mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 26 lediga jobb

mpya logo

Stockholm Redovisning

Team Manager GL & Reporting

Är du förändringsbenägen, driven och ansvarsfull? Brinner du för redovisning, rapportering och personalansvar? Vill du arbeta i ett bolag som har i uppdrag är att vara “The Channel for Health”? Då kan tjänsten som Team Manager GL & Reporting på Oriola vara något för just dig! Oriola bedriver detaljhandel, grossist- och distributionsverksamhet inom läkemedel och handelsvaror i Finland och Sverige. Kronans Droghandel Apotek AB är en del av Oriola koncernen.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsekonom till globalt Techbolag

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Cint är ett globalt ledande bolag inom Techbranschen. De har 14 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att ge de anställda chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur - hoppa då på resan med Cint!

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Business Controller till Mediplast

Mediplast växer och du är efterlängtad! Här erbjuds du att själv tillsammans med CFO bygga och forma din roll i en otroligt spännande verksamhet. Mediplast erbjuder en platt organisation med öppna dörrar och ett vänligt klimat. Här hjälps alla åt och beslutsvägarna är korta. Har du ett stort intresse och förståelse för affären? Söker du en varierande och ansvarsfull roll? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Controller till Sveriges ledande mediahus – Bonnier News

Brinner du för redovisning och vill utvecklas i rollen som Controller i en dynamisk miljö? Gillar du tanken på att vara en viktig spelare i en stor mediekoncern som är mitt i en spännande transformationsresa? Då kan det vara dig som Bonnier News vill ha med på sin resa!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Kvalificerad Redovisningsekonom till Barncancerfonden

Är du en självgående, strukturerad och lösningsorienterad redovisningsekonom som vill arbeta i en organisation som gör skillnad? Vi är en organisation med höga ambitioner, som sätter vassa mål och som därför ständigt utvecklas. Vi samlas kring vår vision – att utrota barncancer - och resan dit är fylld av utmaningar, lärande, framgångar, sorg, glädje och allt där emellan – vill du vara med på resan? Då vill vi gärna träffa dig.

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Financial Controller - Innovation & Development Nordics

Vill du bli en del av ett marknadsledande bolag med fokus på att utveckla och leverera framtidens digitala tjänster för vård, hälsa och omsorg?

mpya logo

Stockholm Analytiker

Business Analyst till globalt Techbolag

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Cint är ett globalt ledande bolag inom Techbranschen. De har 13 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att ge de anställda chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur - hoppa då på resan med Cint!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Ekonom och nyfiken på konsultrollen? Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisnings- och/eller controllerbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Stockholm! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina... Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

mpya logo

Sjöbo Övrigt: Ekonomi / Finans

Ekonomichef till Nordvalls Etikett AB

Är du en prestigelös ekonomichef med en stark vilja att vara med och utveckla? Gillar du att arbeta i en familjär miljö som är präglad av snabb tillväxt och där förändring är en del av vardagen? Varmt välkommen att följa med på Nordvalls tillväxtresa!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Inköpscontroller till OneMed

Är du en driven, förändringsbenägen och analytisk person som är redo för nya utmaningar? Trivs du i en roll där du får nyttja din analytiska förmåga och driva verksamheten framåt? OneMed är nu i behov att rekrytera en inköpscontroller som kommer arbeta övergripande med att analysera koncernens inköpsdata och vara en del av Category & Sourcing (C&S) teamet. Du kommer ha nära dialog med kategorichefer, strategiska inköpare, finansavdelningen samt teamen ute i Europa.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Financial Controller till QuickSpin

Vill du jobba på ett snabbväxande företag med höga ambitioner där din humoristika sida som ekonom faktiskt räknas? Värdesätter du samarbete, flexibilitet samt att jobba i en utvecklande och kreativ arbetsmiljö? Häng då med på QuickSpins fortsatta resa framåt – den har bara börjat!

mpya logo

Lund Controller / Rapportering

Head of Group Control

Do you thrive in an exciting, fast-paced environment with continuous growth and expansion? Do you define yourself as a communicative, yet highly analytical leader with a problem-solving mindset? Do you keep your ear the ground and adjusts easily to any changed circumstance, in order to deliver your very best? And finally, do you realize the value in getting the systems to work for you instead of the other way around? Excellent! Then your future is waiting for you at TFS as Head of Group Control!

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Ekonomichef Sail Racing

Vill du ha möjlighet att kombinera en vardag fylld av spännande arbetsuppgifter, inspirerande kolleger med dina egna intressen - såsom exempelvis segling? Vill du vara med och erbjuda slutkonsumenter produkter som är ledande i sitt segment? För detta krävs passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse- som vi tror och hoppas du har! Om det låter som livskvalitet för dig – sök då rollen som Ekonomichef på Sail Racing!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller till Berling Media

Är du en analytisk och utåtriktad Business Controller? Attraheras du av ett självständigt arbete kombinerat med många interaktioner inom en värdestyrd koncern? Då kan rollen som verksamhetsnära Business Controller till media- och kommunikationskoncernen Berling Media vara något för dig!

mpya logo

Göteborg Revision

Revisorsassistent till R3 Revisionsbyrå

Är du i början av din ekonomikarriär och vill arbeta med revision i ett framgångsrikt och roligt företag med högt i tak? R3 Revisionsbyrå söker nu en driven revisorsmedarbetare med ambitioner inom revisorsyrket. Känns detta intressant, då kan rollen som revisorsassistent vara något för dig!

mpya logo

Göteborg Controller / Rapportering

Junior Business Controller till Gnotec AB

Gnotec är inne i en spännande fas, och utökar nu sin ekonomifunktion med en Junior Business Controller till sitt huvudkontor på Lindholmspiren. Är du en positiv, kommunikativ, analytisk och strukturerad person som vill arbeta med Controlling? Är du i början av din karriär, och vill ta ditt nästa steg? Då kan tjänsten hos Gnotec vara något för dig!

mpya logo

Helsingborg Controller / Rapportering

Produktionscontroller till Nederman i Helsingborg

En möjlighet att bli en del av ett eko-effektivt bolag har öppnat sig! Är du en produktionscontroller som vill arbeta nära verksamheten i ett internationellt miljöteknikbolag, ledande inom industriell luftfiltrering i över 70 år? Då kan detta vara rätt jobb för dig. Du har ett nära samarbete med och rapporterar till Business Controller Operations. Tjänsten är placerad på Nedermans huvudkontor i Helsingborg.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Redovisningsekonom till Ernström & Co

Är du en positiv, driven, strukturerad och analytisk person som vill ta nästa steg i din karriär? Då kan tjänsten inom Ernström & Co sfären vara något för dig! Vi söker en kompetent och självgående redovisningsekonom till Ernström & C:o sfärens kontor i centrala Göteborg. Här ges du möjlighet att sätta din prägel och utveckla redovisningsarbetet för ett antal av sfärens investeringsbolag.

mpya logo

Helsingborg Controller / Rapportering

Business Controller Operations till Nederman i Helsingborg

En möjlighet att bli en del av ett eko-effektivt bolag har öppnat sig! Nu har du chansen att få jobba i ett internationellt storbolag, marknadsledande i sin bransch, med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Är du målinriktad, ansvarstagande och analytisk och trivs med att jobba både strategiskt och verksamhetsnära? Då kan detta vara rätt jobb för dig. Du kommer att ansvara för en produktionscontroller och sitta med i ledningsgruppen för Nederman Manufacturing Sweden. Tjänsten är placerad på Nedermans huvudkontor i Helsingborg och rapporterar till CFO EMEA samt har streckad linje till Vice President EMEA Operations. Vissa resor förekommer i rollen.

mpya logo

Malmö Övrigt: Ekonomi / Finans

Två redovisningsspecialister till KPMG i Malmö

Du är efterlängtad! Ta chansen att få vara en del av Fredriks team i Malmö och utmanas ständigt i alla tänkbara frågor som rör finansiell rapportering och kniviga redovisningsfrågor. Tillsammans med tre härliga kollegor utgör du Malmös team av redovisningsspecialister. Du kommer att få arbeta med en variation av kunder, allt från små personliga aktörer till stora bolag, där du som redovisningsspecialist agerar bollplank till bolagen eller ingår som specialist i KPMG:s revisionsteam. Du får här en möjlighet att utvecklas tillsammans med några av Sveriges vassaste redovisningsspecialister i det dagliga arbetet och genom kunskapsmöten nationellt och internationellt. Du erbjuds ett mycket fritt arbete där du styr din egen tid och strukturerar upp arbetet som det passar dig. Du rapporterar till Fredrik som är en positiv, närvarande och omtänksam ledare som är mån om att teamet mår bra och har roligt ihop.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina... Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

mpya logo

Helsingborg Controller / Rapportering

Group Business Controller till Nederman

En möjlighet att bli en del av ett eko-effektivt bolag har öppnat sig! Nu har du chansen att få jobba i ett internationellt storbolag, marknadsledande i sin bransch, med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Har du 2-3 års erfarenhet som revisor eller junior Business Controller och är nyfiken, målinriktad och analytisk? Då kanske du är Nedermans nya Group Business Controller.

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Commercial Controller

Nu har du chansen att få jobba i ett expansivt bolag, marknadsledande i sin bransch, med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Är du en erfaren Business Controller med stort affärsintresse? Då kan du vara KLS Ugglarps nya Business Controller.

mpya logo

Vårgårda Redovisning

Teamleader Accounts payable till Veoneer

Veoneer förväntas växa mycket de närmaste åren inom en bransch som förvandlar sättet att tänka på transporter. Veoneer är idag ett världsledande företag inom fordonsindustrin. Som en del i bolagets tillväxtresa väljer man nu att etablera ett nytt finansiellt Shared Service Center för hela Europa, stationerat i Vårgårda. Centret kommer att utgöra en viktig del i bolagets expansionsplaner. Har du bred kunskap inom redovisning och är en duktig ledare? Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Du får möjlighet att arbeta i ett av de mest spännande företagen inom Automotive Industry. Positionen kommer att vara avgörande för att inrätta processer och tillvägagångssätt för detta nyetablerade Shared Service Center och du kommer att få stor möjlighet att vara med att påverka och växa med företaget. Du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Låter detta intressant kan tjänsten som Teamleader Accounts payable till Veoneer vara något för dig. Sök rollen och följ med på vår spännande resa framåt!

mpya logo

Vårgårda Redovisning

Shared Service Center Manager till Veoneer

I rollen som SSC manager på Veoneer, kommer du ha det övergripande ansvaret för uppbyggandet och utförandet av det nya SSC i Vårgårda. Du kommer få det yttersta ansvaret när det gäller att utveckla och leda medarbetarna, processer, rutiner och system. Du rapporterar till chefen för Corporate Control, och du har tre direktrapporterande personer. Dessa i sin tur leder bla AP/AR teamen. Du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål.

mpya logo

Vårgårda Redovisning

Teamleader Accounts receivable till Veoneer

Veoneer förväntas växa mycket de närmaste åren inom en bransch som förvandlar sättet att tänka på transporter. Veoneer är idag ett världsledande företag inom fordonsindustrin. Som en del i bolagets tillväxtresa väljer man nu att etablera ett nytt finansiellt Shared Service Center för hela Europa, stationerat i Vårgårda. Centret kommer att utgöra en viktig del i bolagets expansionsplaner. Har du bred kunskap inom redovisning och är en duktig ledare? Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Du får möjlighet att arbeta i ett av de mest spännande företagen inom Automotive Industry. Positionen kommer att vara avgörande för att inrätta processer och tillvägagångssätt för detta nyetablerade Shared Service Center och du kommer att få stor möjlighet att vara med att påverka och växa med företaget. Du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Låter detta intressant kan tjänsten som Teamleader Accounts receivable till Veoneer vara något för dig. Sök rollen och följ med på vår spännande resa framåt!

Filtrera

Ort

Kategori