mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 18 lediga jobb

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsansvarig till FCG – ett bolag i stark tillväxt

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och drivs av utveckling och relationer? Arbetar du med kvalificerad redovisning och attraheras av att framåt få möjlighet att växa inom redovisning, koncernredovisning och analys? Då kan tjänsten som Redovisningsansvarig till innovativa och engagerade FCG vara något för dig!

mpya logo

Göteborg Redovisning

Group Accounting Manager till Gnotec Group AB

Gnotec Group söker nu en Group Accounting Manager som vill ta ett helhetsansvar för koncernens redovisning. I många fall kommer du att arbeta sida vid sida med koncernens CFO. Vi söker en erfaren och duktig redovisare som värdesätter ett bra teamwork och ett gott företagsklimat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från revisionsbyrå och därefter praktisk erfarenhet av redovisning och koncernredovisning samt vana av rapportering enligt IFRS i en internationell företagsmiljö.

mpya logo

Sigtuna Redovisning

Bolagsekonom / Senior redovisningsekonom till Jetpak Group

Vill du arbeta som Bolagsekonom / Senior redovisningsekonom i ett företag med stark tillväxt där du kommer få möjlighet att fortsätta utvecklas inom redovisning. Vi söker nu dig med ett antal års erfarenhet inom kvalificerad redovisning som vill ingå i vårt fantastiska team. Jetpak kommer vid årsskiftet 2019/2020 att flytta till nya lokaler vid Arlanda.

mpya logo

Malmö Övrigt: Ekonomi / Finans

Förändringsorienterad CFO till Euroflorist i Malmö

Vill du arbeta i en organisation som präglas av entreprenörsanda? Vi söker nu en förändringsorienterad och framåt CFO som tillsammans med oss vill arbeta för Euroflorists fortsatta framgång. I rollen som CFO kommer du att ha ett övergripande ansvar över ekonomifunktionen men du kommer även att arbeta operativt. Du blir en del av ledningsgruppen och rapporterar till CEO.

mpya logo

Huddinge Redovisning

Ekonomiansvarig till GSAB

Är du en senior redovisningsekonom som uppskattar att arbeta operativt i en bred roll där du har helhetsansvar för ekonomin? Trivs du i en familjär miljö där du arbetar nära verksamheten och har möjlighet att påverka och effektivisera? Är du dessutom intresserad av HR- och personalfrågor är detta tjänsten för dig! GSAB är på en tillväxtresa och du kommer att få möjlighet att vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling!

mpya logo

Malmö Redovisning

Redovisningsekonom till AAK AB i Malmö

Här erbjuds du att arbeta i en bred och ansvarsfull roll på ett av Skånes största börsbolag där du har totalansvaret för moderbolagets redovisning och ingår i ett team om 8 personer. AAK har kommit långt i sitt hållbarhetsarbete och här finns många utvecklingsmöjligheter. Du rapporterar till Jarl som är Director Financial Control & Tax. Utöver dina arbetsuppgifter inom redovisning får du också arbeta med effektivisering av processer och rutiner. Här uppmuntras idéer och initiativ och man jobbar på ett lösningsfokuserat sätt.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina... Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

mpya logo

Järfälla Övrigt: Ekonomi / Finans

Ekonomichef till Plantagen Group

Är du en engagerad ledare som drivs av förändring och utveckling? Brinner du för redovisning och utveckling av redovisningsprocesser? Är du kommunikativ och kan med lätthet förmedla dina mål och visioner? Då kan rollen som Ekonomichef på miljömedvetna Plantagen vara något för dig!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Team Manager GL & Reporting

Är du förändringsbenägen, driven och ansvarsfull? Brinner du för redovisning, rapportering och personalansvar? Vill du arbeta i ett bolag som har i uppdrag är att vara "Health for life"? Då kan tjänsten som Team Manager GL & Reporting på Oriola vara något för just dig! Oriola bedriver detaljhandel, grossist- och distributionsverksamhet inom läkemedel och handelsvaror i Finland och Sverige. Kronans Droghandel Apotek AB är en del av Oriola koncernen.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsekonom till globalt Techbolag

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Cint är ett globalt ledande bolag inom Techbranschen. De har 14 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att ge de anställda chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur - hoppa då på resan med Cint!

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Business Controller till Mediplast

Mediplast växer och du är efterlängtad! Här erbjuds du att själv tillsammans med CFO bygga och forma din roll i en otroligt spännande verksamhet. Mediplast erbjuder en platt organisation med öppna dörrar och ett vänligt klimat. Här hjälps alla åt och beslutsvägarna är korta. Har du ett stort intresse och förståelse för affären? Söker du en varierande och ansvarsfull roll? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Ekonom och nyfiken på konsultrollen? Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisnings- och/eller controllerbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Stockholm! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina... Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Ekonomichef Sail Racing

Vill du ha möjlighet att kombinera en vardag fylld av spännande arbetsuppgifter, inspirerande kolleger med dina egna intressen - såsom exempelvis segling? Vill du vara med och erbjuda slutkonsumenter produkter som är ledande i sitt segment? För detta krävs passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse- som vi tror och hoppas du har! Om det låter som livskvalitet för dig – sök då rollen som Ekonomichef på Sail Racing!

mpya logo

Helsingborg Controller / Rapportering

Produktionscontroller till Nederman i Helsingborg

En möjlighet att bli en del av ett eko-effektivt bolag har öppnat sig! Är du en produktionscontroller som vill arbeta nära verksamheten i ett internationellt miljöteknikbolag, ledande inom industriell luftfiltrering i över 70 år? Då kan detta vara rätt jobb för dig. Du har ett nära samarbete med och rapporterar till Business Controller Operations. Tjänsten är placerad på Nedermans huvudkontor i Helsingborg.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Redovisningsekonom till Ernström & Co

Är du en positiv, driven, strukturerad och analytisk person som vill ta nästa steg i din karriär? Då kan tjänsten inom Ernström & Co sfären vara något för dig! Vi söker en kompetent och självgående redovisningsekonom till Ernström & C:o sfärens kontor i centrala Göteborg. Här ges du möjlighet att sätta din prägel och utveckla redovisningsarbetet för ett antal av sfärens investeringsbolag.

mpya logo

Helsingborg Controller / Rapportering

Business Controller Operations till Nederman i Helsingborg

En möjlighet att bli en del av ett eko-effektivt bolag har öppnat sig! Nu har du chansen att få jobba i ett internationellt storbolag, marknadsledande i sin bransch, med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Är du målinriktad, ansvarstagande och analytisk och trivs med att jobba både strategiskt och verksamhetsnära? Då kan detta vara rätt jobb för dig. Du kommer att ansvara för en produktionscontroller och sitta med i ledningsgruppen för Nederman Manufacturing Sweden. Tjänsten är placerad på Nedermans huvudkontor i Helsingborg och rapporterar till CFO EMEA samt har streckad linje till Vice President EMEA Operations. Vissa resor förekommer i rollen.

mpya logo

Vårgårda Redovisning

Teamleader Accounts payable till Veoneer

Veoneer förväntas växa mycket de närmaste åren inom en bransch som förvandlar sättet att tänka på transporter. Veoneer är idag ett världsledande företag inom fordonsindustrin. Som en del i bolagets tillväxtresa väljer man nu att etablera ett nytt finansiellt Shared Service Center för hela Europa, stationerat i Vårgårda. Centret kommer att utgöra en viktig del i bolagets expansionsplaner. Har du bred kunskap inom redovisning och är en duktig ledare? Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Du får möjlighet att arbeta i ett av de mest spännande företagen inom Automotive Industry. Positionen kommer att vara avgörande för att inrätta processer och tillvägagångssätt för detta nyetablerade Shared Service Center och du kommer att få stor möjlighet att vara med att påverka och växa med företaget. Du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Låter detta intressant kan tjänsten som Teamleader Accounts payable till Veoneer vara något för dig. Sök rollen och följ med på vår spännande resa framåt!

mpya logo

Vårgårda Redovisning

Teamleader Accounts receivable till Veoneer

Veoneer förväntas växa mycket de närmaste åren inom en bransch som förvandlar sättet att tänka på transporter. Veoneer är idag ett världsledande företag inom fordonsindustrin. Som en del i bolagets tillväxtresa väljer man nu att etablera ett nytt finansiellt Shared Service Center för hela Europa, stationerat i Vårgårda. Centret kommer att utgöra en viktig del i bolagets expansionsplaner. Har du bred kunskap inom redovisning och är en duktig ledare? Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Du får möjlighet att arbeta i ett av de mest spännande företagen inom Automotive Industry. Positionen kommer att vara avgörande för att inrätta processer och tillvägagångssätt för detta nyetablerade Shared Service Center och du kommer att få stor möjlighet att vara med att påverka och växa med företaget. Du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Låter detta intressant kan tjänsten som Teamleader Accounts receivable till Veoneer vara något för dig. Sök rollen och följ med på vår spännande resa framåt!

Filtrera

Ort

Kategori