mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 16 lediga jobb

mpya logo

Göteborg Övrigt: Ekonomi / Finans

Kan du hjälpa oss att skriva om den här annonsen?

Kan du hjälpa oss att skriva om den här annonsen? Rekryteringskonsult till MPYA Finance

mpya logo

Åstorp Controller / Rapportering

Produktions- och Business Controller till Märkas AB i Åstorp

Som Produktions- & Business Controller till Märkas AB kommer du få vara med på en mycket spännande resa. Vi söker en affärsinriktad och förändringsbenägen Produktions- & Business Controller som skall arbeta med utvecklingen och rapporteringen av den ekonomiska lönsamheten för enheten och produktionsanläggningen i Åstorp. Du ingår i ledningsgruppen för Märkas AB och rapporterar till VD.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Financial Controller till Stena Lines redovisningsavdelning

Vi söker nu en kollega till Stena Lines redovisningsavdelning med speciellt fokus på verksamheten på den Irländska sjön (UK). Stena Line är i en period av spännande förändring med digitalisering i fokus. Stena Line vill bli ett ännu mer kundfokuserat, digitalt och hållbart företag som är attraktivt både för kunder, anställda och partners. Redovisningsavdelningen innefattar 11 personer och är uppdelade i två team vilka leds av två avdelningschefer som rapporterar direkt till ekonomichefen. Avdelningen har som huvuduppgift att planera, genomföra och analysera bokslut för Stena Lines linjer och juridiska enheter.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Engagerad och friluftsintresserad Redovisningschef till Haglöfs

Har du viljan och drivet att bygga vidare på en redovisningsavdelning i världsklass? Vill du ha möjlighet att kombinera dina egna friluftsintressen med en vardag fylld av inspirerande kolleger och spännande arbetsuppgifter? Om det låter som livskvalitet för dig – sök då rollen som Redovisningschef på Haglöfs!

mpya logo

Malmö Redovisning

Ekonom med controllerintresse till framgångsrikt kranföretag i Malmö

Söker du en utvecklande och ansvarsfull roll på en familjär och välkomnande arbetsplats där möjlighet till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet? Då kan detta vara en tjänst för dig. Detta är ett perfekt karriärsteg för dig som har arbetat med redovisning och vill bredda dina kunskaper och även arbeta med controlling och analys.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Likable Accountant with an organized mind to Tobii

Will you enjoy working in a high paced tech company, where passion and results count? Do you want to work with business-driven colleagues who truly love what they do? Join theTobii Team where ”succeed together” and ”make it real” will be a few of your success factors!

mpya logo

Kristianstad Controller / Rapportering

Industrial Controller till Skånemejerier i Kristianstad

Skånemejerier växer! Skånemejerier utvecklar verksamheten och söker nu en controller till deras två produktionsanläggningar i Kristianstad. Här finns stora möjligheter till att vara med och påverka samt att utveckla processer och rutiner. Tycker du om att arbeta nära verksamheten är det här en spännande möjlighet att bli en del av Skånemejeriers fortsatta resa.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Commercial Controller Mölnlycke Health Care

Do you want to work in a fast paced environment and proactively drive business performance in our global business? The role of Commercial Controller at Molnlycke is vacant and we are looking for a candidate to manage the overall data analysis and reporting related to Commercial Finance. The position is based at the headquarters in Gothenburg.

mpya logo

Malmö Redovisning

Redovisningsekonom till Arjo AB i Malmö

Är du i början av din karriär som ekonom och vill ta nästa steg tillsammans med ett härligt team har vi nu rollen för dig! Arjo AB har precis tagit hem redovisningen till huvudkontoret i Malmö och du erbjuds vara med på denna resa. Redovisningsteamet för de svenska bolagen består i dagsläget av redovisningschef och redovisningsekonom som tillsammans med dig och ytterligare en ekonom kommer driva arbetet med att bygga upp denna redovisningsavdelning.

mpya logo

Trelleborg Redovisning

Redovisningsekonom till Trelleborg

Detta är en möjlighet för dig som är i början av din karriär och som lockas av att arbeta och utvecklas i ett börsnoterat, framgångsrikt, internationellt bolag och vara en del av ett härligt team. Som redovisningsekonom på Trelleborg kommer du att arbeta brett med redovisning i olika bolag. Här ingår bland annat löpande bokföring, avstämningar och att självständigt driva delar av arbetet med månads- och årsbokslut och rapportering. En annan spännande del i tjänsten är deltagande i projekt som löper på bolaget. Redovisningsgruppen består av 12 ekonomer och du kommer att rapportera till finance manager. Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer att vara placerad på huvudkontoret i Trelleborg.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Nytänkande ekonomiansvarig till Mpya

Sen tidernas begynnelse (eller iaf sen man började anställa folk) så har bilden av en ekonom varit den stundtals fyrkantiga, många gånger trygghetssökande och ytterst seriösa siffernörden - kort och gott fundamentet i Kebnekaise! Den bilden vill vi ändra på och nu är vi på jakt efter en exceptionellt lysande ädelsten, i form av Mpyas nya ekonomiansvarige!

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Ekonomichef till Kaffekompaniet

Kaffekompaniet söker nu en affärsdriven Ekonomichef. Rollen passar dig som vill ta nästa steg i karriären och som drivs av att arbeta nära affärsbesluten. Som Ekonomichef rapporterar du direkt till VD och har en given plats i ledningsgruppen. Här kommer du bidra aktivt i utvecklingen av företagets verksamhet samt var med att ta fram förslag till förändringar och förbättringar. Du kommer även bli involverad och vara med och bidra i samband med att vi räknar på större business case.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Har utmaningarna tagit slut och är du redo för en annorlunda morgondag? Vill du utvecklas, aktivt påverka och vara del av ett nytänkande konsultbolag? Konsult på Mpya Finance kan då vara ditt nästa steg i karriären!

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Verksamhetsnära Controller

Stena Line utökar nu sin ekonomiavdelning med ytterligare en Verksamhetsnära Controller till huvudkontoret i centrala Göteborg. Du kommer att samordna processen för lagerredovisning samt det finansiella flödet avseende varor inom Stena Line koncernen.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Ekonomisk Rådgivare inom Ekonomistyrning/ Redovisning

Rollen som Ekonomisk rådgivare innebär att du är dina kunders externa ekonomichef.Du kommer att hjälpa dina kunder att använda analyser av den finansiella historiken för att blicka och styra verksamheten framåt. Genom att titta på hur omvärlden ser ut och på vilka konsekvenser ett beslut kan få på kort och lång sikt, kommer du bli dina kunders värdefulla ekonomiresurs.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Vi söker ekonomikonsulter! Identifierar du dig med en Mercedes eller en Mini Cooper på lustgas?

Vi jobbar med framtidens konsult- och rekryteringslösningar inom ekonomiområdet. Vår filosofi är att ta hand om oss själva lika bra som vi tar hand om våra kunder och kandidater - och det skall märkas. Vi är övertygade om att den avgörande skillnaden stavas delaktighet och äkta engagemang. Nu söker vi fler Ekonomikonsulter!

Filtrera

Ort

Kategori