mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 17 lediga jobb

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Affärsdriven Ekonomichef till Kaffekompaniet

Kaffekompaniet söker nu en affärsdriven Ekonomichef. Rollen passar dig som vill ta nästa steg i karriären och som drivs av att arbeta nära affärsbesluten. Som Ekonomichef rapporterar du direkt till VD och har en given plats i ledningsgruppen. Här kommer du bidra aktivt i utvecklingen av företagets verksamhet samt var med att ta fram förslag till förändringar och förbättringar. Du kommer även bli involverad och vara med och bidra i samband med att vi räknar på större business case.

mpya logo

Sollentuna Controller / Rapportering

Group Business Controller PRONOMIC Group

Söker du en Group Business Controller roll där du både kan få arbeta strategiskt och verksamhetsnära? Som Group Business Controller hos PRONOMIC har du både ett övergripande ansvar för controller och ekonomifunktionerna i Pronomic gruppen med underliggande bolag samt även en operativ controllerroll för PRONOMIC AB.

mpya logo

Malmö Skatterådgivning

Senior Skattespecialist till KPMG Tax - Malmö

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi söker nu en erfaren kollega som kommer bidra till att utveckla vår international tax/corporate tax affär i Malmö regionen. Som senior skattespecialist hos oss kommer du att få lösa utmanande skattefrågor och samtidigt arbeta med marknadsbearbetning och affärsutveckling gentemot våra kunder som består av såväl större svenska som utländska koncerner.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Leverantörsreskontrachef till Swedol

Är du en engagerad ekonom som gillar att skapa struktur och driva förändring? Trivs du i en rörlig miljö och har erfarenhet från ledarskap? Sök då denna roll på Swedol – ett bolag i stark tillväxt!

mpya logo

Malmö Redovisning

Är du en kvalificerad ekonom redo för Mpya*?

En del arbetsgivare ser sina medarbetare som inventarier. Andra ser en kostnad eller en beläggningsgrad. Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste funka både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Redovisningsekonom till Medartuum

Vi söker nu en självständig och prestigelös redovisningsekonom till Medartuum. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär det övergripande ansvaret för den löpande redovisningen för Medartuum, samt för bolagets två dotterbolag. Du och ekonomichefen kommer här att ha ett mycket nära samarbete. Kontoret är beläget på Lilla Bommen i centrala Göteborg.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Har utmaningarna tagit slut och är du redo för en annorlunda morgondag? Vill du utvecklas, aktivt påverka och vara del av ett nytänkande konsultbolag? Konsult på Mpya Finance kan då vara ditt nästa steg i karriären!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Financial Controller till Quickspin – ett snabbväxande företag i spelbranschen med höga ambitioner!

Är du en driven och engagaerad Financial Controller som trivs i en rörlig och kreativ miljö? Vill du vara med på resan och växa tillsammans med bolaget? Då är denna roll på härliga Quickspin något för dig!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller till kommunikationskoncernen Dentsu Aegis Network

Vill du vara med och bidra till utvecklingen samtidigt som du utvecklas tillsammans med organisationen? Då kan denna roll på kreativa och innovativa Dentsu Aegis Network vara något för dig!

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Verksamhetsnära Controller

Stena Line utökar nu sin ekonomiavdelning med ytterligare en Verksamhetsnära Controller till huvudkontoret i centrala Göteborg. Du kommer att samordna processen för lagerredovisning samt det finansiella flödet avseende varor inom Stena Line koncernen.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Financial Controller till Stena Lines redovisningsavdelning

Vi söker nu en kollega till Stena Lines redovisningsavdelning med speciellt fokus på verksamheten på den Irländska sjön (UK). Stena Line är i en period av spännande förändring med digitalisering i fokus. Stena Line vill bli ett ännu mer kundfokuserat, digitalt och hållbart företag som är attraktivt både för kunder, anställda och partners. Redovisningsavdelningen innefattar 11 personer och är uppdelade i två team vilka leds av två avdelningschefer som rapporterar direkt till ekonomichefen. Avdelningen har som huvuduppgift att planera, genomföra och analysera bokslut för Stena Lines linjer och juridiska enheter.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

CFO till innovativt tillväxtbolag inom MedTech

Vi rekryterar nu en CFO till ett innovativt tillväxtbolag inom MedTech. Som CFO har du det övergripande ansvaret för den ekonomiska verksamheten. Du kommer ha ett nära samarbete med bolagets VD och agera affärsmässigt bollplank med denne. Du ansvarar för budget, bokslut och finansiell rapportering månads-, kvartals- och årsvis till styrelsen.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningschef till SBC

SBC står för Sveriges BostadsrättsCentrum och är ett av landets ledande företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. SBC har kontor på fem orter i landet och är noterat på NGM Equity, som Redovisningschef sitter du på huvudkontoret på Södermalm i Stockholm. Vi söker nu en Redovisningschef som vill vara med på SBCs fortsatta tillväxtresa!

mpya logo

Malmö Redovisning

Ekonom till SVAR Life Science AB i Malmö

Vill du som ekonom vara med och bygga upp redovisningsavdelningen på ett spännande globalt bolag? Är du i början av din karriär som ekonom och vill ta nästa steg tillsammans med ett härligt team har vi nu rollen för dig! SVAR Life Science AB tar hem ekonomin till huvudkontoret i Malmö och du erbjuds vara med på denna resa. Redovisningsteamet kommer bestå av dig som tillsammans med ytterligare en ekonom arbetar nära och rapporterar till redovisningschefen.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Ekonomisk Rådgivare inom Ekonomistyrning/ Redovisning

Rollen som Ekonomisk rådgivare innebär att du är dina kunders externa ekonomichef.Du kommer att hjälpa dina kunder att använda analyser av den finansiella historiken för att blicka och styra verksamheten framåt. Genom att titta på hur omvärlden ser ut och på vilka konsekvenser ett beslut kan få på kort och lång sikt, kommer du bli dina kunders värdefulla ekonomiresurs.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Vi söker ekonomikonsulter! Identifierar du dig med en Mercedes eller en Mini Cooper på lustgas?

Vi jobbar med framtidens konsult- och rekryteringslösningar inom ekonomiområdet. Vår filosofi är att ta hand om oss själva lika bra som vi tar hand om våra kunder och kandidater - och det skall märkas. Vi är övertygade om att den avgörande skillnaden stavas delaktighet och äkta engagemang. Nu söker vi fler Ekonomikonsulter!

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Financial Controller till Stena Line

Till Stena Line Finance söker vi nu en Controller med placering i Göteborg. Du kommer att ingå i ett team om 5 personer inom avdelningen Financial Reporting och rapportera till Manager Financial Reporting. Avdelningen har som främsta uppgift att säkerställa kvaliteten i koncernens bokslut och rapportering på vecko-, månads- och kvartalsbasis.

Filtrera

Ort

Kategori