Bli ekonom­i­konsult. Bli en del av ett stort, färgrikt och varmt lapptäcke.

Att vara konsult hos Mpya innebär att du automatiskt blir en del av Mpya-familjen. Vi ser varandras olikheter som en styrka och vi uppmuntrar varandra att vara oss själva. Vi ser varandra, tar hand om varandra och utvecklar varandra. Varje dag. Det ger ett mer nyanserat, variationsrikt och positivt arbetsklimat om alla får utrymme att vara sig själva.

 

Ansök – Bli MPYAN

UNDERKONSULT

Hela människan. Hela ekonomen.

Vi är alla unika människor med olika behov, som befinner oss i olika faser i livet. För att vi tillsammans ska kunna njuta av jobbet och fungera ihop är det viktigt att inte bara förstå det, utan också bejaka det. Vi kallar det för att se hela människan. Och hela ekonomen.

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

En liten bok om stor kultur

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

Ekonom med barn

Enkelhet

Vi är enkla att ha att göra med. Det betyder att vi är snabba, lösningsorienterade och positiva. Det finns inget som inte går att fixa. Enkelhet handlar också om att sträva efter förenklingar varje dag och i varje del av vårt jobb. Att förenkla är att göra saker smartare, vilket i sin tur spar pengar och tid och gör arbetet ännu roligare.

Ekonomer som busar i videomöte

Engagemang

Vi älskar vad vi gör. Vårt engagemang sträcker sig ofta utanför våra uppdrag. En av våra starkaste sidor är att leverera, men också att göra det där lilla extra – vilket ska märkas oavsett om det handlar om kunder eller kollegor. Vi tycker också om höjda ögonbryn – när det handlar om att vi har överträffat förväntningar.

Mpya-ekonomer som orienterar i regbet

Delaktighet

Vi är alltid ett lag, före individer. Vår styrka bygger på att alla känner sig välkomna, delaktiga och involverade. Delaktighet handlar ju i grunden om att allt ska delas, med alla. När det görs blir kulturen öppen och tillitsfull. Samtidigt vet vi att ”jaget gör laget”. När individen får vara sig själv, bidrar individen till lagets styrka. Hos oss är alla olika ”jag”, ett stort ”vi”.

Så är det att jobba på Mpya Finance

5 snabba

 • 1

  Våra ledord: Enkelhet, delaktighet, engagemang.

 • 2

  Människan kommer först. Sen kommer livet och allt runtomkring. Sen kommer ekonomen.

 • 3

  Vi är en organisation som får saker att hända. Blir det fel kan man alltid göra om.

 • 4

  Oavsett var man jobbar, så har man alltid ett vardagsrum hemma på Mpyas kontor.

 • 5

  Kram!

Björn Jarlerud

Ekonomikonsult

Jag trivs i konsultrollen för att det alltid finns en ömsesidig vilja av att utvecklas och ta nästa steg. Att ha Mpyas experter som lagkamrater ger både trygghet och utrymme för att fokusera på det jag tycker är roligast, att lösa kundernas utmaningar.

Kunder vi jobbar med

Vill du veta mer om äkta work-life-balance?

Mpya Finance på Instagram

Svep för att kika in i gårdagens Mpya...

Svep för att kika in i gårdagens Mpya Pop i Helsingborg! 🍿 En lyckad kväll från mingel till tilltugg! 🤩🥳 #mpyafinance #mpya #happiness #glädje #skratt #komedi #livetsomkonsult #ekonomikonsult #lagetförejaget #ekonomirekrytering #konsult #stockholm #malmö #göteborg #helsingborg #linköping #uppsala #västerås #balansilivet #hälsa #umgås #kollegor #kultur#vardagsrum

Nu är det snart dags igen. 3 av 12. D...

Nu är det snart dags igen. 3 av 12. Då får vi skoja till det lite…😀 #mpyafinance #mpya #happiness #glädje #skratt #komedi #livetsomkonsult #ekonomikonsult #lagetförejaget #ekonomirekrytering #konsult #stockholm #malmö #göteborg #helsingborg #linköping #uppsala #västerås #balansilivet #hälsa #umgås #kollegor #kultur#vardagsrum

Att vara kreativ är inget bra uttryck...

Att vara kreativ är inget bra uttryck när man är ekonom. Men inom drejning är det a och o, då kan en klump bli den allra finaste tingest som skapats. Tack @lerbruket #helaekonomen #helamänniskan #mpya #konsult

250 ekonomer i Skåne hade idag turen ...

250 ekonomer i Skåne hade idag turen att få frukost, honung men inte minst en föreläsning av Sveriges förre finansminister Anders Borg som tycker att vi ska hålla extra koll på kassaflödet och ha tålamod så väntar ljusare tider säger! ☀️ #helamänniskan #helaekonomen #ekonomenifokus #andersborg #mpya #studiomalmö