Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla (47)

Stockholm (24)

Mälardalen (3)

Öst (3)

Syd (9)

Väst (8)

Vad vill du jobba med?

Vad vill du jobba med?

Alla roller
Alla roller
Business Controller
CFO
Controller
Ekonomichef
Finance Manager
Financial Controller
Group Controller
Koncern­redovisning
Konsultchef
Mpya-konsult
Redovisnings­ekonom
Redovisningsansvarig
Redovisningskonsult
Sr Redovisningsekonom
 

47 tjänster intressanta för dig

Financial Controller till AWA i Malmö

Att få möjlighet att skapa en ny roll på ett fint och välmående bolag, där du, med din bakgrund och dina idéer är otroligt efterlängtad. Visst låter det som en chans du bara måste ta?

Financial ControllerMalmö

Financial Controller till Toyota

Nu finns det en riktigt fin möjlighet för dig som är duktig inom redovisning att ta nästa kliv i din karriär. Toyota rekryterar just nu till en drömtjänst som Financial Controller och vi på Mpya Finance har fått förmånen att hjälpa dem med denna roliga tillsättning.

Financial ControllerMjölby

Programcontroller till MEKO

Trivs du i projektmiljö där den ena dagen förmodligen inte är den andra lik? Där du ansvarar för att hålla ihop den ekonomiska uppföljningen av såväl övergripande program som delprojekt? Nu rekryterar vi till en superspännande roll där du får en mix av controlling och projektledning, initialt i …

Stockholm

Business Controller till Business Sweden i City

Vill du arbeta i en internationell miljö som hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag att investera och expandera i Sverige? Då kan rollen som Business Controller på Business Sweden vara någonting för dig!

Business ControllerStockholm

Redovisningskonsult till R3 Revisionsbyrå

R3 Revisionsbyrå söker nu dig som vill bli en del av deras härliga gäng och arbeta som redovisningskonsult. Är du en driven, engagerad och noggrann redovisningsekonom? Som redovisningskonsult kommer du att färdigställa kundernas bokslut och årsredovisningar. Känns detta intressant, då kan …

RedovisningskonsultGöteborg

Redovisningsekonom till BEWI Circular

Nu söker vi en driven redovisningsekonom till vårt kontor i Solna. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med hela flödet från reskontra till upprättande av årsredovisning. BEWI Circular Sweden består av sju personer i dagsläget.

Solna

CFO till Cirkus Venues

Är du en erfaren , driven och strategisk CFO som vill vara med på den spännande resa som ligger framför oss? Då kan rollen som CFO på Cirkus Venues vara något för dig. Rollen som CFO är en nyckelperson för oss – en drivande men samtidigt sammanhållande kraft inom bolagsgruppen.

CFOStockholm

Group Financial Controller till NCC

Tycker du att koncernredovisning och rapportering är roligt och vill få möjligheten att utveckla processer och arbetssätt? Hos oss på NCC välkomnas du till en verksamhet som präglas av engagemang, hög kompetensnivå och samverkan!

Koncern­redovisningSolna

Senior Redovisningsekonom till NCAB Group

Vill du arbeta i ett internationellt bolag i stark tillväxt med familjär känsla där du kan bidra och växa? Brinner du för redovisning och driva utvecklingsprojekt och vill fortsätta utvecklas inom området? Då kan rollen som Senior Redovisningsekonom till NCAB Group vara din nästa utmaning.

Redovisnings­ekonomSundbyberg

Hållbarhetscontroller till Svensk Cater i Löddeköpinge

Står du med båda fötterna på jorden, och vill hamna i en miljö där man gör just det? Svensk Cater är det familjära bolaget, där alla hjälps åt och där du får ett varmt välkomnande. För att trivas i rollen är du flexibel och har ett stort intresse av och drivs av hållbarhetsfrågor.

ControllerLund

Kundansvarig Redovisningsekonom till ICA Butiksekonomi i Västerås

Gillar du dynamiken i en verksamhet som är kundorienterad? Anser du att månadsrapporten är startskottet för den värdeskapande och roliga delen av arbetet? När vi nu letar efter nästa kundansvariga redovisningsekonom så söker vi dig som kan svara ja på de frågorna. Vi letar efter dig som förstår …

Redovisnings­ekonomVästerås

Ekonomichef till Humana Individ & Familj

Är du trygg i din roll som Ekonomichef för en större verksamhet? Söker du en roll i en verksamhet som gör skillnad och där människorna är avgörande för att vi skall kunna göra den skillnaden – kanske kan Ekonomichef för Individ och Familj vara din nästa utmaning. Vad kan Humana erbjuda dig? …

EkonomichefStockholm

Group Business Controller till Nobina

Här får du möjlighet att bli en del av Nobinas Group Business Controller-team och arbeta i en kreativ och flexibel miljö. De senaste åren har Nobina fått nya ägare och förvärvat bolag. Kulturen på Nobina präglas av engagemang, glädje och omtanke där din kompetens kommer att göra skillnad.

Group ControllerSolna

Redovisningsekonom till Edvardssonbolagen

Arbetar du som redovisingsekonom eller liknande idag, är prestigelös och strukturerad samt gärna arbetar i en bred roll med helhetsansvar? Vill du arbeta med redovisning i en verksamhetsnära roll samt vill växa tillsammans med bolaget? Då kan du mycket väl vara personen vi söker! Kontoret är …

Redovisnings­ekonomGöteborg

Treasury Controller till Heimstaden i Malmö

Söker du ett odukat bord? Att få vara där det händer? Till Heimstadens förstklassiga Treasuryavdelning söker vi nu en Treasury Controller med fokus på den dagliga hanteringen av lån, bankrapportering, uppföljning av resultat mm.

Malmö

Redovisningsansvarig till Spar tjänster i Linköping AB

Vi på Mpya Finance har fått det fina uppdraget att rekrytera en redovisningsansvarig till framgångsrika Spar Tjänster i Linköping. Rollen är bred med stor variation i ditt dagliga arbete och du kommer ha ett nära samarbete med ekonomichefer och övriga delar av verksamheten.

RedovisningsansvarigLinköping

Senior bred Controllerroll till Access World Technic AB i Kista

Vill du jobba i en expansiv organisation med bra sammanhållning och stort engagemang där du får arbeta i en bred och affärsnära roll i säkerhetsbranschen? Då kan rollen som Senior Controller på Access World Technic vara något för dig! Access World Technic, AWT, är i ett expansivt skede och är …

ControllerStockholm

Head of Treasury till Humana

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom en Treasury-funktion på ett noterat bolag och vill ta nästa kliv – att ansvara för en sådan funktion – kan detta vara en spännande utmaning. Som Head of Treasury hos Humana får bygga upp en ny funktion. Vad kan Humana erbjuda dig? Vi är 20 000 …

Stockholm

Bolagsansvarig till AFRY

Söker du en arbetsplats där du kan utvecklas och samtidigt bidra till något meningsfullt har du hittat rätt. Är du en engagerad redovisningsekonom med flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning? Trivs du i en roll med helhetsansvar? Välkommen till oss på AFRY!

Sr RedovisningsekonomSolna

Financial Controller till Aviator

Söker du en Financial Controllerroll i en spännande bransch där du får vara delaktig i att driva och utveckla processer? Aviator söker nu en dig som vill vara med att utveckla ekonomifunktionen för att möta verksamhetens framtida mål.

Financial ControllerStockholm

Redovisningsekonom till Move & Walk

Vill du arbeta på ett bolag där vi varje dag skapar en bättre vardag och livskvalitet för människor med funktionsvariationer? Vi söker nu dig som är en varm, noggrann, positiv och engagerad redovisningsekonom med några års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du drivs av att få vara delaktig …

Redovisnings­ekonomGöteborg

Business Controller till Quintus Technologies i Västerås

Quintus Technologies är världsledande inom högtrycksbearbetning och har kunder över hela världen inom allt från rymdindustrin till livsmedelsproduktion och medicinska implantat. Nu förstärker man sin ekonomifunktion med ytterligare en Business Controller. I rollen som Business Controller är du …

Business ControllerVästerås

Finance Manager till Bulten Sweden AB

Är du redo att ta nästa kliv i din karriär i rollen som Finance Manager? Här får du möjlighet att växa in i din roll, utvecklas och även bidra med ditt driv att skapa de bästa förutsättningarna för ditt team. Hos oss på Bulten Sweden AB möts du av en familjär stämning, prestigelöshet och stort …

Finance ManagerGöteborg

Redovisningsansvarig till Lutze Scandinavia AB i Ramlösa

Står du med båda fötterna på jorden, och vill hamna i en miljö där man gör just det? Vill du utvecklas i din roll som redovisningsekonom på ett bolag som befinner sig på en stabil tillväxtresa? Lutze är det familjära bolaget, där alla hjälps åt och där du får ett varmt välkomnande.

RedovisningsansvarigHelsingborg

Redovisningsansvarig till Andra AP-fonden

Är du en nyfiken och engagerad redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Har du ett stort intresse för kvalificerad redovisning och ett analytiskt sinne? Andra AP-fonden söker nu en Redovisningsansvarig som triggas av utmaningar och vill vidareutveckla sina kunskaper i en …

Redovisnings­ekonomGöteborg

Ett helt vanligt jobb som ekonom.

Ett helt vanligt jobb som ekonom – det är vad vi erbjuder dig. Istället för “spännande utmaningar och många bollar i luften” kan vi se till att du får en trygg miljö med en sund vardag och behagliga rutiner. Balans helt enkelt. Välkommen till Mpya.

Mpya-konsultUppsala

Redovisningsekonom anläggningsregister till Linde

Är du redovisningsekonom med tidigare erfarenhet av anläggningsregister? Trivs du i en roll där du får specialisera dig inom ett område och samtidigt vara del av ett kompetent team? Välkommen till vårt team!

Redovisnings­ekonomSolna

Specialist Accounts Payables till Linde

Är du redovisningsekonom med tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra och vill utvecklas vidare inom området? Trivs du i en roll med många kontaktytor? Välkommen med din ansökan!

Redovisnings­ekonomSolna

Senior redovisningsekonom till Linde

Är du en engagerad senior redovisningsekonom med flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning? Trivs du i en roll med helhetsansvar? Välkommen till oss på Linde!

Redovisnings­ekonomSolna

Business Controller till KlaraBo i Malmö

KlaraBo är ett fastighetsbolag som växer så det knakar. Vi söker nu en erfaren Business Controller som har ett stort engagemang och gärna hänger med på den fortsatta tillväxtresan.

Business ControllerMalmö

Senior Financial Controller Telenor

Vill du fortsätta utvecklas i rollen som Senior Financial Controller i ett spännande och dynamiskt bolag där människan alltid kommer först? Och tekniken först därefter. Då kan tjänsten som Senior Financial Controller på Telenor vara helt rätt tjänst för just dig!

ControllerSolna

Redovisningsekonom till Medius

Är du trygg i din redovisning och motiveras av att arbeta på ett internationellt bolag med höga ambitioner? Då ska du fortsätta att läsa. Vi på Mpya Finance rekryterar just nu en Redovisningsekonom till framgångsrika Medius i Linköping.

Redovisnings­ekonomLinköping

Business Controller – Coop Syd

Varmt välkommen till en grön och human organisation med sunda värderingar! Coop Syd söker en affärsinriktad Business Controller och du är efterlängtad!

Business ControllerMalmö

Redovisningsekonom med intresse för business controlling

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi dig som har redovisningserfarenhet och ett intresse för controlling. Atea erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget fö

Redovisnings­ekonomStockholm

Konsultchef till Mpya Finance i Göteborg!

Bli en av oss. Det blir roligare så. Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan – det sista är en självklarhet och gör hela …

KonsultchefGöteborg

Redovisningsekonom till Martinsson Elektronik

Vi söker dig som vill utvecklas i din roll som redovisningsekonom och trivs i ett familjärt bolag där arbetsuppgifterna varierar från högt till lågt. Är det dig vi söker?

Redovisnings­ekonomStockholm

Ekonomichef / CFO till OBOS Nya Hem

Söker du en spännande roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? OBOS Nya Hem söker nu en driven och affärsinriktad Ekonomichef som vill vara med och utveckla OBOS Nya Hem. Bolaget är i en spännande fas och tjänsten är en nyckelroll inom bolaget. Det är en unik möjlighet att …

Solna

Financial Controller till Pophouse IPR Advisor

Visst vill du arbeta tillsammans med andra experter i ett bolag som investerar i musik-IP? Brinner du för redovisning och vill fortsätta utvecklas inom området? Då kan rollen som Financial Controller till Pophouse IPR Advisor vara din nästa utmaning.

Financial ControllerStockholm

Finance Manager till DEFA

Är du trygg i dina redovisningskunskaper? Har du ett affärsintresse och viljan att utvecklas vidare i en roll som Finance Manager? Här är chansen till en spännande roll i ett härligt företag med höga ambitioner där ledordet är: We are moving the world forward by optimizing energy usage!

EkonomichefStockholm

Mpya Finance Göteborg söker erfarna redovisningsekonomer!

Livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten! Med den insikten vill vi på Mpya Finance vara ett konsult- och rekryteringsföretag som på riktigt tar hänsyn till att livet – det där som pågår du vet – faktiskt får den respekt det förtjänar. Vill du vara en del av ett gött gäng …

Mpya-konsultGöteborg

Projektcontroller till KeyPlants

En roll som Projektcontroller i ett bolag med internationella, komplexa projekt – kan det vara din nästa drömroll? KeyPlants startade 2010 och växer kontinuerligt tack vare nöjda kunder över hela världen. Vad kan KeyPlants erbjuda dig? KeyPlants levererar läkemedelsfabriker till hela världen. …

Stockholm

Business Controller till Hemfrid

Hemfrid är idag Sveriges största leverantör av tjänster i hemmet och har sedan 2021 Fidelio Capital som huvudägare. Bolaget är just nu i en väldigt expansiv fas. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla bolaget och växa i din roll som Business Controller!

Business ControllerStockholm

Accountant till Newsec

Newsec växer och söker nu ytterligare Redovisningsansvariga med stort engagemang, som kommer arbeta med ekonomisk rapportering, redovisning och bokslutshantering. Du kommer att säkerställa en trygg hantering av våra kunders ekonomiska förvaltning. Newsec Property Asset Management Sweden …

RedovisningsansvarigGöteborg

Ett helt vanligt jobb som ekonom.

Vi hade kunnat skriva att vi söker en Senior Accounting & Finance Specialist, men det låter väl onödigt krångligt? Ett helt vanligt jobb som ekonom – det är vad vi kan erbjuda dig.

Mpya-konsultStockholm

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb