mpya öga

Söker du lediga jobb inom ekonomi? Här finns massor av dörrar att öppna, för den som vågar.

Vi hittade 27 lediga jobb

mpya logo

Åstorp Controller / Rapportering

Business Controller Operations till Märkas AB

Som Business Controller Operations till Märkas AB kommer du få vara med på en mycket spännande resa. Vi söker en affärsinriktad och förändringsbenägen Business Controller Operations som skall arbeta med utvecklingen och rapporteringen av den ekonomiska lönsamheten för bolaget och produktionsanläggningen i Åstorp. Du ingår i ledningsgruppen för Märkas AB och rapporterar till VD

mpya logo

Malmö Övrigt: Ekonomi / Finans

Välkommen till Mpya-familjen!

Med oss kan du vara med och revolutionera konsultbranschen, utan att för den sakens skull stå på barrikaderna som Jean Valjean. Det är den lilla insatsen som gör den stora skillnaden!

mpya logo

Nacka Controller / Rapportering

Chef Business Control inom Supply Chain till Dustin

Är du Business Controller och vill fortsätta utvecklas i Controllerrollen? Vill du jobba i en dynamisk organisation med bra sammanhållning och stort engagemang så är Dustin en arbetsplats för dig! Dustin har en platt organisationsstruktur och det är inte långt från tanke till handling, vilket är grunden i Dustins organisation.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Group Accounting Controller till globalt Techbolag

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Cint är ett globalt ledande bolag inom Techbranschen. De har 14 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att ge de anställda chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur - hoppa då på resan med Cint!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsansvarig med personalansvar till Byggmax

Byggmax söker nu en Redovisningsansvarig med personalansvar! Är du en prestigelös och lösningsfokuserad ekonom som gillar att skapa struktur och driva förändring i en entreprenöriell miljö? Har du tidigare ledarerfarenhet och trivs med att arbeta praktiskt och proaktivt? Då kan denna roll som Redovisningsansvarig på värderingsstyrda Byggmax vara något för dig!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Systemekonom till Byggmax

Är du en redovisningsekonom som älskar system? Är du en fena på projektledning och trivs i en dynamisk miljö? Då kan denna roll på värderingsstyrda och expansiva Byggmax vara något för dig!

mpya logo

Bromölla Övrigt: Ekonomi / Finans

Ekonomichef till Svensk Husproduktion AB i Bromölla

Till dig som vill verka i en tilltalande bransch på ett bolag med korta beslutsvägar: Ta chansen! Svensk Husproduktion har genomgått en otrolig tillväxtresa och vill ha dig med på denna fortsatta resa. Välkommen till ett bolag med “nybyggaranda” där nya idéer eftersträvas. Här erbjuds du att jobba nära verksamheten i en miljö som präglas av stolthet.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsansvarig till FCG – ett bolag i stark tillväxt

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och drivs av utveckling och relationer? Arbetar du med kvalificerad redovisning och attraheras av att framåt få möjlighet att växa inom redovisning, koncernredovisning och analys? Då kan tjänsten som Redovisningsansvarig till innovativa och engagerade FCG vara något för dig!

mpya logo

Alingsås Redovisning

Redovisningsansvarig Bergman & Beving

Som redovisningsansvarig på Bergman & Beving erbjuder vi dig möjlighet att arbeta i en internationell koncern i en omväxlande och utvecklande roll som redovisningsansvarig. Du kommer ha ett övergripande kvalitets- och koordineringsansvar för några av koncernens bolag

mpya logo

Lund Övrigt: Ekonomi / Finans

Internal Control Specialist till Axis i Lund

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning, supportfunktioner samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Ta chansen att få vara en del av Fredriks team om 7 personer och utmanas ständigt i alla tänkbara frågor inom Governance & Internal Control.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Business Controller med fokus på Business Intelligence

Är du en lösningsorienterad och analytisk person med goda kunskaper inom Business Intelligence (BI) och ett starkt affärsdriv? Vill du arbeta på en innovativ arbetsplats med höga ambitioner och stark tillväxt? Då ska du söka rollen som Business Controller med fokus på BI på Atea!

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Group Financial Controller till Kjell & Company i Malmö

Välkommen till Kjell & Company-andan och bolaget som aldrig slutar att tänka nytt! Nu har du möjlighet att få en utvecklande tjänst i ett bolag som befinner sig på en expansionsresa, där ambitionen är att fortsätta växa. Som Group Financial Controller blir du delaktig i den fortsatta uppbyggnaden av ekonomifunktionen i nära samarbete med CFO. Trivs du i en dynamisk miljö? Du är varmt välkommen till teamet som består av mycket engagerade kollegor och till en miljö där nya idéer och lösningar uppmuntras.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Senior Financial Controller till Thomas Cook

Thomas Cook Northern Europe säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia samt hotellbolaget Hotels & Resorts där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer runt 1 600 000 resor årligen i de nordiska länderna. Thomas Cook Northern Europe , som är en del av Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen och har cirka 20 miljoner resenärer årligen.

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Group Business Controller till Ymer Technology

Är du en Senior Controller med erfarenhet från produktionsverksamhet? Har du en drivkraft att utveckla controllerfunktionen samt att stötta verksamheten med din expertis inom området? Missa då inte chansen att söka till denna spännande roll i en internationell verksamhet i tillväxt!*

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsekonom till Bonnier News

Är du en flexibel och serviceinriktad redovisningsekonom som trivs i en föränderlig miljö? Gillar du tanken på att vara en del i en stor mediekoncern som är mitt i en spännande transformationsresa – sök då rollen som Redovisningsekonom på Bonnier News!

mpya logo

Malmö Controller / Rapportering

Commercial Controller till Kjell & Company i Malmö

Som Commercial Controller får du en viktig roll inom bolaget med stor potential att påverka den fortsatta framgångssagan som är Kjell & Company. Rollen är ny och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att agera beslutsstöd till den kommersiella delen av organisationen. Då rollen är ny finns stora möjligheter att själv forma rollen framåt!

mpya logo

Stockholm Controller / Rapportering

Financial Controller till QuickSpin

Vill du jobba på ett snabbväxande företag med höga ambitioner där du har möjlighet att påverka och utvecklas med bolaget? Värdesätter du samarbete, flexibilitet samt att jobba i en utvecklande och kreativ arbetsmiljö? Häng då med på QuickSpins fortsatta resa framåt – den har bara börjat!

mpya logo

Helsingborg Redovisning

Ekonomiansvarig till Ordstark AB i Helsingborg

Åtta nyfikna, rapporttörstande och kloka arbetskamrater väntar på dig på kontoret i Helsingborg!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsekonom till Systembolaget

Vill du arbeta som Redovisningsekonom i ett spännande bolag som har ett viktigt samhällsuppdrag? Är du driven och vill utvecklas och ta nästa steg inom redovisning? Då kan tjänsten som redovisningsekonom på Systembolaget vara helt rätt tjänst för just dig!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Redovisningsekonom till Apoex i Hammarby Sjöstad, ett företag i stark expansion

Vill du arbeta som redovisningsekonom i ett bolag med stark tillväxt där du kommer få möjlighet att vara delaktig att utveckla redovisningsfunktionen? Apoex, Hammarby Sjöstad är nu i behov av att rekrytera en redovisningsekonom som kommer att få möjlighet att arbeta brett inom redovisning, alltifrån löpande bokföring till månads- och årsbokslut

mpya logo

Göteborg Redovisning

Group Accounting Manager till Gnotec Group AB

Gnotec Group söker nu en Group Accounting Manager som vill ta ett helhetsansvar för koncernens redovisning. I många fall kommer du att arbeta sida vid sida med koncernens CFO. Vi söker en erfaren och duktig redovisare som värdesätter ett bra teamwork och ett gott företagsklimat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från revisionsbyrå och därefter praktisk erfarenhet av redovisning och koncernredovisning samt vana av rapportering enligt IFRS i en internationell företagsmiljö.

mpya logo

Malmö Övrigt: Ekonomi / Finans

Förändringsorienterad CFO till Euroflorist i Malmö

Vill du arbeta i en organisation som präglas av entreprenörsanda? Vi söker nu en förändringsorienterad och framåt CFO som tillsammans med oss vill arbeta för Euroflorists fortsatta framgång. I rollen som CFO kommer du att ha ett övergripande ansvar över ekonomifunktionen men du kommer även att arbeta operativt. Du blir en del av ledningsgruppen och rapporterar till CEO.

mpya logo

Malmö Redovisning

Redovisningsekonom till AAK AB i Malmö

Här erbjuds du att arbeta i en bred och ansvarsfull roll på ett av Skånes största börsbolag där du har totalansvaret för moderbolagets redovisning och ingår i ett team om 8 personer. AAK har kommit långt i sitt hållbarhetsarbete och här finns många utvecklingsmöjligheter. Du rapporterar till Jarl som är Director Financial Control & Tax. Utöver dina arbetsuppgifter inom redovisning får du också arbeta med effektivisering av processer och rutiner. Här uppmuntras idéer och initiativ och man jobbar på ett lösningsfokuserat sätt.

mpya logo

Göteborg Redovisning

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina... Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

mpya logo

Järfälla Övrigt: Ekonomi / Finans

Ekonomichef till Plantagen Group

Är du en engagerad ledare som drivs av förändring och utveckling? Brinner du för redovisning och utveckling av redovisningsprocesser? Är du kommunikativ och kan med lätthet förmedla dina mål och visioner? Då kan rollen som Ekonomichef på miljömedvetna Plantagen vara något för dig!

mpya logo

Stockholm Redovisning

Team Manager GL & Reporting

Är du förändringsbenägen, driven och ansvarsfull? Brinner du för redovisning, rapportering och personalansvar? Vill du arbeta i ett bolag som har i uppdrag är att vara "Health for life"? Då kan tjänsten som Team Manager GL & Reporting på Oriola vara något för just dig! Oriola bedriver detaljhandel, grossist- och distributionsverksamhet inom läkemedel och handelsvaror i Finland och Sverige. Kronans Droghandel Apotek AB är en del av Oriola koncernen.

mpya logo

Stockholm Redovisning

Ekonom och nyfiken på konsultrollen? Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisnings- och/eller controllerbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Stockholm! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina... Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

Filtrera

Ort

Kategori