Till dig som behöver en ekonomikonsult. Snabbt.

Ibland behöver man en interim lösning. Snabbt. En ekonom som dessutom fattar snabbt, och snabbt vet vad som behöver göras. Eller som vi säger: en trygg person som har koll. Vi är idag fler än 150 kvalificerade konsulter med just koll inom redovisning, controlling och ledarskap.

 

Du får inte bara en ekonom. Du får Mpyas hela kultur.

Hela Mpyas kultur bygger på trygghet och koll. Något som vi uppnår genom att skapa en miljö som bygger på gemenskap, delaktighet och tillhörighet.

Det här innebär att du inte bara får den perfekta konsulten för dina behov. Och att processen är enkel och transparent. Du får också förmånen att träffa och jobba med en väldigt trevlig människa. Och allt går snabbt (sa vi det?).

 

Leende mamma sitter med flicka vid skrivbord på hemmakontor

Enkelhet

Vi är enkla att ha att göra med. Det betyder att vi är snabba, lösningsorienterade och positiva. Det finns inget som inte går att fixa. Enkelhet handlar också om att sträva efter förenklingar varje dag och i varje del av vårt jobb. Att förenkla är att göra saker smartare, vilket i sin tur spar pengar och tid och gör arbetet ännu roligare.

Två lekfulla vänner i videosamtal

Engagemang

Vi älskar vad vi gör. Vårt engagemang sträcker sig ofta utanför våra uppdrag. En av våra starkaste sidor är att leverera, men också att göra det där lilla extra – vilket ska märkas oavsett om det handlar om kunder eller kollegor. Vi tycker också om höjda ögonbryn – när det handlar om att vi har överträffat förväntningar.

grupp läser karta i regnet

Delaktighet

Vi är alltid ett lag, före individer. Vår styrka bygger på att alla känner sig välkomna, delaktiga och involverade. Delaktighet handlar ju i grunden om att allt ska delas, med alla. När det görs blir kulturen öppen och tillitsfull. Samtidigt vet vi att ”jaget gör laget”. När individen får vara sig själv, bidrar individen till lagets styrka. Hos oss är alla olika ”jag”, ett stort ”vi”.

5 snabba

 • 1

  Våra ledord: Enkelhet, delaktighet, engagemang.

 • 2

  Människan kommer först. Sen kommer livet och allt runtomkring. Sen kommer ekonomen.

 • 3

  Vi är en organisation som får saker att hända. Blir det fel kan man alltid göra om.

 • 4

  Oavsett var man jobbar, så har man alltid ett vardagsrum hemma på Mpyas kontor.

 • 5

  Kram!

Björn Jarlerud

Ekonomikonsult

Jag trivs i konsultrollen för att det alltid finns en ömsesidig vilja av att utvecklas och ta nästa steg. Att ha Mpyas experter som lagkamrater ger både trygghet och utrymme för att fokusera på det jag tycker är roligast, att lösa kundernas utmaningar.

Charlotte Holmberg

Ekonomikonsult

Som konsult får jag erfarenhet från olika branscher och bolag som gör att jag kommer snabbt igång hos en ny kund. Genom alla kollegor i Mpya-familjen och deras kunskap är jag aldrig orolig för att vi inte levererar hos kund.

Ulrika Andersson

Ekonomikonsult

Under min tid som konsult har jag hjälpt till med att utveckla kundernas rutiner och processer. Det har varit en spännande och utvecklande resa som givit mig många nya erfarenheter. Inom Mpya jobbar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte som hjälper mig att kunna bidra med lösningar på kunders problem.

Träffa alla mpyakonsulter

Fler konsulter berättar om hur det är att jobba hos oss

YouTube

Kunder vi jobbar med

Kontakta Per, Anna, Josefin eller Sofia