Bli ekonom­i­konsult. Bli en del av ett stort, färgrikt och varmt lapptäcke.

Att vara konsult hos Mpya innebär att du automatiskt blir en del av Mpya-familjen. Vi ser varandras olikheter som en styrka och vi uppmuntrar varandra att vara oss själva. Vi ser varandra, tar hand om varandra och utvecklar varandra. Varje dag. Det ger ett mer nyanserat, variationsrikt och positivt arbetsklimat om alla får utrymme att vara sig själva.

 

Ansök – Bli MPYAN

UNDERKONSULT

Hela människan. Hela ekonomen.

Vi är alla unika människor med olika behov, som befinner oss i olika faser i livet. För att vi tillsammans ska kunna njuta av jobbet och fungera ihop är det viktigt att inte bara förstå det, utan också bejaka det. Vi kallar det för att se hela människan. Och hela ekonomen.

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

En liten bok om stor kultur

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

Ekonom med barn

Enkelhet

Vi är enkla att ha att göra med. Det betyder att vi är snabba, lösningsorienterade och positiva. Det finns inget som inte går att fixa. Enkelhet handlar också om att sträva efter förenklingar varje dag och i varje del av vårt jobb. Att förenkla är att göra saker smartare, vilket i sin tur spar pengar och tid och gör arbetet ännu roligare.

Ekonomer som busar i videomöte

Engagemang

Vi älskar vad vi gör. Vårt engagemang sträcker sig ofta utanför våra uppdrag. En av våra starkaste sidor är att leverera, men också att göra det där lilla extra – vilket ska märkas oavsett om det handlar om kunder eller kollegor. Vi tycker också om höjda ögonbryn – när det handlar om att vi har överträffat förväntningar.

Mpya-ekonomer som orienterar i regbet

Delaktighet

Vi är alltid ett lag, före individer. Vår styrka bygger på att alla känner sig välkomna, delaktiga och involverade. Delaktighet handlar ju i grunden om att allt ska delas, med alla. När det görs blir kulturen öppen och tillitsfull. Samtidigt vet vi att ”jaget gör laget”. När individen får vara sig själv, bidrar individen till lagets styrka. Hos oss är alla olika ”jag”, ett stort ”vi”.

Så är det att jobba på Mpya Finance

5 snabba

 • 1

  Våra ledord: Enkelhet, delaktighet, engagemang.

 • 2

  Människan kommer först. Sen kommer livet och allt runtomkring. Sen kommer ekonomen.

 • 3

  Vi är en organisation som får saker att hända. Blir det fel kan man alltid göra om.

 • 4

  Oavsett var man jobbar, så har man alltid ett vardagsrum hemma på Mpyas kontor.

 • 5

  Kram!

Veronika Ivarsson

Ekonomikonsult

Jag gillar att vi ses ofta trots att vi inte jobbar tillsammans till vardags. Sammanhållningen ger en väldig trygghet som konsult där du relativt ofta är ”ny på jobbet” – jag har verkligen en dubbel uppsättning kollegor!

Kunder vi jobbar med

Vill du veta mer om äkta work-life-balance?

Mpya Finance på Instagram

Känner du dig också lite vilsen? 

Nå...

Känner du dig också lite vilsen? Nån dag på hemmakontoret och nån dag på kontoret. Det är ju lätt att bli förvirrad. Vi alla längtar till slutet av denna pandemi 🦠❌🤗 #ekonom #ekonomenifokus #kulpåjobbet #kultur #ekonomikonsult #ekonomirekrytering #linköping #helsingborg #malmö #göteborg #stockholm

Att arbeta på distans men samtidigt b...

Att arbeta på distans men samtidigt behålla och fortsätta bygga gemenskap, engagemang & teamkänsla. Hur gör man? Vi är nog många som funderat på det. Och vi ska erkänna att vi har funderat i 5 år, då konsultrollen allt som oftast innebär en vardag där vi befinner oss på olika platser. På Mpya använder vi oss bland annat av våra digitala kanaler för att förmedla vår vardag, och en av våra mest frekventa kanaler är ”hälsoinspiration”. Vi kan glatt konstatera att vi har aktiva kollegor där ute som gör det bästa av hemmalivet. Vinterbad, skridskoturer, promenader, löp- och cykelturer på varierat underlag, att ge blod (behövs i hela Sverige just nu!) och mycket mycket mer. Och även om vi inte kan göra allt tillsammans just nu så inspirerar vi varandra, och ger varandra energi. Hur gör ni? Här ett litet urval av bilder från vår tolkning av ”hälsoinspiration”.❤️ #mpyafinance #mpya #hälsoinspiration #göteborg #stockholm #malmö #helsingborg #linköping

Extra viktigt att tänka positivt nu n...

Extra viktigt att tänka positivt nu när pandemin utmanar oss med både hemmajobb, sjukdomar och karantänsregler. Snart är det sommar och sol igen 🙏☀️ #mpyafinance #mpya #happiness #glädje #skratt #komedi #livetsomkonsult #ekonomikonsult #lagetförejaget #ekonomirekrytering #konsult #stockholm #malmö #göteborg #helsingborg #linköping #balansilivet #hälsa #umgås #kollegor #kultur#vardagsrum

Kombinera gott häng med kollegor och ...

Kombinera gott häng med kollegor och god mat är ett bra recept på en rolig dag. #mpyafinance #mpya #träning #skrylle #promenadiskogen #hälsa #glädje #lagetförejaget #ekonomikonsult #ekonomirekrytering #helsingborg #linköping #malmö #göteborg #stockholm #helamänniskan