Tryggt, enkelt och nytänkande. Hur det stavas? Mpya Finance.

Vi är Mpya Finance

Vår mission är att utveckla och fördjupa samarbetet med våra kunder och varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Med våra ledord enkelhet, engagemang och delaktighet som grund blir vi snabbare, mer välkomnande och mindre stelbenta. Något som behövs i vår bransch.

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

En liten bok om stor kultur

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

 

Mpya Finance är ett modernt och nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Mpya Finance startades 2016 av människor med bred kunskap från olika bolag och kunduppdrag. Det finns knappt något stort svenskt företag som vi inte jobbat med, brukar vi säga.

Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås. Vi tror att en vänlig och tillitsfull kultur får detta att hända. Vi tar hand om varandra, vi ser varandra och vi jobbar för laget. En för alla – alla för en. Lägg till ord som passion och nytänkande, så har vi en grund som ger individer, kollegor och kunder möjlighet att växa och utvecklas.

När vi inte jobbar lägger vi vår tid på allt som ligger oss varmt om hjärtat. Vad det kan vara? Det får varje människa svara på själv, för det är omöjligt att ge exempel här. Vi har alla så olika intressen, ibland till och med från ena dagen till den andra. Vi kan väl säga så här: Vi är en underbart brokig och vacker samling individer, som gör allt mellan himmel och jord. (När vi inte jobbar alltså.)  På Mpya kallar vi det livets balansräkning. God hälsa, fritid och ett bra yrkesliv är inte bara viktigt. Det är superviktigt för oss på Mpya Finance!

PS. Mpya betyder nytänkande på swahili.

 

träffa oss! Connecta med oss

5 snabba

 • 1

  Våra ledord: Enkelhet, delaktighet, engagemang.

 • 2

  Människan kommer först. Sen kommer livet och allt runtomkring. Sen kommer ekonomen.

 • 3

  Vi är en organisation som får saker att hända. Blir det fel kan man alltid göra om.

 • 4

  Oavsett var man jobbar, så har man alltid ett vardagsrum hemma på Mpyas kontor.

 • 5

  Kram!

Hållbarhet på Mpya Finance

Av FN:s 17 globala hållbarhetsmål har vi identifierat fyra för oss prioriterade mål, där vi bedömer att Mpya Finance här och nu har möjlighet att göra störst avtryck och bidra med konkret förändring. 

 

Våran hållbarhetspolicy