Arapapegojan, Påfågeln eller Näktergalen – vilken fågel är du?

Mpya Finance, 2020

Tänk dig att du går in i ett rum som du förväntar dig ska vara lite lagom beige, dammigt och med tysta knappanden på tangentbord och istället går du rakt in i en perfekt operfekt röra av unika fåglar med alla världens färger och med energi och idéer i överflöd. Så är det att vara här hos oss på Mpya Finance. Vi är en organisation som välkomnar alla fåglar. Fåglar med olikheter som garanterat kommer göra underverk på Mpya!

På Mpya house turas Arapapegojan, Påfågeln och Näktergalen om att synas och hitta på det ena äventyret efter det andra för sina kollegor. Det finns även Kattugglan och Berguven som har sina livsuppgifter i att öka kunskapsnivån och såklart även en och annan underbar Gråsparv och Talgoxe som får symbolisera min barndomsbild av en typisk ekonom. Men beiga är de då verkligen inte, istället glimmar de i guld och finns alltid på plats för att lösa vilket problem som än finns.

Jag vet inte om det är något som märks redan när en ny potentiell kollega är på intervju, eller om det bara låter för bra för att vara sant, men här kan alla vara sig själva. Både bra och dåliga dagar, förväntas vi inte vara några robotar. Och med den typen av kultur är det så mycket lättare att bli sitt allra bästa jag. När det är okej att göra fel är det så mycket lättare att göra rätt.

Men om det då är så många olika fåglar, hur hittar jag min plats? Det skulle såklart kunna vara skrämmande till en början att gå in i en sådan symfoni av olika fågelsånger men frukta inte. Fördelen med att ingen kollega är den andra lik är att alla är välkomna. Och dessutom finns det möjlighet att vara en alldeles ny art, som till exempel Arapapegoja-Gråsparven som glatt skiftar mellan sina olika personligheter beroende på situation. Och skulle du behöva vägledning i vilken fågelsång som är din har vi fågelskådare (eller konsultchefer som de kallas) som gärna coachar i både fågelsång, IFRS och budget. Det finns ungefär 10 000 fågelarter i världen så vill du sjunga ut tillsammans med oss, hör av dig!

Vi kan connecta på fler sätt om du vill:

Vi kan connecta på fler sätt om du vill: