Bli ekonom­i­konsult. Bli en del av en stor familj.

Att vara konsult hos Mpya innebär att du automatiskt blir en del av Mpya-familjen där vi ser varandra, tar hand om varandra, utvecklar varandra och uppmuntrar varandra. Varje dag.

 

Ansök – Bli MPYAN

UNDERKONSULT

Hela människan. Hela ekonomen.

Vi är alla unika människor med olika behov, som befinner oss i olika faser i livet. För att vi tillsammans ska kunna njuta av jobbet och fungera ihop är det viktigt att inte bara förstå det, utan också bejaka det. Vi kallar det för att se hela människan. Och hela ekonomen.

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

En liten bok om stor kultur

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

Ekonom med barn

Enkelhet

Vi är enkla att ha att göra med. Det betyder att vi är snabba, lösningsorienterade och positiva. Det finns inget som inte går att fixa. Enkelhet handlar också om att sträva efter förenklingar varje dag och i varje del av vårt jobb. Att förenkla är att göra saker smartare, vilket i sin tur spar pengar och tid och gör arbetet ännu roligare.

Ekonomer som busar i videomöte

Engagemang

Vi älskar vad vi gör. Vårt engagemang sträcker sig ofta utanför våra uppdrag. En av våra starkaste sidor är att leverera, men också att göra det där lilla extra – vilket ska märkas oavsett om det handlar om kunder eller kollegor. Vi tycker också om höjda ögonbryn – när det handlar om att vi har överträffat förväntningar.

Mpya-ekonomer som orienterar i regbet

Delaktighet

Vi är alltid ett lag, före individer. Vår styrka bygger på att alla känner sig välkomna, delaktiga och involverade. Delaktighet handlar ju i grunden om att allt ska delas, med alla. När det görs blir kulturen öppen och tillitsfull. Samtidigt vet vi att ”jaget gör laget”. När individen får vara sig själv, bidrar individen till lagets styrka. Hos oss är alla olika ”jag”, ett stort ”vi”.

Så är det att jobba på Mpya Finance

5 snabba

 • 1

  Våra ledord: Enkelhet, delaktighet, engagemang.

 • 2

  Människan kommer först. Sen kommer livet och allt runtomkring. Sen kommer ekonomen.

 • 3

  Vi är en organisation som får saker att hända. Blir det fel kan man alltid göra om.

 • 4

  Oavsett var man jobbar, så har man alltid ett vardagsrum hemma på Mpyas kontor.

 • 5

  Kram!

Anna Nord

Ekonomikonsult

Att jobba på MPYA är som att hitta hem. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och stor frihet lämnas till att vara den man är, alla är inkluderade och alla hjälps åt. Vi lämnar stor frihet till individen att hitta egna vägar att bidra till lagets framgång.

Veronika Ivarsson

Ekonomikonsult

Jag gillar att vi ses ofta trots att vi inte jobbar tillsammans till vardags. Sammanhållningen ger en väldig trygghet som konsult där du relativt ofta är ”ny på jobbet” – jag har verkligen en dubbel uppsättning kollegor!

Kunder vi jobbar med

Vill du veta mer om äkta work-life-balance?

Mpya Finance på Instagram

Magisk bouleafton ute i det fria. Så ...

Magisk bouleafton ute i det fria. Så fantastiskt trevligt att träffas igen med naturen som inramning…

Idag volontärstädade vi i Göteborg. S...

Idag volontärstädade vi i Göteborg. Supertrevligt och tillfredsställande på något skönt sätt. En annan typ av sommaraktivitet än den vi är van vid, men minst lika trevligt och dessutom för en god sak.❤️

Äntligen VI GÅR LIVE! Efter en vår me...

Äntligen VI GÅR LIVE! Efter en vår med intensivt arbete är dagen kommen. Mpya Finance lanserar en ny webbupplevelse! Samtidigt utvecklar MPYA Finance sitt grafiska uttryck. Mycket känner du igen, vår lagsymbol, eller det vi kallar “polstjärnan” har fått en mer central roll. Symboliken är att dess mittpunkt är Mpya Finance och  att satelliterna som kretsar runt omkring är kollegor på uppdrag, ekonomer och kunder – människor, alla med en klar linje kopplat till Mpya Finance. Webben är och blir vår första ”touching point” i många avseenden. Initiativet att utveckla webben togs för att skapa förutsättningar att komma i kontakt med ekonomer och samtidigt upplevas som ett nytänkande, piggt, välkomnande, fräscht, varmt och hjärtligt bolag. Vi är tacksamma och glada att kunna lansera Mpya 2.0 i tider som dessa. Välkommen in till mpyafinance.se #ekonomikonsult #rekrytering #ekonomer #mpya

Coronasäkrad picknick med bästa kol...

Coronasäkrad picknick med bästa kollegorna i Skåne 🍕 🍷 🍺 ☀️ #ekonomikonsult #mpyafinance @mpyafinance Photocredd 📷 @philiphogsten 🤩🙏🏽