Bli ekonom­i­konsult. Bli en del av ett stort, färgrikt och varmt lapptäcke.

Att vara konsult hos Mpya innebär att du automatiskt blir en del av Mpya-familjen. Vi ser varandras olikheter som en styrka och vi uppmuntrar varandra att vara oss själva. Vi ser varandra, tar hand om varandra och utvecklar varandra. Varje dag. Det ger ett mer nyanserat, variationsrikt och positivt arbetsklimat om alla får utrymme att vara sig själva.

 

Ansök – Bli MPYAN

UNDERKONSULT

Hela människan. Hela ekonomen.

Vi är alla unika människor med olika behov, som befinner oss i olika faser i livet. För att vi tillsammans ska kunna njuta av jobbet och fungera ihop är det viktigt att inte bara förstå det, utan också bejaka det. Vi kallar det för att se hela människan. Och hela ekonomen.

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

En liten bok om stor kultur

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

Ekonom med barn

Enkelhet

Vi är enkla att ha att göra med. Det betyder att vi är snabba, lösningsorienterade och positiva. Det finns inget som inte går att fixa. Enkelhet handlar också om att sträva efter förenklingar varje dag och i varje del av vårt jobb. Att förenkla är att göra saker smartare, vilket i sin tur spar pengar och tid och gör arbetet ännu roligare.

Ekonomer som busar i videomöte

Engagemang

Vi älskar vad vi gör. Vårt engagemang sträcker sig ofta utanför våra uppdrag. En av våra starkaste sidor är att leverera, men också att göra det där lilla extra – vilket ska märkas oavsett om det handlar om kunder eller kollegor. Vi tycker också om höjda ögonbryn – när det handlar om att vi har överträffat förväntningar.

Mpya-ekonomer som orienterar i regbet

Delaktighet

Vi är alltid ett lag, före individer. Vår styrka bygger på att alla känner sig välkomna, delaktiga och involverade. Delaktighet handlar ju i grunden om att allt ska delas, med alla. När det görs blir kulturen öppen och tillitsfull. Samtidigt vet vi att ”jaget gör laget”. När individen får vara sig själv, bidrar individen till lagets styrka. Hos oss är alla olika ”jag”, ett stort ”vi”.

Så är det att jobba på Mpya Finance

5 snabba

 • 1

  Våra ledord: Enkelhet, delaktighet, engagemang.

 • 2

  Människan kommer först. Sen kommer livet och allt runtomkring. Sen kommer ekonomen.

 • 3

  Vi är en organisation som får saker att hända. Blir det fel kan man alltid göra om.

 • 4

  Oavsett var man jobbar, så har man alltid ett vardagsrum hemma på Mpyas kontor.

 • 5

  Kram!

Anna Nord

Ekonomikonsult

Att jobba på MPYA är som att hitta hem. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och stor frihet lämnas till att vara den man är, alla är inkluderade och alla hjälps åt. Vi lämnar stor frihet till individen att hitta egna vägar att bidra till lagets framgång.

Veronika Ivarsson

Ekonomikonsult

Jag gillar att vi ses ofta trots att vi inte jobbar tillsammans till vardags. Sammanhållningen ger en väldig trygghet som konsult där du relativt ofta är ”ny på jobbet” – jag har verkligen en dubbel uppsättning kollegor!

Kunder vi jobbar med

Vill du veta mer om äkta work-life-balance?

Mpya Finance på Instagram

Onsdagens upplysning. Helt enkelt hel...

Onsdagens upplysning. Helt enkelt hela sanningen. 😀 #mpyafinance #mpya #happiness #glädje  #reels #livetsomkonsult #ekonomikonsult #lagetförejaget #ekonomirekrytering #konsult #stockholm #malmö #göteborg #helsingborg #linköping #balansilivet #hälsa#enkelhet #delaktighet #engagemang #hela

Under det gångna året har vi lärt oss...

Under det gångna året har vi lärt oss mycket om hur man kan umgås även om det sker på distans. Ett exempel är Göteborgskontoret som tillsammans hade en ostprovning över teams! 🧀 👨‍💻 🧑‍💻 🧀 Kanonkombo av god ost, gott snack och härlig ny ostkunskap! #mpyafinance #mpya #happiness #glädje #skratt #komedi #livetsomkonsult #ekonomikonsult #lagetförejaget #ekonomirekrytering #konsult #stockholm #malmö #göteborg #helsingborg #linköping #balansilivet #hälsa #aw #umgås #kollegor #ostprovning

På Mpya brukar vi säga att vi är allt...

På Mpya brukar vi säga att vi är alltid ett lag, före individer. Samtidigt vet vi att ”jaget gör laget”. När individen får vara sig själv, bidrar individen till lagets styrka. Men ingen regel utan undantag, i veckan tävlades det på individuell nivå i en knivskarp kamp.🏎💨 Om det var viktigt att hamna på prispallen? Swipa till höger för att se svaret!🥇😉 Trevlig helg önskar vi på Mpya Finance! #mpya #mpyafinance #göteborg #malmö #helsingborg #stockholm #livetsomkonsult #ekonomenifokus #ekonomirekrytering #snabbastvinner #lagetförejaget

Onsdagens upplysning. Bra. Vi är alla...

Onsdagens upplysning. Bra. Vi är alla så jäkla bra! 😍 #mpyafinance #mpya #happiness #glädje  #reels #livetsomkonsult #ekonomikonsult #lagetförejaget #ekonomirekrytering #konsult #stockholm #malmö #göteborg #helsingborg #linköping #balansilivet #hälsa#enkelhet #delaktighet #engagemang #bäst