Bli ekonom­i­konsult. Bli en del av en stor familj.

Att vara konsult hos Mpya innebär att du automatiskt blir en del av Mpya-familjen där vi ser varandra, tar hand om varandra, utvecklar varandra och uppmuntrar varandra. Varje dag.

 

Ansök – Bli MPYAN

UNDERKONSULT

Hela människan. Hela ekonomen.

Vi är alla unika människor med olika behov, som befinner oss i olika faser i livet. För att vi tillsammans ska kunna njuta av jobbet och fungera ihop är det viktigt att inte bara förstå det, utan också bejaka det. Vi kallar det för att se hela människan. Och hela ekonomen.

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

En liten bok om stor kultur

Stark kultur, levande värderingar och ekonomikompetens i världsklass.

Läs hela kulturboken

Ekonom med barn

Enkelhet

Vi är enkla att ha att göra med. Det betyder att vi är snabba, lösningsorienterade och positiva. Det finns inget som inte går att fixa. Enkelhet handlar också om att sträva efter förenklingar varje dag och i varje del av vårt jobb. Att förenkla är att göra saker smartare, vilket i sin tur spar pengar och tid och gör arbetet ännu roligare.

Ekonomer som busar i videomöte

Engagemang

Vi älskar vad vi gör. Vårt engagemang sträcker sig ofta utanför våra uppdrag. En av våra starkaste sidor är att leverera, men också att göra det där lilla extra – vilket ska märkas oavsett om det handlar om kunder eller kollegor. Vi tycker också om höjda ögonbryn – när det handlar om att vi har överträffat förväntningar.

Mpya-ekonomer som orienterar i regbet

Delaktighet

Vi är alltid ett lag, före individer. Vår styrka bygger på att alla känner sig välkomna, delaktiga och involverade. Delaktighet handlar ju i grunden om att allt ska delas, med alla. När det görs blir kulturen öppen och tillitsfull. Samtidigt vet vi att ”jaget gör laget”. När individen får vara sig själv, bidrar individen till lagets styrka. Hos oss är alla olika ”jag”, ett stort ”vi”.

Så är det att jobba på Mpya Finance

5 snabba

 • 1

  Våra ledord: Enkelhet, delaktighet, engagemang.

 • 2

  Människan kommer först. Sen kommer livet och allt runtomkring. Sen kommer ekonomen.

 • 3

  Vi är en organisation som får saker att hända. Blir det fel kan man alltid göra om.

 • 4

  Oavsett var man jobbar, så har man alltid ett vardagsrum hemma på Mpyas kontor.

 • 5

  Kram!

Anna Nord

Ekonomikonsult

Att jobba på MPYA är som att hitta hem. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och stor frihet lämnas till att vara den man är, alla är inkluderade och alla hjälps åt. Vi lämnar stor frihet till individen att hitta egna vägar att bidra till lagets framgång.

Veronika Ivarsson

Ekonomikonsult

Jag gillar att vi ses ofta trots att vi inte jobbar tillsammans till vardags. Sammanhållningen ger en väldig trygghet som konsult där du relativt ofta är ”ny på jobbet” – jag har verkligen en dubbel uppsättning kollegor!

Kunder vi jobbar med

Vill du veta mer om äkta work-life-balance?

Mpya Finance på Instagram

Vad har världsrekord i korvätning och...

Vad har världsrekord i korvätning och en ”failure board” gemensamt. Idag fick ekonom-Sverige nya insikter hur man kan utveckla och stärka människor och företagsorganisationer. Inte bara spännande. Det var superspännande! Tack @videoforce.se @elitehotelmarinatower och Anssi Rantanen för en väl genomförd digital frukostföreläsning.#föreläsare #föreläsning #ekonomikonsult #ekonomirekrytering

Digital AW-quiz ”Gissa vem som barn?”...

Digital AW-quiz ”Gissa vem som barn?” Riktigt svårt men så bra för att lära känna varandra 🙏🏽🤩😍 #ekonomikonsult #mpyafinance

Pandemin utmanar, men om det är något...

Pandemin utmanar, men om det är något vi övat på under denna tid är det att hitta lösningar. På Mpya är den gemensamma affärsplanen en central punkt, och alla kollegors tankar, insikter och erfarenheter är av vikt. Igår sågs vi därför hela gänget på drygt 160 kollegor från tre regioner, men såklart digitalt. Tv-studio, egna programledare, inspel från kloka kunder och givetvis alla vi – det kunde inte bli annat än en lyckad kväll. Nu är vi redo att tillsammans möta framtiden. Tack alla som var med och bidrog. @elitehotelmarinatower @videoforce.se

Löpträning idag med underbara kollego...

Löpträning idag med underbara kollegor i Slottskogen, Göteborg. Riktigt bra kämpat gänget! 🤩🏃🏻‍♀️💪 Coach @ashkanfivrin både inspirerade & guidade oss utmärkt 👍