mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 22 lediga jobb

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller till kommunikationskoncernen Dentsu Aegis Network

Vill du vara med och bidra till utvecklingen samtidigt som du utvecklas tillsammans med organisationen? Då kan denna roll på kreativa och innovativa Dentsu Aegis Network vara något för dig!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningschef till Tikkurila Sverige AB

Är du en erfaren och engagerad ekonom som gillar att skapa struktur och driva förändring? Vill du jobba i en operativ roll på ett stort internationellt bolag? Brinner du för redovisning och har ledarambitioner? Då kan det vara dig vi söker!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsekonom till Mekonomen Group

Är du en noggrann redovisningsekonom som trivs i en föränderlig miljö? Trivs du i en roll där du har möjlighet att utveckla arbetssätt och skapa struktur? Då kan internationella Mekonomen vara din framtida arbetsplats!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Financial Controller till Atea

På Atea har man en målmedveten satsning på sina medarbetares utveckling. Deras kultur präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Lockas du av detta och är dessutom en strukturerad och självgående redovisningsekonom – då är rollen som Financial controller på Atea något för dig!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller till globalt Techbolag

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Cint är ett globalt ledande bolag inom Techbranschen. De har 13 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att ge de anställda chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur - hoppa då på resan med Cint!

mpya logo

Sjöbo Redovisning

Redovisningsekonom till Nordvalls Etikett AB i Sjöbo

Vill du ha en ansvarsfull roll på en ekonomiavdelning där alla hjälps åt? Vill du jobba på ett bolag som befinner sig på en spännande tillväxtresa? Du är efterlängtad! Nordvalls Etikett AB söker en redovisningsekonom som brinner för siffror och tycker om att jobba i en bred roll, både högt som lågt.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Controller till Byggmax

Är du en engagerad ekonom som gillar att skapa struktur och driva förändring? Är du dessutom van att arbeta proaktivt i en föränderlig miljö? Sök då denna roll på Byggmax – ett värderingstyrt bolag i stark tillväxt!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Senior Business Controller till Systembolaget

Systembolaget rekryterar nu en Senior Business Controller inom Erbjudande (Kommunikation, Varuförsörjning, Sortiment och Erbjudande & insikt), som kommer arbeta övergripande inom hela verksamhetsområdet. Du kommer arbeta nära och tillsammans med verksamheten för att med kundnyttan i fokus bidra till en effektiv och resursoptimerad verksamhet.

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Supply Chain Controller till Midsona i centrala Malmö

Vill du hjälpa människor till ett friskare liv? Midsona fortsätter sin tillväxtresa och behöver därför stärka upp med en Supply Chain Controller. I din roll som Supply Chain Controller kommer du att ansvara för den finansiella och operationella uppföljningen av Supply Chain samt produktkalkyler och internprissättning inom Midsona Norden. Du kommer att vara placerad på det nordiska huvudkontoret i centrala Malmö och du kommer även till viss del vara ute på produktionsenheterna. Du rapporterar till Head of Finance för Norden och har även ett nära samarbete med Supply Chain Management och controllingkollegor för de nordiska länderna

mpya logo

Lund Redovisning

Senior Accountant to Camurus in Lund

Join our journey in delivering better treatments! Camurus is looking to strengthen the Finance organization with a Senior Accountant. You will be working with accounting, monthly closing and reporting in several legal entities in Europe and Australia. You will also participate in projects developing the financial processes that add value to the organization.

mpya logo

Solna Redovisning

Driven och erfaren Redovisningschef till Jetpak Group

Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Brinner du för redovisning och personalansvar? Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du är en viktig del i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion? Då kan tjänsten som Redovisningschef på Jetpak Group vara något för dig!

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Affärsområdesansvarig Ekonomistyrning till Fintegrity

Som Affärsområdesansvarig är du ytterst ansvarig för vårt erbjudande inom Ekonomistyrning vad gäller tjänsteutbud och prismodell. I dessa frågor arbetar du nära vd och har en tät dialog med övriga kundansvariga. Du är även ansvarig för den totala beläggningen och uppdragsplaneringen. Då Fintegrity bildades 2016 så kommer du även att vara delaktig i utformning av och implementering av interna processer och rutiner. I rollen ingår du i ledningsgruppen.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller till ApoEx

Vill du vara med på en tillväxtresa och verkligen göra skillnad? Vill du fortsätta utvecklas som Business Controller i en miljö som präglas av driv, gemenskap och inställningen att ingenting är omöjligt? Då kan tjänsten som Business Controller på ApoEx vara något för just för dig!

mpya logo

Göteborg Redovisning

Accounting Manager till APM Terminals

Nu söker vi en självgående Accounting Manager till APM Terminals. Tjänsten innebär att leda arbetet inom redovisning, såväl rutiner som system - samt samordna processer inom organisationen. Här kommer du få möjligheten att arbeta brett med redovisningsorienterade frågor, i en dynamisk företagsmiljö. Du rapporterar till CFO och placeringen är i Göteborgs hamn

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Ekonomichef till ERCO - ledande bolag inom arkitektoniskt ljus

Är du en affärsdriven ekonom som vill jobba brett och proaktivt i ett internationellt innovativt bolag? Här är chansen till en spännande roll i ett modernt familjeföretag med höga ambitioner!

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Business Controller till APM Terminals

Vi söker en affärsinriktad och verksamhetsnära Business Controller till APM Terminals, med placering i Göteborgs hamn. Du är en del av teamet på Finance och rapporterar direkt till CFO. Du arbetar dagligen proaktivt för att underlätta för organisationen att följa upp verksamheten och bidrar därigenom till förbättrad lönsamhet. För att passa i rollen är du kommunikativ och kommersiellt driven. Du är van att agera som bollplank mot beslutsfattare och är lösningsorienterad i ditt tankesätt samt trivs med att arbeta ”hands-on”,

mpya logo

Göteborg Övrigt: Ekonomi / Finans

Finance Accounting Manager till Dormakaba

Vi söker nu en Redovisningschef till Dormakaba med stort driv, som har ett intresse för redovisning och som trivs med att jobba både operativt och strategiskt. Vi tror du är en person som brinner för att leda andra och som värdesätter ett bra teamwork samt ett gott företagsklimat. I rollen som Redovisningschef kommer du ha ett övergripande helhetsansvar för redovisningsfunktionen samt för bokslutsprocessen. Kontoret är beläget i Högsbo, och du rapporterar till Finance Director.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Redovisningsekonom till XVIVO Perfusion

Vi söker nu en redovisningsekonom till medtech-koncernen XVIVO Perfusion. Hos XVIVO blir du en viktig del av en internationell organisation där alla arbetar mot samma vision: ”Nobody should have to die waiting for a new organ”. Du kommer huvudsakligen att arbeta med den löpande redovisningen för moderbolaget samt ett mindre dotterbolag. Kontoret är beläget i centrala Göteborg och du rapporterar till Accounting Manager. Ekonomifunktionen utgörs idag av tre personer.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

En del arbetsgivare ser sina medarbetare som inventarier. Andra ser en kostnad eller en beläggningsgrad. Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste funka både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen.

mpya logo

Göteborg Övrigt: Ekonomi / Finans

Finance Manager till Veoneer

Vi söker en Finance Manager till Veoneer i Vårgårda. Veoneer är ett världsledande företag inom fordonsindustrin med stora ambitioner att växa ännu mer under kommande år. I denna roll så kommer du att få vara med på en spännande resa och ha möjlighet att vara med och påverka och bidra till resultatet.

mpya logo

Halmstad Övrigt: Ekonomi / Finans

Marknadsinriktad CFO till Hylte Jakt & Lantman

Är du en marknadsinriktad och hungrig CFO som förstår och ser potentialen och styrkan i en ny företagsgrupp och som kan hitta synergin mellan bolagen? Vill du ha ett arbete med stor möjlighet att påverka din och företagets framtid? Då hoppas vi att denna tjänsten kan väcka ditt intresse.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Business Controller till Dormakaba

Vi söker en affärsinriktad och förändringsbenägen Business Controller som skall vara med och effektivisera regionen och samtidigt kunna vara delaktig och se över affärsverksamheten. Du ingår i bolagets Sverigeledningsgrupp och rapporterar till VP Sweden/Finland.

Filtrera

Ort

Kategori