mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 20 lediga jobb

mpya logo

Halmstad Övrigt: Ekonomi / Finans

Marknadsinriktad CFO till Hylte Jakt & Lantman

Är du en marknadsinriktad och hungrig CFO som förstår och ser potentialen och styrkan i en ny företagsgrupp och som kan hitta synergin mellan bolagen? Vill du ha ett arbete med stor möjlighet att påverka din och företagets framtid? Då hoppas vi att denna tjänsten kan väcka ditt intresse.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Finance Director Logistic and Supply at Mölnlycke Health Care

We are currently seeking an experienced Finance Director Logistic and Supply at Mölnlycke Health Care. You will be working closely with the Supply Chain and Logistics Management, to drive the transformation into a demand driven supply organization. The position requires the ability to influence key decision makers and to think long-term to drive decisions that impact the business. You are hands-on, a participative manager and you will challenge Supply and Logistics handling to ensure tight cost control and continuous improvement mindset. You will report to Global Finance Director Operations and the position is based at the headquarters in Gothenburg.

mpya logo

Malmö Redovisning

Chief Accountant till Doro AB i Malmö

Doro är ett expansivt och värderingsstyrt bolag. I bolagets arbete är kvalitet och respekt för miljö och människor en av grundstenarna i verksamheten, och koncernens framgång och långsiktiga lönsamhet byggs på dessa värderingar. Doro söker nu en erfaren ledare med stort systemintresse som vill vara med och utveckla redovisningsavdelningen i ett globalt bolag i en mycket spännande bransch.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsansvarig till kreativa digitalbyrån Creuna AB

Är du en engagerad och prestigelös redovisningsekonom som trivs med många kontaktytor? Är du dessutom en självgående person som trivs att jobba med helheten? Då kan denna roll på häftiga Creuna AB vara något för dig!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Koncerncontroller till Mekonomen Group

Är du en strukturerad och analytisk ekonom som trivs i en föränderlig miljö? Har du erfarenhet från revision eller redovisning och vill utvecklas vidare inom en större koncern i tillväxt? Då kan internationella Mekonomen vara din framtida arbetsplats!

mpya logo

Göteborg Övrigt: Ekonomi / Finans

Ekonomiansvarig till Xenit

Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du är en viktig del i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion? Xenit söker en ekonomiansvarig som tycker om att jobba i en bred roll, både högt och lågt. Är du en erfaren och engagerad ekonom som är självständig, ansvarsfull, kommunikativ och driven? Då kan det vara dig vi söker!

mpya logo

Sollentuna Redovisning

Ekonomiansvarig till Powermec

Är du en senior redovisningsekonom som uppskattar att arbeta operativt i en bred roll där du har helhetsansvar för ekonomin? Trivs du i en familjär miljö där du arbetar nära verksamheten och har möjlighet att påverka och effektivisera? Som ekonomiansvarig på Powermec får du vara en del av det lilla bolaget samtidigt som du är del av en större koncern, Addtech. Sök idag och blir vår nya kollega!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller till globalt Techbolag

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Har du erfarenhet från Transaction Services och är en analytisk person? Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur - hoppa då på resan med Cint!

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Ekonomisk Rådgivare till Fintegrity

Rollen som Ekonomisk rådgivare innebär att du är dina kunders externa ekonomichef. Du kommer inte enbart analysera föregående år, utan du kommer även hjälpa dina kunder att se framåt och göra analyser och antaganden. Genom att titta på hur omvärlden ser ut och på vilka konsekvenser ett beslut kan få på kort och lång sikt, kommer du bli dina kunders värdefulla ekonomiresurs. Fintegrity har sitt kontor på Drottninggatan i centrala Göteborg, där man i dagsläget är nio personer.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Senior Redovisningsekonom till Atea

På Atea har man en målmedveten satsning på sina medarbetares utveckling. Deras kultur präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Lockas du av detta och är dessutom en strukturerad och självgående redovisningsekonom – då är rollen som Senior Redovisningsekonom på Atea något för dig!

mpya logo

Göteborg Redovisning

Redovisningsansvarig till DFDS

Har du bred kunskap inom redovisning och drivs av att effektivisera processer och arbetssätt? Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! DFDS i Sverige har haft några fantastiska år men trots det har resan bara börjat. Vi söker nu en redovisningsansvarig som vill vara en del av ett prestigelöst team med högt i tak och som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Sök tjänsten och följ med på vår spännande resa framåt!

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Finance Manager till DFDS

Är du en självgående och engagerad Finance Manager som gillar att skapa struktur och driva förändring? Vill du utvecklas och växa i ett internationellt bolag med en härlig företagskultur? Då kan rollen som Finance Manager på DFDS vara något för dig! DFDS i Sverige har haft några fantastiska år men trots det har resan bara börjat.

mpya logo

Solna Redovisning

Driven och erfaren Redovisningschef till Jetpak Group

Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Brinner du för redovisning och personalansvar? Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du är en viktig del i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion? Då kan tjänsten som Redovisningschef på Jetpak Group vara något för dig!

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Supply Chain Controller till Midsona i centrala Malmö

Vill du hjälpa människor till ett friskare liv? Midsona fortsätter sin tillväxtresa och behöver därför stärka upp med en Supply Chain Controller. I din roll som Supply Chain Controller kommer du att ansvara för den finansiella och operationella uppföljningen av Supply Chain samt produktkalkyler och internprissättning inom Midsona Norden. Du kommer att vara placerad på det nordiska huvudkontoret i centrala Malmö och du kommer även till viss del vara ute på produktionsenheterna. Du rapporterar till Head of Finance för Norden och har även ett nära samarbete med Supply Chain Management och controllingkollegor för de nordiska länderna

mpya logo

Lund Redovisning

Senior Accountant to Camurus in Lund

Join our journey in delivering better treatments! Camurus is looking to strengthen the Finance organization with a Senior Accountant. You will be working with accounting, monthly closing and reporting in several legal entities in Europe and Australia. You will also participate in projects developing the financial processes that add value to the organization.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Affärsområdesansvarig Ekonomistyrning till Fintegrity

Som Affärsområdesansvarig är du ytterst ansvarig för vårt erbjudande inom Ekonomistyrning vad gäller tjänsteutbud och prismodell. I dessa frågor arbetar du nära vd och har en tät dialog med övriga kundansvariga. Du är även ansvarig för den totala beläggningen och uppdragsplaneringen. Då Fintegrity bildades 2016 så kommer du även att vara delaktig i utformning av och implementering av interna processer och rutiner. I rollen ingår du i ledningsgruppen.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Accounting Manager till APM Terminals

Nu söker vi en självgående Accounting Manager till APM Terminals. Tjänsten innebär att leda arbetet inom redovisning, såväl rutiner som system - samt samordna processer inom organisationen. Här kommer du få möjligheten att arbeta brett med redovisningsorienterade frågor, i en dynamisk företagsmiljö. Du rapporterar till CFO och placeringen är i Göteborgs hamn

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Business Controller till APM Terminals

Vi söker en affärsinriktad och verksamhetsnära Business Controller till APM Terminals, med placering i Göteborgs hamn. Du är en del av teamet på Finance och rapporterar direkt till CFO. Du arbetar dagligen proaktivt för att underlätta för organisationen att följa upp verksamheten och bidrar därigenom till förbättrad lönsamhet. För att passa i rollen är du kommunikativ och kommersiellt driven. Du är van att agera som bollplank mot beslutsfattare och är lösningsorienterad i ditt tankesätt samt trivs med att arbeta ”hands-on”,

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

En del arbetsgivare ser sina medarbetare som inventarier. Andra ser en kostnad eller en beläggningsgrad. Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste funka både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Business Controller till Dormakaba

Vi söker en affärsinriktad och förändringsbenägen Business Controller som skall vara med och effektivisera regionen och samtidigt kunna vara delaktig och se över affärsverksamheten. Du ingår i bolagets Sverigeledningsgrupp och rapporterar till VP Sweden/Finland.

Filtrera

Ort

Kategori