Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla

Stockholm (8)

Göteborg (3)

Malmö (4)

Helsingborg (1)

Lund (2)

Vad vill du jobba med?

Senior Business controller med intresse för lönsamhetsanalys

Svenska Retursystem är det smarta kretsloppet för våra livsmedel. Bakgrunden till vår uppkomst var övertygelsen om att hela dagligvarubranschen skulle gynnas av ett gemensamt system för lastbärare, där ansvaret skulle administreras och skötas av en gemensam part. Vårt system är baserat på …

Business ControllerStockholm

Business Controller med fokus på försäljning och kredit

Svenska Retursystem är det smarta kretsloppet för våra livsmedel. Bakgrunden till vår uppkomst var övertygelsen om att hela dagligvarubranschen skulle gynnas av ett gemensamt system för lastbärare, där ansvaret skulle administreras och skötas av en gemensam part. Vårt system är baserat på …

ControllerStockholm

Redovisningsansvarig till S:t Eriks

Vill du jobba som CFO Henriks högra hand med skatte- och redovisningsfrågor i en expansiv koncern? Har du ett stort intresse för och kunskap om regelverk likt K3 och IFRS? Då kan detta vara din nästa yrkesroll. S:t Eriks behöver nu rekrytera en redovisningsansvarig till huvudkontoret i Staffanstorp.

RedovisningsansvarigLund

Business Controller till S:t Eriks

Är du en Business Controller som drivs av att agera beslutsstöd till den kommersiella delen av organisationen? S:t Eriks behöver nu rekrytera en Business Controller till huvudkontoret i Staffanstorp. Som Business Controller har du en viktig roll inom bolaget och du är mycket efterlängtad!

Business ControllerLund

Group Controller till Akeab i Malmö

”Vi har haft en stark tillväxtresa de senaste åren och agendan framåt ser minst sagt spännande ut” så säger CFO Andreas Roslund och som CFO:s högra hand är just du efterlängtad!

Group ControllerMalmö

Nordics Cluster Accounting Controller

Då var den här! Rollen för dig som vill göra skillnad. För dig som tycker om att vara där det händer. Att få sätta processer och rutiner tillsammans med ett fantastiskt team. Som trivs i den dynamiska miljön där ingen dag är den andra lik. Och sist men inte minst, som tycker om att utmanas.

Redovisnings­chefMalmö

Financial Manager till Enjay i Malmö

Hur skulle det kännas att få använda dina finansiella förmågor för att hjälpa till med att rädda vår planet? Att få bli en del av ett ungt men ambitiöst bolag där experter inom olika områden tillsammans för bolaget framåt mot sitt mål att minska de globala utsläppen av fossil CO2.

EkonomichefMalmö

Business Controller Nederman Nordic

An opportunity has arisen to join a fast-growing company in the environmental technology sector. In your role as a Business Controller you will be responsible for all elements of controlling for Nederman Nordic and be an integral part of the Nederman Nordic’s management team.

Business ControllerHelsingborg

Financial Controller Nordics till Tunstall i Malmö

”Vi är inne i en proaktiv tid med tillväxt. Här finns mycket att göra och du tar armkrok på mig.” Så säger CFO Nordics Thomas Pehrsson. ”Vi ger stort ansvar och får våra medarbetare att utvecklas. Här erbjuds du chansen att vara med och påverka, inte förvalta.”

Financial ControllerMalmö

Business Controller till Envirotainer

Söker du en roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära i ett bolag i stark tillväxt? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för dig! Envirotainer söker nu en affärsorienterad Business Controller som vill vara med att utveckla och stötta verksamheten.

Business ControllerStockholm

Redovisningsansvarig till Business Control Partner

Business Control Partner är en etablerad aktör som erbjuder tjänster för mindre och medelstora bolag genom en enkel och verksamhetsanpassad ekonomisk och finansiell planering, styrning och kontroll. Vi tillhandahåller tjänster för hela ekonomifunktionen till våra kunder i olika roller, med rätt …

RedovisningsansvarigGöteborg

Redovisningsansvarig till Bergman & Beving AB

Vi söker nu en redovisningsansvarig till koncernens ekonomicenter i Alingsås. Som redovisningsansvarig på Bergman & Beving har du möjlighet att arbeta i en internationell koncern och ingå i ett team med god gemenskap och med stor kunskap inom redovisning och rapportering. Om rollen I rollen som …

RedovisningsansvarigGöteborg

Controller till Design och Produktion på Bonava Sverige

Vill du vara med och fortsätta utveckla branschen och skapa bättre hem och liv för fler människor? Är du en duktig Controller som vill arbeta verksamhetsnära och fortsätta utvecklas i ett spännande och dynamiskt bolag? Då kan tjänsten som Controller till Design & Produktion vara rätt tjänst för dig!

ControllerStockholm

Redovisningsekonom till Dedicare

Vi söker en engagerad redovisningsekonom med intresse för koncernredovisning till Dedicare, ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Du ingår i redovisningsteamet och rapporterar till koncernredovisningschef.

Redovisnings­ekonomStockholm

Financial Controller till Aviator

Söker du en Financial Controllerroll i en spännande bransch där du får vara delaktig i att driva och utveckla processer? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för just dig! Aviator söker nu en Financial Controller som vill vara med att utveckla ekonomifunktionen för att möta verksamhetens framt

Financial ControllerStockholm

Engagerad redovisningsekonom till Reumatikerförbundet

Är du en positiv och relationskapande redovisningsekonom som trivs i en bred roll? Vill du bli en del av en ideell organisation med starkt engagemang där det finns möjlighet att påverka? Då är du varmt välkommen till Reumatikerförbundet!

Redovisnings­ekonomStockholm

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina… Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

Mpya-konsultGöteborg

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb