mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 20 lediga jobb

mpya logo

Malmö Övrigt: Ekonomi / Finans

Två redovisningsspecialister till KPMG i Malmö

Du är efterlängtad! Ta chansen att få vara en del av Fredriks team i Malmö och utmanas ständigt i alla tänkbara frågor som rör finansiell rapportering och kniviga redovisningsfrågor. Tillsammans med tre härliga kollegor utgör du Malmös team av redovisningsspecialister. Du kommer att få arbeta med en variation av kunder, allt från små personliga aktörer till stora bolag, där du som redovisningsspecialist agerar bollplank till bolagen eller ingår som specialist i KPMG:s revisionsteam. Du får här en möjlighet att utvecklas tillsammans med några av Sveriges vassaste redovisningsspecialister i det dagliga arbetet och genom kunskapsmöten nationellt och internationellt. Du erbjuds ett mycket fritt arbete där du styr din egen tid och strukturerar upp arbetet som det passar dig. Du rapporterar till Fredrik som är en positiv, närvarande och omtänksam ledare som är mån om att teamet mår bra och har roligt ihop.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina... Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

mpya logo

Helsingborg Övrigt: Ekonomi / Finans

Får vi lov?

Helsingborg är ju en ganska fin stad ändå. Ett rejält utbud av god mat, kultur, sportevenemang och givetvis MASSVIS av intressanta företag att jobba med. Kanske om vi skulle ta och öppna ett kontor där? Men det är inte gjort i en handvändning. I ett bolag som Mpya Finance, där människorna är lika viktiga som solen är för planeten, så vill vi såklart att det ska bli helt rätt…från början!

mpya logo

Helsingborg Controller / Rapportering

Group Business Controller till Nederman

En möjlighet att bli en del av ett eko-effektivt bolag har öppnat sig! Nu har du chansen att få jobba i ett internationellt storbolag, marknadsledande i sin bransch, med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Är du nyfiken, målinriktad och analytisk med en egen, stark motor? I så fall är du kanske Nedermans nya Group Business Controller.

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Business Controller

Nu har du chansen att få jobba i ett expansivt bolag, marknadsledande i sin bransch, med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Är du en erfaren Business Controller med stort affärsintresse? Då kan du vara KLS Ugglarps nya Business Controller.

mpya logo

Helsingborg Redovisning

Koncernredovisningschef till Lideta Hälsovård AB i Helsingborg

Vill du ha roligt på jobbet och ständigt utmanas? Anser du att utvecklingen stannat upp där du befinner dig idag? Då ska du träffa Lidetas härliga och drivna team! Här kommer du få bygga upp en helt ny tjänst i ett bolag som växer i en otroligt hög takt.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsekonom till Mekonomen Group

Nu söker Mekonomen ytterligare en stjärna till sitt redovisningsteam! Är du en noggrann redovisningsekonom som trivs i en föränderlig miljö? Trivs du i en roll där du har möjlighet att utveckla arbetssätt och skapa struktur? Då kan internationella Mekonomen vara din framtida arbetsplats!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Kvalificerad redovisningsekonom till Capio Specialistkliniker

Capio Specialistkliniker söker nu en självständig och engagerad redovisningsekonom som vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande organisation. Rollen kommer innebära en kombination av utvecklande och operativt arbete i ett företag som står för starka värderingar och där det finns stora möjligheter att växa. Kontoret är beläget mitt i city, precis vid Sergels torg.

mpya logo

Vårgårda Redovisning

Teamleader Accounts payable till Veoneer

Veoneer förväntas växa mycket de närmaste åren inom en bransch som förvandlar sättet att tänka på transporter. Veoneer är idag ett världsledande företag inom fordonsindustrin. Som en del i bolagets tillväxtresa väljer man nu att etablera ett nytt finansiellt Shared Service Center för hela Europa, stationerat i Vårgårda. Centret kommer att utgöra en viktig del i bolagets expansionsplaner. Har du bred kunskap inom redovisning och är en duktig ledare? Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Du får möjlighet att arbeta i ett av de mest spännande företagen inom Automotive Industry. Positionen kommer att vara avgörande för att inrätta processer och tillvägagångssätt för detta nyetablerade Shared Service Center och du kommer att få stor möjlighet att vara med att påverka och växa med företaget. Du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Låter detta intressant kan tjänsten som Teamleader Accounts payable till Veoneer vara något för dig. Sök rollen och följ med på vår spännande resa framåt!

mpya logo

Vårgårda Redovisning

Shared Service Center Manager till Veoneer

I rollen som SSC manager på Veoneer, kommer du ha det övergripande ansvaret för uppbyggandet och utförandet av det nya SSC i Vårgårda. Du kommer få det yttersta ansvaret när det gäller att utveckla och leda medarbetarna, processer, rutiner och system. Du rapporterar till chefen för Corporate Control, och du har tre direktrapporterande personer. Dessa i sin tur leder bla AP/AR teamen. Du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål.

mpya logo

Vårgårda Redovisning

Teamleader Accounts receivable till Veoneer

Veoneer förväntas växa mycket de närmaste åren inom en bransch som förvandlar sättet att tänka på transporter. Veoneer är idag ett världsledande företag inom fordonsindustrin. Som en del i bolagets tillväxtresa väljer man nu att etablera ett nytt finansiellt Shared Service Center för hela Europa, stationerat i Vårgårda. Centret kommer att utgöra en viktig del i bolagets expansionsplaner. Har du bred kunskap inom redovisning och är en duktig ledare? Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Du får möjlighet att arbeta i ett av de mest spännande företagen inom Automotive Industry. Positionen kommer att vara avgörande för att inrätta processer och tillvägagångssätt för detta nyetablerade Shared Service Center och du kommer att få stor möjlighet att vara med att påverka och växa med företaget. Du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Låter detta intressant kan tjänsten som Teamleader Accounts receivable till Veoneer vara något för dig. Sök rollen och följ med på vår spännande resa framåt!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningschef till Swedol

Är du en engagerad ekonom som gillar att skapa struktur och driva förändring? Trivs du i en rörlig miljö och har intresse av att leda och coacha? Sök då denna roll på Swedol – ett bolag i stark tillväxt!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningschef till SBC

SBC står för Sveriges BostadsrättsCentrum och är ett av landets ledande företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. SBC har kontor på fem orter i landet och är noterat på NGM Equity, som Redovisningschef sitter du på huvudkontoret på Södermalm i Stockholm. Vi söker nu en Redovisningschef som vill vara med på SBCs fortsatta tillväxtresa!

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Business Controller till Heimstaden AB i Malmö

En möjlighet att bli en del av Controllerteamet på gruppnivå har öppnat sig! Nu har du chansen att få jobba i en internationell och expansiv verksamhet där möjligheterna till utmaningar och utveckling är stora.

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Financial Controller till Heimstaden AB i Malmö

Högt i tak och korta beslutsvägar. Laget före jaget. Högt tempo och hög puls. Här har du aldrig tråkigt! Så beskriver Christine - ekonomichef för Heimstaden Sverige sin arbetsplats. Vill du vara en del av hennes team?

mpya logo

Göteborg Redovisning

Redovisningsekonom till Fastighets AB Balder

Är du en driven, engagerad och noggrann redovisningsekonom som trivs att arbeta i en bred roll? Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du är en viktig del i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion? Känns detta intressant, då kan rollen som redovisningsekonom på Balder vara något för dig! Balder behöver förstärka sitt befintliga redovisningsteam med redovisningsekonomer.

mpya logo

Varberg Controller / Rapportering

Business Controller to Eson Pac

Would you like to become a key player in Eson Pacs team, for building the company for the future? Eson Pac is offering a fun, exciting and challenging opportunity as a Business Controller -based in Veddige. You will report to CFO.

mpya logo

Karlshamn Övrigt: Ekonomi / Finans

Marknadsinriktad CFO till Hylte Jakt & Lantman

Är du en marknadsinriktad och hungrig CFO som förstår och ser potentialen och styrkan i en ny företagsgrupp och som kan hitta synergin mellan bolagen? Vill du ha ett arbete med stor möjlighet att påverka din och företagets framtid? Då hoppas vi att denna tjänsten kan väcka ditt intresse.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Finance Director Logistic and Supply at Mölnlycke Health Care

We are currently seeking an experienced Finance Director Logistic and Supply at Mölnlycke Health Care. You will be working closely with the Supply Chain and Logistics Management, to drive the transformation into a demand driven supply organization. The position requires the ability to influence key decision makers and to think long-term to drive decisions that impact the business. You are hands-on, a participative manager and you will challenge Supply and Logistics handling to ensure tight cost control and continuous improvement mindset. You will report to Global Finance Director Operations and the position is based at the headquarters in Gothenburg.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Finance Manager till DFDS

Är du en självgående och engagerad Finance Manager som gillar att skapa struktur och driva förändring? Vill du utvecklas och växa i ett internationellt bolag med en härlig företagskultur? Då kan rollen som Finance Manager på DFDS vara något för dig! DFDS i Sverige har haft några fantastiska år men trots det har resan bara börjat.

Filtrera

Ort

Kategori