivit uppköpt av danska SSG där också Crendo fastighetsförvaltning ingår. Nu bygger Corvara upp sin ekonomiavdelning i Helsingborg och du har chansen att vara med på denna resa! Som första redovisningsekonom på plats i Helsingborg bygger du tillsammans med ekonomichefen och övriga ekonomer runt om i landet upp företagets framtida ekonomifunktion. Processer och rutiner sätts på plats i ett trevligt klimat där alla hjälps åt.

mpya logo

Malmö Redovisning

Erfaren fastighetsekonom till Accountor i Malmö

Accountor i Malmö stärker nu upp kontorets satsning på fastighetskompetens. Vill du vara med och påverka? Ta nu chansen att utvecklas tillsammans med Accountors fastighetsekonomer runt om i Sverige. Accountor utgår alltid från sina medarbetare och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samtidigt som man erbjuds en bra balans mellan jobb - och familjeliv. Du blir en del av ett trevligt team på 7 redovisningskonsulter där alla hjälps åt och bryr sig om varandra.

mpya logo

Solna Controller / Rapportering

Business Controller till Bisnode Sverige AB

Vill du arbeta i en utvecklande roll i en dynamiskt och internationell koncern inom en framtidsbransch? Vill du vara delaktig i utvecklingen av Bisnode Sverige och ingå i ett controllerteam? I rollen som Business Controller kommer du att proaktivt stödja verksamheten och vara med och bidra till en positiv utveckling av verksamhetens lönsamhet och tillväxt.

mpya logo

Göteborg Övrigt: Ekonomi / Finans

Ekonomichef till fastighetsbolaget Kjellberg & Möller AB

Arbetet som ekonomichef hos Kjellberg & Möller präglas av entreprenörskap, prestigelöshet och lagspel -samt en stor dos av positiv framåtanda. För rätt kandidat erbjuds ett utvecklande och ansvarsfullt arbete med möjlighet till påverkan och personligt växande. Man har en platt organisation och tjänsten är bred. Som Ekonomichef företräder du Kjellberg & Möller i ekonomiska frågor och förväntas kontinuerligt utveckla och behålla goda relationer till våra uppdragsgivare/fastighetsägare.

mpya logo

Lund Redovisning

Redovisningskonsult till Preventum Partner AB

Du som vill kunna ge dina kunder mer av din tid och kunskap! Varmt välkommen att läsa vidare om din nästa tjänst. En tjänst som erbjuder dig som redovisningskonsult en omväxlande vardag med trevliga kollegor i fina omgivningar. Här pendlar du mot trafiken, slipper tidsredovisningen och kan ge rådgivning på hög nivå till dina kunder. Dina kunder är alla tandläkare och du blir en uppskattad specialist inom området. Här är det kvalitet som räknas och du har stor möjlighet att påverka din vardag med korta beslutsvägar och coachande ledarskap.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Ekonomichef till Newsec

Newsec växer ytterligare och söker nu ännu en Key Account Financial Manager till kontoret i centrala Göteborg. Tjänsten är en nyckelposition och du ingår i uppdragets ledningsgrupp. Rollen innebär personalansvar.

Filtrera

Ort

Kategori