mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 24 lediga jobb

mpya logo

Göteborg Övrigt: Ekonomi / Finans

Finance Manager till Veoneer

Vi söker en Finance Manager till Veoneer i Vårgårda. Veoneer är ett världsledande företag inom fordonsindustrin med stora ambitioner att växa ännu mer under kommande år. I denna roll så kommer du att få vara med på en spännande resa och ha möjlighet att vara med och påverka och bidra till resultatet.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Junior Controller till Fastighets AB Balder

Är du i början av din karriär som ekonom, brinner för IT och systemfrågor samt vill stötta organisationen med ekonomiska analyser? Då är rollen som Junior Controller rätt för dig. Mpya Finance söker en Junior Controller till Fastigheters AB Balder. I rollen som Junior Controller kommer du arbeta nära systemansvarig Controller och ingå i Controllerteamet som idag är 6 personer.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningschef till Tikkurila Sverige AB

Är du en erfaren och engagerad ekonom som gillar att skapa struktur och driva förändring? Vill du jobba i en operativ roll på ett stort internationellt bolag? Brinner du för redovisning och har ledarambitioner? Då kan det vara dig vi söker!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller till ApoEx

Vill du vara med på en tillväxtresa och verkligen göra skillnad? Vill du fortsätta utvecklas som Business Controller i en miljö som präglas av driv, gemenskap och inställningen att ingenting är omöjligt? Då kan tjänsten som Business Controller på ApoEx vara något för just för dig!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Reskontrachef till Tikkurila Sverige AB

Drivs du av förändring och utveckling? Är du en trygg och erfaren ledare som brinner för att få medarbetarna att växa? Har du erfarenhet som reskontrachef? Då kan tjänsten som Reskontrachef till Tikkurila Sverige AB vara exakt vad du söker!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Financial Controller till Atea

På Atea har man en målmedveten satsning på sina medarbetares utveckling. Deras kultur präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Lockas du av detta och är dessutom en strukturerad och självgående redovisningsekonom – då är rollen som Financial controller på Atea något för dig!

mpya logo

Hylte Övrigt: Ekonomi / Finans

Marknadsinriktad CFO till Hylte Jakt & Lantman

Är du en marknadsinriktad och hungrig CFO som förstår och ser potentialen och styrkan i en ny företagsgrupp och som kan hitta synergin mellan bolagen? Vill du ha ett arbete med stor möjlighet att påverka din och företagets framtid? Då hoppas vi att denna tjänsten kan väcka ditt intresse.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller to a leading global tech company

Cint is a leading global tech company in the insights data collection technology market and has 13 offices in major cities across Europe, North America and Asia-Pacific. Cint believe that, if we surround ourselves with great people, our company will be great too. Cint is a very open and welcoming place for driven people who like to define their own way of working and pushing their own boundaries. Are you ready to join their journey? Apply for the role as Business Controller at Cint!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller till Skandia

Vill du vara med och bidra till utvecklingen samtidigt som du utvecklas tillsammans med organisationen? Skandia går en spännande framtid till mötes där särskild vikt kommer att läggas vid drivet att vilja utveckla, förbättra och effektivisera arbetet. Är du driven, nyfiken med intresse för ekonomi och affär så kan Skandia vara din nästa arbetsplats!

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Controller till Veoneer

Vill du vara med på en tillväxtresa i ett världsledande företag inom fordonsindustrin, med huvudkontor i Vårgårda? Vill du fortsätta utvecklas som Controller i en miljö som präglas av driv, engagemang, entreprenörskap och inställningen att ingenting är omöjligt? Då hoppas vi att du kommer söka den här spännande positionen som Controller på Veoneer! Veoneer expanderar och har stora tillväxtmål inom de närmsta åren. Vi söker därför nu en självgående analytisk och kommunikativ Controller, som vill var med på den här resan och som brinner för att här kunna få vara med och påverka!

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

En del arbetsgivare ser sina medarbetare som inventarier. Andra ser en kostnad eller en beläggningsgrad. Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste funka både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Financial Controller till Byggmax

Är du en engagerad ekonom som gillar att skapa struktur och driva förändring? Är du dessutom van att arbeta proaktivt i en föränderlig miljö? Sök då denna roll på Byggmax – ett värderingstyrt bolag i stark tillväxt!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

En del arbetsgivare ser sina medarbetare som inventarier. Andra ser en kostnad eller en beläggningsgrad. Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste funka både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen.

mpya logo

Malmö Redovisning

Redovisningsekonom till Nämndemansgården i Malmö

Ekonomiteamet på Nämndemansgården söker en redovisningsekonom som vill vara en del av något meningsfullt och är mån om människors välmående. Du har intresse för den verksamhet du arbetar i, har en god analytisk förmåga och ser möjligheter i effektiva processer. Ekonomiavdelningen är inne i en spännande digitaliseringsfas där just du bidrar med dina erfarenheter och ditt engagemang.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Business Controller till Dormakaba

Vi söker en affärsinriktad och förändringsbenägen Business Controller som skall vara med och effektivisera regionen och samtidigt kunna vara delaktig och se över affärsverksamheten. Du ingår i bolagets Sverigeledningsgrupp och rapporterar till VP Sweden/Finland.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Group Financial Controller to one of the most exciting Tech Companies

Will you enjoy working in a high paced tech company, where passion and results count? Do you want to work with business-driven colleagues who truly love what they do? Join theTobii Team where ”succeed together” and ”make it real” will be a few of your success factors!

mpya logo

Lund Controller / Rapportering

Financial Controller till Telair International AB i Lund

Söker du en utvecklande och ansvarsfull roll på en trevlig arbetsplats i Lund? Då kan detta vara en tjänst för dig. Detta är ett perfekt karriärsteg för dig som är trygg i din redovisning och vill ta steget mot en mer controllerinriktad roll. Vi söker en person med god analytisk förmåga som har ett intresse för verksamheten, är duktig på Excel och drivs av att förbättra rutiner och processer.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Group Financial Controller till Dustin

Vill du jobba i en dynamisk organisation med bra sammanhållning och stort engagemang så är Dustin en arbetsplats för dig! Dustin har en platt organisationsstruktur och det är inte långt från tanke till handling, vilket är grunden i Dustins organisation. Vill du jobba i en dynamisk organisation med bra sammanhållning och stort engagemang så är Dustin en arbetsplats för dig! Dustin har en platt organisationsstruktur och det är inte långt från tanke till handling, vilket är grunden i Dustins organisation.

mpya logo

Göteborg Övrigt: Ekonomi / Finans

Kan du hjälpa oss att skriva om den här annonsen?

Kan du hjälpa oss att skriva om den här annonsen? Rekryteringskonsult till MPYA Finance

mpya logo

Åstorp Controller / Rapportering

Produktions- och Business Controller till Märkas AB i Åstorp

Som Produktions- & Business Controller till Märkas AB kommer du få vara med på en mycket spännande resa. Vi söker en affärsinriktad och förändringsbenägen Produktions- & Business Controller som skall arbeta med utvecklingen och rapporteringen av den ekonomiska lönsamheten för enheten och produktionsanläggningen i Åstorp. Du ingår i ledningsgruppen för Märkas AB och rapporterar till VD.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Financial Controller till Stena Lines redovisningsavdelning

Vi söker nu en kollega till Stena Lines redovisningsavdelning med speciellt fokus på verksamheten på den Irländska sjön (UK). Stena Line är i en period av spännande förändring med digitalisering i fokus. Stena Line vill bli ett ännu mer kundfokuserat, digitalt och hållbart företag som är attraktivt både för kunder, anställda och partners. Redovisningsavdelningen innefattar 11 personer och är uppdelade i två team vilka leds av två avdelningschefer som rapporterar direkt till ekonomichefen. Avdelningen har som huvuduppgift att planera, genomföra och analysera bokslut för Stena Lines linjer och juridiska enheter.

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Commercial Controller Mölnlycke Health Care

Do you want to work in a fast paced environment and proactively drive business performance in our global business? The role of Commercial Controller at Molnlycke is vacant and we are looking for a candidate to manage the overall data analysis and reporting related to Commercial Finance. The position is based at the headquarters in Gothenburg.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller till Byggmax

Är du en engagerad och kommunikativ Business Controller som trivs i en verksamhetsnära roll? Vill du vara med och bidra till utvecklingen samtidigt som du utvecklas tillsammans med organisationen? Då kan denna roll på värderingsstyrda och expansiva Byggmax vara något för dig!

mpya logo

Malmö Skatterådgivning

Senior Skattespecialist till KPMG Tax - Malmö

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi söker nu en erfaren kollega som kommer bidra till att utveckla vår international tax/corporate tax affär i Malmö regionen. Som senior skattespecialist hos oss kommer du att få lösa utmanande skattefrågor och samtidigt arbeta med marknadsbearbetning och affärsutveckling gentemot våra kunder som består av såväl större svenska som utländska koncerner.

Filtrera

Ort

Kategori