Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla (48)

Stockholm (18)

Mälardalen (4)

Öst (4)

Syd (12)

Väst (9)

Vad vill du jobba med?

Vad vill du jobba med?

Alla roller
Alla roller
Business Controller
CFO
Controller
Ekonomiansvarig
Ekonomichef
Financial Controller
Group Controller
Head of Group Accounting
Koncern­redovisning
Mpya-konsult
Redovisnings­chef
Redovisnings­ekonom
Redovisningsansvarig
Revisor
Sr Redovisningsekonom
SSC-chef
 

48 tjänster intressanta för dig

Investment Manager till LRF

Lockas du av att identifiera och investera i spännande start-up bolag med förutsättningar att skapa impact och lönsamhet i de gröna näringarna? Vill du på sikt bidra till deras utveckling genom att representera LRF i deras styrelse? Kanske kan rollen som Investment Manager vara din nästa …

Stockholm

Junior Business Controller till Smeg i Malmö

Vill du vara del av ett växande företag där du får kombinera ditt intresse för redovisning och analys med det bästa inom italiensk design? Välkommen till en modern arbetsplats där man gillar att gå till jobbet, har kul tillsammans och stöttar varandra. Du är efterlängtad! Är du nyexaminerad …

Controller

Business Controller

Är du nyexaminerad eller har arbetat ett par år som revisor eller Junior Business Controller och söker en rolig affärsnära roll? Har du ett systemintresse, är pedagogisk och uppskattar en bred roll?

Business ControllerMalmö

Financial Accountant till dentsu

Är du driven, ansvarfull och serviceminded samt en person som trivs med många kontaktytor? Har du erfarenhet inom redovisning och vill arbeta i en bred roll med ett härligt team? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Tjänsten är belägen i …

Redovisnings­ekonomGöteborg

Head of Accounting till Bluestep Bank

Har du gedigen erfarenhet av redovisning och brinner för kontinuerlig processutveckling? Är du en trygg ledare som får dina medarbetare att växa och utvecklas? Söker du en arbetsplats som präglas av god stämning och sammanhållning? Då kan rollen som Head of Accounting för Bluestep Bank vara din …

Stockholm

Regioncontroller till VINCI Energies i Syd

Här är en superrolig roll som regioncontroller i ett fint bolag som brinner för energiomställning och digital utveckling! Är du affärsdriven, har några års erfarenhet av business controlling och är redo för nästa steg i karriären så har du din nästa roll här.

Business ControllerMalmö

Koncernredovisningsekonom till Meko

Vill du arbeta i ett börsnoterat bolag med familjär känsla där fortsatt utveckling för såväl bolag som medarbetare alltid är lika viktigt? Vill du utvecklas inom koncernredovisning och konsolidering? Som Koncernredovisningsekonom hos Meko kommer du att få göra just det. Vad kan Meko erbjuda …

Stockholm

Business Controller till Dormakaba Sverige

Söker du en roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära i ett av de största bolagen på den globala marknaden för passer- och säkerhetslösningar? Dormakaba Sverige söker nu affärsorienterad Business Controller som vill vara med att utveckla och stötta verksamheten.

Business ControllerStockholm

Senior Redovisningsekonom till Benny Andersson Produktion

Är du en jordnära Senior Redovisningsekonom med integritet som tycker om att jobba brett inom redovisning? Trivs du även att jobba i team och nära verksamheten? Då kan den här rollen som Senior Redovisningsekonom vara din nästa utmaning!

Sr RedovisningsekonomStockholm

Business Controller Fleet till Cramo i Solna

Är du en framåtlutad, prestigelös Business Controller som älskar att jobba nära verksamheten? Har du erfarenhet av att arbeta i en större organisation och trivs som bäst i en dynamisk miljö med många kontaktytor? Då kan rollen som Business Controller på Cramo vara en tjänst för just dig!

Business ControllerStockholm

Ekonomichef till Södra Dalarnas Räddningstjänstförbund i Avesta

Södra Dalarnas Räddningstjänstförbund söker sin nästa ekonomichef. Vill du vara del av en LIVSVIKTIG organisation som gör skillnad på riktigt?! Som ekonomichef ansvarar du för både ekonomi och administration. Du har personalansvar för kanslipersonalen och rollen ingår i förbundets ledningsgrupp.

EkonomichefAvesta

Group Financial Controller till CERTEGO i Västerås

CERTEGO är på en spännande resa mot att etablera sig som självständigt bolag i en starkt växande bransch och söker nu en erfaren och affärsorienterad Group Financial Controller som bidrar till CERTEGOs vision och fortsatta utveckling!

Group ControllerVästerås

Redovisningsansvarig till Lutze Scandinavia AB i Ramlösa

Står du med båda fötterna på jorden, och vill hamna i en miljö där man gör just det? Vill du utvecklas i din roll som redovisningsekonom på ett bolag som befinner sig på en stabil tillväxtresa? Lutze är det familjära bolaget, där alla hjälps åt och där du får ett varmt välkomnande.

RedovisningsansvarigHelsingborg

Controller till FCG

Är du trygg i din redovisningskompetens, intresserad av hur man bäst kan använda olika systemstöd, van vid att hantera stora datamängder och har ett intresse för att driva olika typer av förändringsprojekt från start till mål? Kanske vill du utvecklas till Controller hos FCG? Vad kan FCG …

ControllerStockholm

CFO till Amuse – för artisterna – för proffsen

Amuse befinner sig i kraftig tillväxtfas och letar nu efter sin nya CFO. Du kommer att vara en nyckelspelare i att hjälpa företaget att ta nästa steg i sin tillväxtresa. Här erbjuds du en härlig kultur med motiverande och engagerade kollegor som alla brinner för musik.

CFOUppsala

CFO till Root Digital Group

Vill du vara del av en snabbväxande koncern inom digital transformation och marknadsföring? Root Digital Group är en koncern i stark tillväxt och är nu i behov av att rekrytera en CFO vars uppdrag är att bygga en modern och skalbar ekonomifunktion.

CFOStockholm

Kvalificerad redovisningsekonom till växande Pronordic

Brinner du för redovisning och fastigheter och vill du vara en del av ett företag i kraftig expansion? Då har du möjligheten nu! Pronordic erbjuder dig en spännande roll i ett dynamiskt fastighetsbolag där du får möjlighet att utvecklas samtidigt som du får vara med och utveckla bolaget.

Redovisnings­ekonomUppsala

Ekonomiansvarig till Flood Herslow Holme

Välkommen till oss! Rollen som ekonomiansvarig hos oss är bred och du erbjuds att arbeta med det mesta inom ekonomiområdet. Du kommer ha ett nära samarbeta med samtliga delägare och du rapporterar till VD Anna som är en lyhörd ledare som välkomnar nya idéer och arbetssätt.

EkonomiansvarigMalmö

Revisorsassistent till R3 Revisionsbyrå

Har du påbörjat din karriär som revisor och vill arbeta i ett framgångsrikt och trevligt företag med högt i tak? R3 Revisionsbyrå söker nu en driven revisorsmedarbetare med ambitioner inom revisorsyrket. Här får du möjlighet att utvecklas till revisor i ett företag som växer! Känns detta …

RevisorGöteborg

Group Financial Controller till Drivator Equity i Malmö

Vill du vara med och bygga en ekonomifunktion från start? Passa då på nu när du erbjuds en fin möjlighet att vara med från början. Alltså verkligen från början. Ta armkrok på CFO Carl-Fredrik Streiby och bli hans högra hand.

Group ControllerMalmö

Financial Accountant till Macrobond i Malmö

En spännande produkt, fina framtidsutsikter och en rejäl tillväxt, både inom Finance och bolaget. ”Jag jobbar här för att jag tycker bolaget är roligt. Man känner att man är en del av Macrobond och får jobba nära där besluten fattas. Vi är ett tight team som firar våra framgångar.”

RedovisningsansvarigMalmö

CFO till Amuse – för artisterna – för proffsen

Amuse befinner sig i kraftig tillväxtfas och letar nu efter sin nya CFO. Du kommer att vara en nyckelspelare i att hjälpa företaget att ta nästa steg i sin tillväxtresa. Här erbjuds du en härlig kultur med motiverande och engagerade kollegor som alla brinner för musik.

CFOStockholm

Mpya Finance i Linköping söker erfarna redovisningsekonomer!

Vill du vara en del av vårt härliga gäng här i Linköping? Vad bra! För vi önskar oss flera kollegor. Vi på Mpya är alltid ute efter slipade talanger med redovisningsbakgrund och en prestigelös inställning till att samla ytterligare erfarenheter.

Mpya-konsultLinköping

Koncernredovisningsansvarig NEWSEC

Vi söker nu en koncernredovisare med stort engagemang och som vill utveckla arbetssätt på bästa sätt! Du kommer arbeta med konsolidering och utveckla effektiva arbetssätt samt se till att säkerställa en trygg hantering av våra kunders ekonomiska förvaltning. Newsec erbjuder ett stimulerande …

Koncern­redovisningGöteborg

Redovisningsekonom till Holistic

Vill du vara med och bidra till en mer hållbar människa och värld? Vi på Mpya Finance är stolta över att få hjälpa Holistic med rekryteringen av en omtänksam och serviceinriktad redovisningsekonom till deras grymma team.

Redovisnings­ekonomNorrköping

Ekonomichef till Rimaster AB i Rimforsa

Till följd av en god tillväxt skruvar nu Rimaster upp sin ekonomifunktion och rekryterar en ekonomichef. Vi på Mpya Finance har fått förtroendet att hantera rekryteringsprocessen av denna spännande tjänst.

EkonomichefRimforsa

Group Financial Controller till Asker Healthcare Group

Vill du arbeta i ett internationellt bolag i stark tillväxt med stark värdegrund där du kan bidra och växa? Brinner du för koncernredovisning, konsolidering och har ett starkt systemintresse? Då kan rollen som Group Financial Controller till Asker vara din nästa utmaning.

Koncern­redovisningStockholm

Nordisk SSC-chef till Nobinas ekonomi- och lönecenter i Solna

Är du engagerad, ansvarsfull och utvecklingsorienterad? Brinner du för ledarskap och processer? Nobina söker nu dig som vill vara med och leda den vidare utvecklingen av vårt SSC, och skapa smarta processer med hög kvalité samt effektiva, gemensamma arbetssätt.

SSC-chefStockholm

Senior redovisningsekonom till Humana

Är du en senior redovisningsekonom som vill utvecklas inom fastighetsredovisning? Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Sr RedovisningsekonomStockholm

Senior Ekonom till BRIXLY AB

Vill du ha möjlighet att kombinera din arbetsdag fylld av många olika spännande arbetsuppgifter, inspirerande kollegor och ett bolag som arbetar värderingsstyrt? BRIXLY söker nu en senior ekonom som ska bli en del av deras härliga team! För rollen som senior ekonom på BRIXLY så krävs passion, …

Redovisnings­ekonomGöteborg

Redovisningsekonom till Smiling Faces

Visst vill du arbeta som Redovisningsekonom i ett bolag som brinner för att leverera leenden och service i världsklass? Då kan rollen som Redovisningsekonom på Smiling Faces vara tjänsten just för dig!

Redovisnings­ekonomStockholm

Production Controller till Svenska Retursystem

Vill du vara med och skriva historia i ett företag som genomsyras av hållbarhet och cirkulär ekonomi? Trivs och utmanas du av att ta stort ansvar både för ditt och gruppens leveranser i ett företag där självledarskap är ledstjärnan?

Business ControllerStockholm

Accountant till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

På Skånemejerier erbjuds du det bästa av två världar. Totalansvaret för redovisningen för dina bolag samtidigt som du ingår i ett redovisningsteam och har ett gott gäng med kollegor runt dig som gör precis det du gör. Maximalt med kunskapsutbyte alltså.

Redovisnings­ekonomMalmö

Group Financial Controller till Connect Bus

Är du en driven och nyfiken person som har ett stort intresse för redovisning och som trivs med att jobba både operativt och strategiskt? Till kontoret i Göteborg söker Connect Bus nu en Group Financial Controller som tillsammans med ekonomifunktionen vill bli en del av den förändrings- och …

ControllerGöteborg

Group Finance Manager till QNTM Group

Visst vill du arbeta i ett bolag i stark tillväxt och dessutom vara delaktig i att bygga en modern ekonomi- och finansfunktion där du kommer vara en nyckel för att lyckas? Brinner du för redovisning och koncernredovisning ? Då kan rollen Group Finance Manager till QNTM vara din nästa utmaning.

Financial ControllerStockholm

Financial Controller till JOAB

Just nu söker vi en Financial Controller till JOAB med stort driv och tidigare redovisningserfarenhet. Vill du få möjlighet att driva eller delta i projekt som syftar till att utveckla rollen som Financial Controller? Då kan rollen hos JOAB vara något för dig! Du kommer ingå i ekonomiteamet som …

Financial ControllerGöteborg

Group Controller till Dole

Välkommen till ett snabbrörligt och trivsamt företag med stort fokus på hållbarhet! Som Group Controller tillhör du ett team på fyra controllers och du rapporterar till Controlling Manager Mattias Edvinsson, en sympatisk och prestigelös ledare som sätter laget framför jaget.

Group ControllerHelsingborg

Business Controller till Dollarstore

Visst vill du vara med att bygga upp controllerfunktionen inom Sveriges snabbaste växande retailer? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för dig. Dollarstore söker nu en affärsinriktad Business Controller vars huvudfokus främst kommer vara att arbeta mot inköp, logistik och lager.

Business ControllerStockholm

Redovisningsansvarig till NEWSEC

Vi söker nu en Redovisningsansvarig med stort engagemang, som kommer arbeta med ekonomisk rapportering, redovisning och bokslutshantering. Du kommer att säkerställa en trygg hantering av våra kunders ekonomiska förvaltning. Newsec Property Asset Management Sweden erbjuder ett stimulerande …

RedovisningsansvarigGöteborg

Senior Redovisningsekonom till Cint

Nu söker vi en driven redovisningsekonom till vårt kontor på Luntmakargatan. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med hela flödet i vår GL-funktion, med kvalitetssäkring, avstämningar till upprättande av årsredovisning.

Redovisnings­ekonomStockholm

Redovisningsekonom till Nederman

Nu har du möjligheten att arbeta med kvalificerad redovisning och samtidigt verka i en koncern som är marknadsledande inom modern miljöteknik.

Redovisnings­ekonomHelsingborg

Financial controller till Surgical Science

Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du är en viktig del i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion? Surgical Science söker nu en Financial Controller som tycker om att jobba i en bred roll med mycket ansvar och utveckling. Söker du en spännande roll i en …

Financial ControllerGöteborg

Business controller till Remondis Sweden AB

Nu befinner vi oss i en mycket spännande utvecklings- och tillväxtfas och behöver förstärka vår ekonomiavdelning med en business controller! Är du en affärsinriktad controller som vill arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Här erbjuds du en ny spännande roll i en föränderlig miljö som …

Business ControllerGöteborg

Head of Group Accounting till Salix Group AB

Salix Group söker en ny koncernredovisningsansvarig. En nyckelroll där du inte bara blir ytterst ansvarig för externa rapporteringen utan också för att utveckla kollegor inom området.

Head of Group AccountingMalmö

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb