Bli ekonom­i­konsult. Bli en del av ett stort, färgrikt och varmt lapptäcke.

Att vara konsult hos Mpya innebär att du automatiskt blir en del av Mpya-familjen. Vi ser varandras olikheter som en styrka och vi uppmuntrar varandra att vara oss själva. Vi ser varandra, tar hand om varandra och utvecklar varandra. Varje dag. Det ger ett mer nyanserat, variationsrikt och positivt arbetsklimat om alla får utrymme att vara sig själva.

 

Ansök – Bli MPYAN

UNDERKONSULT

Hela människan. Hela ekonomen.

Vi är alla unika människor med olika behov, som befinner oss i olika faser i livet. För att vi tillsammans ska kunna njuta av jobbet och fungera ihop är det viktigt att inte bara förstå det, utan också bejaka det. Vi kallar det för att se hela människan. Och hela ekonomen.

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

En liten bok om stor kultur

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

Ekonom med barn

Enkelhet

Vi är enkla att ha att göra med. Det betyder att vi är snabba, lösningsorienterade och positiva. Det finns inget som inte går att fixa. Enkelhet handlar också om att sträva efter förenklingar varje dag och i varje del av vårt jobb. Att förenkla är att göra saker smartare, vilket i sin tur spar pengar och tid och gör arbetet ännu roligare.

Ekonomer som busar i videomöte

Engagemang

Vi älskar vad vi gör. Vårt engagemang sträcker sig ofta utanför våra uppdrag. En av våra starkaste sidor är att leverera, men också att göra det där lilla extra – vilket ska märkas oavsett om det handlar om kunder eller kollegor. Vi tycker också om höjda ögonbryn – när det handlar om att vi har överträffat förväntningar.

Mpya-ekonomer som orienterar i regbet

Delaktighet

Vi är alltid ett lag, före individer. Vår styrka bygger på att alla känner sig välkomna, delaktiga och involverade. Delaktighet handlar ju i grunden om att allt ska delas, med alla. När det görs blir kulturen öppen och tillitsfull. Samtidigt vet vi att ”jaget gör laget”. När individen får vara sig själv, bidrar individen till lagets styrka. Hos oss är alla olika ”jag”, ett stort ”vi”.

Så är det att jobba på Mpya Finance

5 snabba

 • 1

  Våra ledord: Enkelhet, delaktighet, engagemang.

 • 2

  Människan kommer först. Sen kommer livet och allt runtomkring. Sen kommer ekonomen.

 • 3

  Vi är en organisation som får saker att hända. Blir det fel kan man alltid göra om.

 • 4

  Oavsett var man jobbar, så har man alltid ett vardagsrum hemma på Mpyas kontor.

 • 5

  Kram!

Björn Jarlerud

Ekonomikonsult

Jag trivs i konsultrollen för att det alltid finns en ömsesidig vilja av att utvecklas och ta nästa steg. Att ha Mpyas experter som lagkamrater ger både trygghet och utrymme för att fokusera på det jag tycker är roligast, att lösa kundernas utmaningar.

Veronika Ivarsson

Ekonomikonsult

Jag gillar att vi ses ofta trots att vi inte jobbar tillsammans till vardags. Sammanhållningen ger en väldig trygghet som konsult där du relativt ofta är ”ny på jobbet” – jag har verkligen en dubbel uppsättning kollegor!

Kunder vi jobbar med

Vill du veta mer om äkta work-life-balance?

Mpya Finance på Instagram

På Mpya uppmuntrar vi nya idéer. När ...

På Mpya uppmuntrar vi nya idéer. När idéen mognat så händer det. Vi kallar det att trampa nya stigar eller att göra en ”Mpya”. Att vara nytänkande helt enkelt. Låt det hända men få det ur händerna först – rätt enkelt egentligen…😀 #mpyafinance #mpya #happiness #glädje #skratt #komedi #livetsomkonsult #ekonomikonsult #lagetförejaget #ekonomirekrytering #konsult #stockholm #malmö #göteborg #helsingborg #linköping #balansilivet #hälsa #umgås #kollegor #kultur#vardagsrum

MPYA POP - en pop-in, en After Work f...

MPYA POP – en ”pop-in”, en After Work för ekonomer. Här möttes kunder, kollegor, tidigare Mpya-kollegor och ekonomer som var nyfikna på Mpya. Det bjöds på poppad bubbel, poppade popcorn och snittar. 🍿 🍾 En riktigt lyckad kväll! #mpyafinance #mpya #happiness #glädje #ekonomikonsult #lagetförejaget #ekonomirekrytering #konsult #stockholm #malmö #göteborg #helsingborg #linköping #balansilivet #hälsa#enkelhet #delaktighet #engagemang #helamänniskan #pop #afterwork #champagne #popcorn

Ibland hamnar vi ekonomer i livets fu...

Ibland hamnar vi ekonomer i livets funderingar. Idag är en sådan dag! 😅🙏 #mpyafinance #mpya #happiness #glädje #skratt #komedi #livetsomkonsult #ekonomikonsult #lagetförejaget #ekonomirekrytering #konsult #stockholm #malmö #göteborg #helsingborg #linköping #balansilivet #hälsa #umgås #kollegor #kultur#vardagsrum

Ljuvligt med vår och att få träna uto...

Ljuvligt med vår och att få träna utomhus! ☀️🏋️‍♂️Mpya önskar er alla en fin helg i det fina vädret. 🤩👋 #mpyafinance #mpya #happiness #glädje #ekonomikonsult #lagetförejaget #ekonomirekrytering #konsult #stockholm #malmö #göteborg #helsingborg #linköping #balansilivet #hälsa #enkelhet #delaktighet #engagemang #helamänniskan