mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 15 lediga jobb

mpya logo

Stockholm Övrigt: Ekonomi / Finans

CFO till Indoor Energy

Vi som jobbar på Indoor Energy tänker inte som alla andra! Vi vill skapa ett företag som hjälper våra kunder att göra världen lite bättre. För det är så vi ser på det vi gör! Varje dag när vi går hem har vi sparat energi, minskat utsläpp och klimatet har blivit lite bättre. Och den känslan älskar vi, för den ger oss mening och innehåll! Nu söker vi en CFO till kontoret i Solna.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina... Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

mpya logo

Stockholm Övrigt: Ekonomi / Finans

CFO till Encare i Stockholm

Vi söker en affärsdriven CFO som vill vara med och skapa healthtechbolaget Encares framtid. Encare har etablerat sig globalt i fler än 20 länder och går nu in i nästa expansionsfas med målet att bli en ”Game Changer”. Inspireras gärna av grundaren Olle Ljungqvists TED talk: https://www.youtube.com/watch?v=bnzRjO1oP0Y. Vill du vara med på Encares resa?

mpya logo

Göteborg Redovisning

Financial Accountant till Dentsu Aegis Network

Är du driven, ansvarfull och serviceminded samt en person som trivs med många kontaktytor? Har du några års erfarenhet inom redovisning och drivs av att effektivisera processer och arbetssätt? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Vi tror du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Just nu söker Dentsu Aegis Network två nya medarbetare till sin ekonomifunktion. Låter detta intressant då kan tjänsten som Financial Accountant vara något för dig!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller till ApoEx

Vill du vara med på en tillväxtresa och verkligen göra skillnad? Vill du fortsätta utvecklas som Business Controller i en miljö som präglas av driv, gemenskap och inställningen att ingenting är omöjligt? Då kan tjänsten som Business Controller på ApoEx vara något för just för dig!

mpya logo

Åstorp Controller / Rapportering

Business Controller Operations till Märkas AB

Som Business Controller Operations till Märkas AB kommer du få vara med på en mycket spännande resa. Vi söker en affärsinriktad och förändringsbenägen Business Controller Operations som skall arbeta med utvecklingen och rapporteringen av den ekonomiska lönsamheten för bolaget och produktionsanläggningen i Åstorp. Du ingår i ledningsgruppen för Märkas AB och rapporterar till VD

mpya logo

Malmö Övrigt: Ekonomi / Finans

Välkommen till Mpya-familjen!

Med oss kan du vara med och revolutionera konsultbranschen, utan att för den sakens skull stå på barrikaderna som Jean Valjean. Det är den lilla insatsen som gör den stora skillnaden!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Teamledare Redovisning till Byggmax

Byggmax söker nu en Teamleadare för redovisningsgruppen! Är du en prestigelös och lösningsfokuserad ekonom som gillar att skapa struktur och driva förändring i en entreprenöriell miljö? Har du tidigare ledarerfarenhet och trivs med att arbeta praktiskt och proaktivt samt vill ta ett kliv framåt? Då kan denna roll på värderingsstyrda Byggmax vara något för dig!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Systemekonom till Byggmax

Är du en redovisningsekonom som älskar system? Är du en fena på projektledning och trivs i en dynamisk miljö? Då kan denna roll på värderingsstyrda och expansiva Byggmax vara något för dig!

mpya logo

Bromölla Övrigt: Ekonomi / Finans

Ekonomichef till Svensk Husproduktion AB i Bromölla

Till dig som vill verka i en tilltalande bransch på ett bolag med korta beslutsvägar: Ta chansen! Svensk Husproduktion har genomgått en otrolig tillväxtresa och vill ha dig med på denna fortsatta resa. Välkommen till ett bolag med “nybyggaranda” där nya idéer eftersträvas. Här erbjuds du att jobba nära verksamheten i en miljö som präglas av stolthet.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsansvarig till FCG – ett bolag i stark tillväxt

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och drivs av utveckling och relationer? Arbetar du med kvalificerad redovisning och attraheras av att framåt få möjlighet att växa inom redovisning, koncernredovisning och analys? Då kan tjänsten som Redovisningsansvarig till innovativa och engagerade FCG vara något för dig!

mpya logo

Alingsås Redovisning

Redovisningsansvarig Bergman & Beving

Som redovisningsansvarig på Bergman & Beving erbjuder vi dig möjlighet att arbeta i en internationell koncern i en omväxlande och utvecklande roll som redovisningsansvarig. Du kommer ha ett övergripande kvalitets- och koordineringsansvar för några av koncernens bolag

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Senior Financial Controller till Thomas Cook

Nu finns chansen att arbeta i en spännande och utvecklande roll som Senior Financial Controller i ett bolag som brinner för att skapa den perfekta semesterresan. Thomas Cook Northern Europe säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia samt hotellbolaget Hotels & Resorts där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer runt 1 600 000 resor årligen i de nordiska länderna.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Group Business Controller till Ymer Technology

Är du en Senior Controller med erfarenhet från produktionsverksamhet? Har du en drivkraft att utveckla controllerfunktionen samt att stötta verksamheten med din expertis inom området? Missa då inte chansen att söka till denna spännande roll i en internationell verksamhet i tillväxt!*

mpya logo

Göteborg Redovisning

Group Accounting Manager till Gnotec Group AB

Gnotec Group söker nu en Group Accounting Manager som vill ta ett helhetsansvar för koncernens redovisning. I många fall kommer du att arbeta sida vid sida med koncernens CFO. Vi söker en erfaren och duktig redovisare som värdesätter ett bra teamwork och ett gott företagsklimat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från revisionsbyrå och därefter praktisk erfarenhet av redovisning och koncernredovisning samt vana av rapportering enligt IFRS i en internationell företagsmiljö.

Filtrera

Ort

Kategori