mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 27 lediga jobb

mpya logo

Helsingborg Controller / Rapportering

Group Controller to Nederman in Helsingborg

An opportunity has arisen to join a fast-growing company in the environmental technology sector. As Group Controller you will report directly to the group CFO and work as part of the central group finance function. The position is based at Nederman’s headquarters in Helsingborg. For the right person, this position can lead to significant opportunities for development and progression in the Nederman organisation.

mpya logo

Sollentuna Redovisning

Redovisningsekonom till Saint Gobian, ett bolag i spännande utveckling

Saint Gobain söker nu en redovisningsekonom som vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande och dynamisk organisation. Rollen kommer innebära både utvecklande och operativt arbete i ett företag som står för starka värderingar där det finns stora möjligheter att växa genom karriärsteg och utbildning i en internationell miljö.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Credit Controller till Dormakaba

Dormakaba söker en Credit Controller som har erfarenhet av kreditbedömningar och av att analysera och se samband i flödet mellan transaktioner. I rollen som Credit Controller arbetar du med krediter gentemot Dormakabas kunder. Du ansvarar för övergripande analys och rapportering av affärsområdets krediter. Arbetet innebär många kontaktytor både utanför och inom Dormakaba och du får stort utrymme att komma med nya idéer. Du rapporterar till Manager Accounting Shared Service Scanbalt.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Head of Accounts Receivables & Cash till NCC

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden och är verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa miljöer för arbete, boende och kommunikation. På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att NCC har många nöjda och stolta medarbetare. Vi söker nu dig som drivs av att arbeta med redovisningsfrågor i en spännande arbetsmiljö.

mpya logo

Trelleborg Redovisning

Driven Accountant to Trelleborg

An opportunity has arisen to join an international company, a world leader in its segments. Trelleborg AB is looking to strengthen the Finance organization with a driven Accountant. You will be responsible for the accounting, closings and reporting in several legal entities. You will participate in projects to make the financial processes more efficient adding value to the organization. You will together with your colleagues drive the development towards an excellent Accounting Shared Service Operation. The position is full time, based in the headquarters in Trelleborg, Sweden. This is a hands-on role which would be an ideal move for a person who have a strong drive to develop and grow. We offer you a challenging and exciting work environment where you will be encouraged to drive and implement ideas that will contribute to our overall goal. The accounting team consists of 10 employees and you will be reporting to the Finance Manager.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Group Financial Controller to one of the most exciting Tech Companies

Will you enjoy working in a high paced tech company, where passion and results count? Do you want to work with business-driven colleagues who truly love what they do? Join theTobii Team where ”team first attitude” and ”get things done” will be a few of your success factors!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller till Systembolaget

Vill du arbeta som Business Controller i ett spännande bolag som har ett viktigt samhällsuppdrag. Systembolaget säljer med ansvar och utan vinstintresse och har en omsättning på ca 29 miljarder kronor. Målet är ansvarsfull försäljning, dvs ge bra service utan att uppmuntra till köp och inte att maximera vinsten. Systembolaget är nu i behov av att rekrytera en Business Controller Centralt som kommer att få möjlighet att arbeta övergripande med hela affären.

mpya logo

Stockholm Övrigt: Ekonomi / Finans

Driven och ansvarsfull Skattechef till Semper

Har du bred erfarenhet inom skatteområdet och goda kunskaper inom transferprissättning? Trivs du med att driva förändringsarbete och har erfarenhet att leda projekt inom skattefrågor? Då kan denna nyinrättade roll vara något för dig!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsekonom till Aditro Logistics, ett företag i stark tillväxt

Vill du arbeta som redovisningsekonom i ett bolag med stark tillväxt där du kommer få möjlighet att vara delaktig att utveckla redovisningsfunktionen? Vi söker dig som vill vidareutveckla dina redovisningskunskaper i en spännande och dynamisk organisation. Du kommer sitta i fina lokaler vid Alviks strand.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Prestigelös och flexibel Koncernredovisningsekonom till Mekonomen Group

Är du en noggrann och analytisk redovisningsekonom som trivs i en föränderlig miljö? Har du erfarenhet av koncernredovisning eller intresse av att utveckla dig inom området? Då kan internationella Mekonomen vara din framtida arbetsplats!

mpya logo

Lund Redovisning

Redovisningschef till Consafe Logistics AB i Lund

Vill du som nyfiken och hungrig redovisningsekonom vara med på Consafe Logistics digitaliseringsresa? Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna i internationell miljö, och som är redo att leda ett redovisningsteam i ett bolag som befinner sig i en spännande förändringsfas. Consafe Logistics är ett bolag med stark framåtanda där alla hjälps åt och arbetar mot gemensamma mål. Du blir ansvarig för 4 personer och rapporterar till CFO.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Financial Controller till Dentsu Aegis Network Sweden

Till Dentsu Aegis Network Sweden söker vi nu en Financial Controller med placering i centrala Göteborg. Du kommer att ingå i teamet Finance Control och rapportera till Head of Finance Control.

mpya logo

Lund Controller / Rapportering

Accountant med controllerintresse till Exensor i Lund

Söker du en utvecklande och ansvarsfull roll på en trevlig arbetsplats där möjlighet till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet? Då kan detta vara en tjänst för dig. Detta är ett perfekt karriärsteg för dig som är trygg i din redovisning och vill ta steget mot en mer controllerinriktad roll i en internationell miljö. Vi söker en nyfiken och positiv person som drivs av att förbättra och förändra rutiner och processer.

mpya logo

Lund Redovisning

Ekonom till Ecobränsle i Lund

Är du en prestigelös, ansvarstagande och miljömedveten ekonom som gillar att arbeta i en familjär miljö som är präglad av snabb tillväxt och där förändring är en del av vardagen? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. Ecobränsle fortsätter sin expansionsresa och söker nu en ambitiös, engagerad och ödmjuk lagspelare. Ekonomiavdelningen på Ecobränsle behöver din hjälp och söker nu dig som vill arbeta i en bred och ansvarsfull roll.

mpya logo

Huddinge Redovisning

Ekonomichef till Södertörns brandförsvarsförbund

Vill du ha det övergripande ansvaret för ekonomi i en organisation som räddar liv, egendom och miljö? Vill du arbeta på en arbetsplats som verkligen gör skillnad i samhället? Då kan tjänsten som ekonomichef för Södertörns brandförsvarsförbund vara tjänsten just för dig.

mpya logo

Malmö Övrigt: Ekonomi / Finans

Ekonomichef till System Verification i Malmö

Vi söker dig som vill axla en systemorienterad och controllerinriktad roll och som vill vara verksam i ett företag i ständig rörelse. Som ekonomichef på System Verification sitter du med i ledningsgruppen och är delaktig i strategiarbetet. Du har personalansvar för två personer och rapporterar i huvudsak till företagets VD, men också till företagets koncernchef inom ramen för internationell expansion samt vidareutveckling av bolagsstrukturen.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Finance application system specialist

We are now looking for a person, with competencies both within Finance and IT area to be part of the Application system team. The Group Finance Application team is responsible for managing and developing the SKF Business Planning and consolidation (SAP BPC) system used primarily for planning and consolidating the SKF financial reporting but also consolidation of Group information outside the traditional Finance areas. Group Controlling and Accounting is one department within Group Finance of Group Headquarter. The position holder will report to Manager Group accounting and reporting and should be located in Gothenburg, Sweden.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsansvarig till Aditro Logistics, ett företag i stark tillväxt

Vill du arbeta som redovisningsansvarig i ett bolag med stark tillväxt där du kommer få möjlighet att vara delaktig och utveckla ekonomifunktionen? Vi söker nu dig som har ett antal års erfarenhet av kvalificerad redovisning och trivs att se över och utveckla processer och rutiner. Du kommer sitta i fina lokaler vid Alviks strand.

mpya logo

Malmö Övrigt: Ekonomi / Finans

Group Controller till Midway Holding i Malmö

Är du en revisor på jakt efter en roll där du får arbeta både operativt och strategiskt? Vill du bli en del av ett noterat investmentbolag där möjligheterna till utmaningar och utveckling är stora? Nu har du som är hungrig och drivs av att vara med och påverka och självständigt driva saker framåt en fantastisk karriärmöjlighet.

mpya logo

Malmö Redovisning

Redovisningsekonom till Nämndemansgården i Malmö

mpya logo

Lund Övrigt: Ekonomi / Finans

Ekonomichef till Individuell Människohjälp- IM i Lund

Vill du som är mån om andra människor vara en del av något meningsfullt? Vill du vara med och göra skillnad för utsatta människor? Då har du nu chansen att komma in i en spännande organisation och göra nytta från dag ett. Till huvudkontoret i Lund söker nu IM en ekonomichef som kommer ansvara för ekonomi, IT samt administration. Tjänsten är placerad i nya lokaler centralt beläget och du rapporterar till IMs generalsekreterare.

mpya logo

Malmö Redovisning

Group Chief Accountant till SVAR Life Science AB Malmö

Vill du vara med och bygga upp redovisningsavdelningen i ett globalt bolag i en mycket spännande bransch? Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är redo att leda ett redovisningsteam i ett bolag i stark tillväxt. SVAR Life Science är ett bolag med stark framåtanda där alla hjälps åt och arbetar mot gemensamma mål. Du blir ansvarig för två ekonomer och rapporterar till CFO.

mpya logo

Malmö Redovisning

SVAR Life Science i Malmö söker två Accountants

Vill du som ekonom vara med och bygga upp redovisningsavdelningen på ett spännande globalt bolag? Är du i början av din karriär som ekonom och vill ta nästa steg tillsammans med ett härligt team har vi nu rollen för dig! SVAR Life Science AB tar hem ekonomin till huvudkontoret i Malmö och du erbjuds vara med på denna resa. Redovisningsteamet kommer bestå av dig som tillsammans med ytterligare en ekonom arbetar nära och rapporterar till redovisningschefen.

mpya logo

Solna Redovisning

Engagerad Senior redovisningsekonom till Jetpak Group AB

Vill du arbeta som Senior redovisningsekonom i ett företag med stark tillväxt där du får möjlighet att fortsätta utvecklas inom redovisning? Vill du ha bolagsansvar för idagsläget två bolag och samtidigt ha flera kvalificerade kollegor? Jetpak Group söker nu en Senior redovisningsekonom med eget ansvar för redovisning och rapportering för två bolag som skall ingå i Jetpaks fantastiska redovisningsteam på 10 personer.

mpya logo

Malmö Övrigt: Ekonomi / Finans

Affärsdrivna auktoriserade revisorer till Mazars i Malmö

Är du på jakt efter en roll där du får arbeta brett och verksamhetsnära? Vill du bli en del av en medelstor byrå där möjligheterna till utmaningar och utveckling är stora? Nu har du som drivs av ledarskap och vill vara med och påverka en fantastisk karriärmöjlighet!

mpya logo

Göteborg Redovisning

Senior Redovisningsekonom till PRI Stiftelsetjänst AB

Nu söker vi en kompetent och självgående redovisningsekonom till PRI Stiftelsetjänsts kontor i centrala Göteborg. Här ges du möjlighet att arbeta med kvalificerad redovisning samtidigt som du får stor möjlighet att påverka rutiner och processer i ditt dagliga arbete. Tjänsten är kundorienterad, så vi tror du har en konsultmässig profil - kanske arbetar du som revisor eller liknande idag? I rollen som senior redovisningsekonom får du chansen att komma med på en spännande tillväxtresa i en organisation som står inför förändring. Verksamheten växer och vi behöver förstärka redovisningsteamet som nu blir åtta personer.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Har utmaningarna tagit slut och är du redo för en annorlunda morgondag? Vill du utvecklas, aktivt påverka och vara del av ett nytänkande konsultbolag? Konsult på Mpya Finance kan då vara ditt nästa steg i karriären!

Filtrera

Ort

Kategori