Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla

Stockholm (12)

Göteborg (6)

Malmö (9)

Helsingborg (3)

Linköping (1)

Uppsala (1)

Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom till Samhall i Linköping

Nu finns det möjlighet att bli rekryterad till ett att Sveriges viktigaste jobb! Samhall ska nämligen rekrytera en grym redovisningsekonom till teamet i Linköping och vi på Mpya Finance har fått förtroendet att hantera rekryteringsprocessen. Hos Samhall erbjuds du ett arbete i en organisation …

Redovisnings­ekonomLinköping

Business Controller till Heimstaden i Malmö

Heimstadens organisation växer så det knakar och en av de senaste möjligheterna som öppnat sig, är rollen som Business Controller. Varmt välkommen till bolaget där du garanteras en fin utvecklingskurva inom ditt område och där du får vara med där det händer.

Business ControllerMalmö

Redovisningsansvarig till Spiideo AB i Malmö

Är det så att du drivs av att bygga upp? Då kan detta vara något för dig! Spiideo växer och står inför att ta hem redovisningen. Omge dig med experter på ditt område och bygg upp bolagets ekonomiavdelning tillsammans med Mattis Johnson VP of Finance.

RedovisningsansvarigMalmö

Redovisningsekonom DK till Unisport Sverige

Här är en jättefin möjlighet att få vara med och bidra till vidareutvecklingen av ett bolag som bygger ett hälsosammare samhälle. Som Redovisningsekonom mot Unisports danska bolag hanterar du löpande redovisning, avstämningar och är delaktig i bokslut tillsammans med ekonomiansvarig för Danmark.

Redovisnings­ekonomHelsingborg

Accountant till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

Vill du vara en del av ett positivt välkomnande team i en internationell och föränderlig miljö? Såklart! Här erbjuds du som redovisningsekonom en roll med stort eget ansvar och ett brett socialt nätverk.

Redovisnings­ekonomMalmö

Group Business Controller till Transcom

Lockas du av en roll som Group Business Controller i en internationell koncern? Trivs du i en föränderlig miljö och i en roll med tät kontakt med dina kollegor runt om i världen? Kanske är detta din nästa utmaning? Vad kan Transcom erbjuda dig? Transcom är en global specialist inom kundservice …

Business ControllerStockholm

Ekonomichef Bodycote

Vi söker nu en erfaren och driven Ekonomichef till Bodycote´s lokala huvudkontor i Angered, Göteborg. Har du tidigare erfarenhet av redovisning och controlling- gärna i ett producerande bolag, och vill ta ditt nästa steg? Letar du efter möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt och …

EkonomichefGöteborg

Applikationskonsult till Nomentia

Har du erfarenhet från cash management? Är du systemintresserad? Vill du kombinera dina erfarenheter med ditt intresse och samtidigt få möjlighet att arbeta i en utåtriktad roll med många kontaktytor? Då kan rollen som Applikationskonsult hos Nomentia vara din nästa utmaning. Vad kan Nomentia …

ApplikationskonsultStockholm

Business Controller till Besikta i Malmö

Hos oss erbjuds du glädje, ansvar och stolthet! Du kommer att vara en viktig del i framtagandet av beslutsunderlag och rekommendationer till ledningsgruppen såväl som till regionala och lokala chefer. Du är placerad på Besiktas huvudkontor i Malmö och rapporterar till Sophia som är CFO.

Business ControllerMalmö

Redovisningsansvarig till Lutze Scandinavia AB i Ramlösa

Står du med båda fötterna på jorden, och vill hamna i en miljö där man gör just det? Vill du utvecklas i din roll som redovisningsekonom på ett bolag som befinner sig på en stabil tillväxtresa? Lutze är det familjära bolaget, där alla hjälps åt och där du får ett varmt välkomnande.

RedovisningsansvarigHelsingborg

Ekonom till Fastighets AB Balder

Är du en strukturerad och driven person i början av din karriär? Vi söker en nyfiken och engagerad medarbetare som vill ha en bred roll inom ekonomi. Hos Fastighets AB Balder möter du en platt organisation med korta beslutsvägar i stort och smått. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor …

Redovisnings­ekonomGöteborg

Finance Manager till Trelleborg AB

Detta är en möjlighet för dig som lockas av att arbeta och utvecklas i ett börsnoterat, framgångsrikt, internationellt bolag och vara en del av ett härligt team. Vi söker en kommunikativ person med goda ledaregenskaper och intresse för komplexa redovisningsfrågor.

EkonomichefMalmö

Redovisningsekonom till FCG

Är du en redovisningsekonom som vill arbeta i team och drivs av relationer och service? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa på ett bolag med stark kultur? Då kan tjänsten som redovisningsekonom till innovativa och engagerade FCG vara något för dig! VAD KAN FCG ERBJUDA DIG?: FCG är en …

Redovisnings­ekonomStockholm

Business Controller till Aleris Sjukvård i Stockholm

Söker du en controllerroll i ett växande och innovativt bolag som verkar i en spännande bransch där vi arbetar med människor och deras hälsa? Aleris Sjukvård söker nu en affärsorienterad, analytisk och driven Business Controller som vill vara med att utveckla verksamheten.

Business ControllerStockholm

Senior Accountant till Tobii AB

Vill du arbeta i en internationell, snabbrörlig miljö? Har du goda kunskaper inom redovisning? Till Tobiis huvudkontor i Mörby söker vi nu en Senior redovisningsansvarig som ansvarar för redovisningen för ett eller fler av bolagen i koncernen.

RedovisningsansvarigStockholm

Redovisningsansvarig till Frälsningsarmén

Är du en serviceinriktad och relationskapande senior redovisningsekonom som vill utvecklas i rollen som redovisningsansvarig? Vill du bli en del av en vänlig och förstående kultur. Då ser vi fram emot din ansökan!

RedovisningsansvarigStockholm

Redovisningschef till Bygghemma Sverige AB i Malmö

”Vi ska ha roligt tillsammans, för med ett glatt team kommer bra resultat”, så säger ekonomichef Linus Olsson. Välkommen till ett snabbt sammanhang där kulturen präglas av högt kundfokus och goda utvecklingsmöjligheter. Du är efterlängtad!

Redovisnings­chefMalmö

Business Controller till Hedson i Malmö

I denna roll får du ett huvudansvar för Control och uppföljning av företagets verksamhet i form av Site Controller för Sverige och Group Controller för koncernen. Du stöttar både ledning och intressenter ute i organisationen och du har kontaktytor i både Sverige och utlandet.

Business ControllerMalmö

Redovisningsansvarig till Burenstam & Partners

Är du redovisningsekonom och vill utvecklas i rollen som redovisningsansvarig och vara en del av ett bolag i ett expansivt skede? Är du en utåtriktad ekonom som trivs i ett familjärt bolag med starkt kundfokus? Då kan tjänsten som Redovisningsansvarig på Burenstam & Partners vara rätt tjänst …

RedovisningsansvarigStockholm

Technical Accounting Manager

Are you passionate about gaining new knowledge, trying new things and drive development? Working in a fast-paced and entrepreneurial environment, is to you enjoyable and you don’t fear digging into a workplace where you get to be a part of building the routines and processes.

Redovisnings­ekonomMalmö

Group Financial Controller till Byggfakta Group

Vill du arbeta i ett internationellt bolag i stark tillväxt med familjär känsla där du kan bidra och växa? Brinner du för koncernredovisning och konsolidering och vill fortsätta utvecklas inom området? Då kan rollen som Group Financial Controller till Byggfakta Group vara din nästa utmaning.

Koncern­redovisningStockholm

Kvalificerad redovisningsekonom till Capio

Capio söker nu en självständig och engagerad redovisningsekonom som vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande organisation. Rollen kommer innebära en kombination av utvecklande och operativt arbete i ett företag som står för starka värderingar och där det finns stora möjligheter att växa.

Redovisnings­ekonomStockholm

Koncernredovisningsansvarig till Byggfakta Group

Vill du arbeta i ett internationellt bolag i stark tillväxt med familjär känsla där du kan bidra och växa? Brinner du för koncernredovisning och konsolidering? Då kan rollen som Koncernredovisningsansvarig till Byggfakta Group vara din nästa utmaning.

Koncern­redovisningStockholm

Projektcontroller till Tommy Byggare

Är du en affärsinriktad projektcontroller som vill arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Vill du ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål? Som projektcontroller kommer du arbeta nära verksamheten som ett affärsmässigt bollplank till …

ControllerGöteborg

Redovisningsekonom till Biometria

Är du en nyfiken och engagerad redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Vill du vidareutveckla dina kunskaper i ett spännande bolag? Då kan tjänsten på Biometria vara rätt tjänst för just dig! Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring som …

Redovisnings­ekonomUppsala

Revisorsassistent till R3 Revisionsbyrå

Har du påbörjat din karriär som revisor och vill arbeta i ett framgångsrikt och trevligt företag med högt i tak? R3 Revisionsbyrå söker nu en driven revisorsmedarbetare med ambitioner inom revisorsyrket. Här får du möjlighet att utvecklas till revisor i ett företag som växer! Känns detta …

RevisorGöteborg

Ekonomichef till Modigo

Är du en erfaren och engagerad ekonom som drivs av förändring, effektivisering och utveckling? Vill du arbeta i ett bolag som gör skillnad på riktigt? Då kan tjänsten som Ekonomichef på Modigo vara rätt tjänst för just dig!

EkonomichefStockholm

AP Manager to Epidemic Sound

Epidemic Sound is now looking for an Manager Accounts Payable to join their Finance Team at their headquarters on Södermalm in Stockholm. At Epidemic Sound we are reinventing the music industry. Our carefully curated catalog, with over 35,000 tracks, is tailored for storytellers, streaming …

AP/AR ManagerStockholm

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina… Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

Mpya-konsultGöteborg

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb