Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla

Stockholm (19)

Göteborg (13)

Malmö (6)

Helsingborg (1)

Lund (1)

Uppsala (1)

Vad vill du jobba med?

Business Controller till Euroflorist

Vill du arbeta i en trivsam organisation som präglas av entreprenörsanda? Euroflorist söker nu en förändringsorienterad Business Controller för region Skandinavien (Norge, Danmark och Sverige). I rollen som Business Controller följer du upp lönsamheten och arbetar med affärsutveckling och olika …

Business ControllerMalmö

Redovisningsansvarig Consilium Safety Sweden AB

Consilium behöver förstärka sitt befintliga redovisningsteam med en redovisningsansvarig. För att lyckas i rollen som Redovisningsansvarig på Consilium Safety Group AB är det viktigt att du är självgående och trygg i din yrkesroll.

Redovisnings­chefGöteborg

Controller till Design och Produktion på Bonava Sverige

Vill du vara med och fortsätta utveckla branschen och skapa bättre hem och liv för fler människor? Är du en duktig Controller som vill arbeta verksamhetsnära och fortsätta utvecklas i ett spännande och dynamiskt bolag? Då kan tjänsten som Controller till Design & Produktion vara rätt tjänst för dig!

ControllerStockholm

Finance Director till Klintberg & Way Tires & Rims

Som Finance Director på Klintberg & Way har du ett helhetsansvar för företagets ekonomifunktion och du ingår i ledningsgruppen. Ditt team består av 4 kollegor vilket innebär att du har en bred roll där du bör ha förståelse för samtliga ekonomirelaterade arbetsuppgifter inom organisationen.

EkonomichefGöteborg

Business Analyst till S:t Eriks

S:t Eriks behöver nu en stjärna som ska axla en ny roll som Business Analyst. Rollen innebär att man stöttar upp målsättningar och beslut för att optimera resultatet. Detta sker genom analys av operativa och finansiella data. Din roll blir även att utveckla, analysera och följa upp företagets KPI:er

Business ControllerLund

Redovisningsekonom till Dedicare

Vi söker en engagerad redovisningsekonom med intresse för koncernredovisning till Dedicare, ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Du ingår i redovisningsteamet och rapporterar till koncernredovisningschef.

Redovisnings­ekonomStockholm

Financial Controller till Aviator

Söker du en Financial Controllerroll i en spännande bransch där du får vara delaktig i att driva och utveckla processer? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för just dig! Aviator söker nu en Financial Controller som vill vara med att utveckla ekonomifunktionen för att möta verksamhetens framt

Financial ControllerStockholm

Engagerad redovisningsekonom till Reumatikerförbundet

Är du en positiv och relationskapande redovisningsekonom som trivs i en bred roll? Vill du bli en del av en ideell organisation med starkt engagemang där det finns möjlighet att påverka? Då är du varmt välkommen till Reumatikerförbundet!

Redovisnings­ekonomStockholm

Ekonomichef till byggföretaget BRIXLY AB

Vill du ha möjlighet att kombinera din arbetsdag fylld av spännande arbetsuppgifter, inspirerande kollegor och ett bolag som arbetar värderingsstyrt? Vi söker en verksamhetsinriktad och analytisk person som har förmågan att ur data och information se helheten och fatta affärsmässiga beslut.

EkonomichefGöteborg

Accounting Manager APM Terminals

Är du intresserad av att arbeta hos en av världens största terminaloperatörer och bidra till att leverera den allra bästa service till våra kunder? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan till rollen som Accounting Manager.

Koncern­redovisningGöteborg

Business Controller till Gleerups

Vill du vara med och bidra till en bättre skola? Gleerups är en av Sveriges ledande aktörer inom tryckta och digitala läromedel och befinner sig på en spännande förändringsresa. Här kommer en fin möjlighet att arbeta som affärsinriktad Business Controller i en framåt och lönsam verksamhet.

Business ControllerMalmö

Redovisningsansvarig

I rollen som Redovisningsansvarig ingår du i ett team som säkerställer en trygg hantering av kundernas ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. Du är en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning så att Newsec får fortsatt nöjda kunder och medarbetare. Tjänsten är på …

RedovisningsansvarigGöteborg

Ekonomiansvarig till Watercircles i Kista

Är du en senior redovisningsekonom med stort systemintresse som uppskattar en roll med helhetsansvar för ekonomin? Trivs du i en familjär miljö där du och arbetar nära verksamheten och har möjlighet att påverka? Då kan tjänsten som Ekonomiansvarig på Watercircles vara tjänsten för just dig?

RedovisningsansvarigStockholm

Group Business Controller, Projects till Sedana Medical

Söker du en controllerroll i ett internationellt snabbväxande och innovativt bolag som dessutom verkar i en spännande bransch där vi räddar liv? Då kan detta vara nästa utmaning för dig! Sedana Medical söker nu en affärsorienterad, analytisk och driven Group Business Controller som vill vara …

Business ControllerStockholm

Business Controller till Inyett i Helsingborg

Så mycket mer är en vanlig Business Controller roll! Här får du hänga med på en spännande expansionsresa. Du blir del i ett värdestyrt och snabbrörligt bolag som utmanar och utvecklar dig varje dag.

Business ControllerHelsingborg

Redovisningsansvarig till Bergstrands Utbildningar

Är du en driven, självgående redovisningsekonom som trivs bra i bolag som gör skillnad? Är du en flexibel person som trivs med att skapa struktur och effektivitet? Då kan denna roll på Bergstrands Utbildningar vara något för dig! Bergstrands Utbildningar sitter i fina lokaler i Hammarby Sjöstad.

RedovisningsansvarigStockholm

Redovisningsekonom till Exensor Technology AB i Lund

Förmodligen hade du en plan, kanske rentav en checklista, på vad du skulle göra i morse när du kom till jobbet, och när du gick hem tänkte du: oj, jag gjorde detta istället! Och det är precis det som gör att du trivs på jobbet, och det som gör att du alldeles säkert skulle trivas utmärkt på Exensor.

Redovisnings­ekonomMalmö

Business Controller till VetFamily

Älskar du djur, siffror och är analytisk? Vill du fortsätta utvecklas i rollen som Business Controller? Perfekt, då är rollen som Business Controller på dynamiska och internationella VetFamily något för just dig! Vad kan VetFamily erbjuda dig? VetFamily är ett bolag i stark tillväxt, där du får …

Business ControllerStockholm

Sr Group Controller Norden till Trivec i Nacka

Trivec koncernen söker nu en erfaren och engagerad Group Controller med helhetssyn för hela Trivec koncernen. Som Group Controller ansvarar du för den övergripande legala och operativa rapporteringen, samt resultat- och lönsamhetsuppföljningen. Du ansvarar för att månadsrapportering och …

Group ControllerStockholm

Manager Group Business Control till Kjell & Company

Är du en erfaren Business Controller med stort affärsintresse som vill bygga upp och driva controllingfunktionen ur ett helhetsperspektiv, då kan detta vara nästa steg för dig. Detta är en nyckelroll där du får jobba nära CFO och ingå i ledningsgruppen för ekonomi.

Business ControllerMalmö

Group Finance Manager till Kjell & Company

Nu har du möjlighet att få en mycket intressant tjänst i ett bolag som befinner sig på en spännande expansionsresa. Är du en erfaren Finance Manager med stort affärsintresse som triggas av att bygga upp och driva Group Finance ur ett helhetsperspektiv, då kan detta vara nästa steg för dig.

EkonomichefMalmö

Accounting Manager till KaroPharma

Är du intresserad av att utveckla dig redovisningstekniskt i en global, händelserik verksamhet med höga ambitioner avseende kvalitet, digitalisering och kompetens? Då kan rollen som Redovisningsansvarig hos oss på Karo Pharma vara din nästa utmaning.

Redovisnings­chefStockholm

Processägare Moms till KaroPharma

Har du grundläggande kunskap om moms samt en förmåga att söka och hantera information? Har du strategisk förmåga kombinerat med ett stort systemintresse och dessutom trivs i en global miljö? Då kanske rollen som Processägare moms kan vara din nästa utmaning.

MomsspecialistStockholm

Accounting Manager till Voi Technology

Är du en nyfiken person som brinner för redovisning? Tycker om att om att effektivisera och optimera rutiner och processer i en dynamisk och händelserik organisation? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig!

RedovisningsansvarigStockholm

Trivec i Nacka söker Redovisningschef Norden

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning och personalansvar? Då kan tjänsten som Redovisningschef hos Trivec vara rätt tjänst för dig. Trivec söker nu en erfaren redovisningschef för Norden som vill vara med på bolagets fortsatta expansiva resa. Som …

Redovisnings­chefStockholm

Financial Controller till GEA Sweden

Vi söker en Financial Controller till GEA Sweden med stort driv, som har ett intresse för redovisning och som trivs med att jobba både operativt och strategiskt. I rollen kommer du ha ett övergripande helhetsansvar för redovisningen i bolaget. För att trivas i rollen som Financial Controller …

Financial ControllerGöteborg

Reskontrachef Söderberg & Partners

Drivs du av förändring, utveckling och ledarskap? Har du erfarenhet som reskontrachef? Då kan tjänsten som Reskontrachef på Söderberg & Partners vara något för just dig! Söderberg & Partners söker just nu en engagerad och framåtlutad Reskontrachef med ansvar för Accounts Payable/Accounts …

AP/AR ManagerStockholm

Redovisningsansvarig till Marinvest

Är du en erfaren redovisningsekonom som lockas av att arbeta med ett helhetsansvar i en internationell miljö? Just nu söker vi en redovisningsansvarig till Marinvest, ett bolag inom shipping som handhar fartyg seglandes på världens hav. Bolaget grundades 1988 och är sedan dess i ständig …

RedovisningsansvarigGöteborg

Ekonom till Bergab

Är du en strukturerad och driven person i början av din karriär? Vi söker en nyfiken och engagerad medarbetare som vill ha en bred roll inom ekonomi och som har ett intresse av system och digitalisering. Du kommer ingå i ett team med motiverade arbetskollegor och ett gott företagsklimat. Bergab …

Redovisnings­ekonomGöteborg

Controller till Dentsu Sverige

Är du en affärsinriktad Controller som vill arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Vill du fortsätta utvecklas som Controller i en miljö som präglas av driv, engagemang, entreprenörskap? Då kan du vara Dentsu Sveriges nästa medarbetare. Här är chansen till en spännande roll i ett företag …

ControllerGöteborg

Sr Redovisningsekonom med inriktning fastighet

Är du en senior redovisningsekonom som vill utvecklas inom fastighetsredovisning? Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Redovisnings­ekonomStockholm

Operativ Ekonomichef till Österby Gjuteri

Österby Gjuteri söker nu en operativ Ekonomichef som vill vara med och fortsätta utveckla Österby Gjuteri. Bolaget är inne i en spännande fas och söker nu en engagerad och erfaren ekonom. Rollen som operativ Ekonomichef är bred med allt från redovisning, bokslut, rapportering till att ta fram …

EkonomichefUppsala

Senior Business Controller till Atea

Vill du vara en del av Atea och bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget? Nu söker vi en driven Business Controller med flera års erfarenhet som drivs av att arbeta övergripande med ekonomistyrning och business control!

Business ControllerStockholm

Financial Controller till Smurfit Kappa

Smurfit Kappa Sverige AB söker nu en Financial Controller till huvudkontoret i Eslöv. Vi erbjuder en bred, spännande och utvecklande roll innehållande redovisning, analys samt även skattefrågor.

Financial ControllerMalmö

Produktionscontroller till Villeroy & Boch Gustavsberg

Är du analytisk, kommunikativ och känner att du vill utvecklas i ett spännande internationellt företag? Här får du möjlighet att arbeta för en verksamhet som har en fullskalig produktion – från råmaterial till färdig produkt! Förra året fyllde fabriken i Vårgårda100 år! Idag kanske du arbetar …

ControllerGöteborg

Business Analyst Sales & Performance Marketing till Nelly

Be the fab you – ihop med oss! Häng på ett grymt passionerat gäng på en expansiv resa. Nelly har varit en ledande modedestination för unga tjejer online i snart 15 år. Som Business Analyst arbetar du i gränslandet mellan den kommersiella verksamheten och IT där du har en viktig roll i att …

BI AnalystGöteborg

Sr Redovisningsekonom till Intertrust

Är du en driven och engagerad kvalificerad redovisningsekonom som ser möjligheter där andra ser hinder? Gillar du att arbeta brett med internationella kontaktytor? Har du erfarenhet av fastighetsbranschen? Då ska du läsa vidare!

Redovisnings­ekonomStockholm

Produktionscontroller till Doggy

Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 110 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Vår vision är ”Kärlek från Vårgårda i varje matskål”. Vi söker dig som vill arbeta med förbättringar, är nyfiken och kunnig i produktionsekonomi och älskar …

ControllerGöteborg

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina… Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

Mpya-konsultGöteborg

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb