Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till Stokvis Tapes Sverige AB

RedovisningsansvarigNorrköping

Vi på Mpya Finance har fått det fina förtroendet att rekrytera en redovisningsansvarig till Stokvis Tapes i Norrköping. Detta är en perfekt tjänst för sig som vill axla ansvaret för redovisningen i en spännande koncern men även få möjlighet att bredda din kompetens mot mer analytiska frågor.

Här får du möjlighet att ta dig an uppgifter i en stabil koncern och samtidigt vara med och påverka hur bolagets framtida redovisning och rapportering ska hanteras. Företaget är en del av Stokvis Tapes Group som är en globalt ledande koncern inom självhäftande komponenter. Det familjära kontoret är beläget på Zinkgatan vid Ingelsta-området i Norrköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som redovisningsansvarig har du det övergripande ansvaret för bolagets redovisning och till din hjälp har du två duktiga kollegor, Helena och Malin. I rollen rapporterar du till Calle som är ekonomichef.

  • Löpande redovisning
  • Sammanställa månadsbokslut samt rapporter för vidare rapportering till ledning och ägare
  • Leda företagets bokslutsarbete samt sammanställa årsredovisningen
  • Se över och vara delaktig i att uppdatera processer kring intern kontroll
  • Hantering av moms, deklarationer och skatter
  • Medverka i budget- och prognosprocessen
  • Finansiell uppföljning och analys
  • Löpande dialog med externa kontakter såsom revisorer och myndigheter

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt har flerårig arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du är trygg inom redovisning (K3) och lockas av att få arbeta mer med analytiska frågeställningar. För dig är det självklart att hålla dig à jour i aktuella redovisningsfrågor och se till att bolaget rapporterar enligt gällande regelverk.

Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och som person beskrivs du som prestigelös, flexibel och analytisk. Du är positiv och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden innefattande allt från ax till limpa. Du är systemintresserad och vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av Jeeves. Då du kommer vara verksamhet i en internationell koncern krävs det att du känner dig trygg i både engelska och svenska i tal och skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 3 mars 2024. I den här rekryteringen samarbetar Stokvis med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på telefon 0709-710016 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 0709-710166, anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Stokvis Tapes Sverige AB

Stokvis Tapes Sverige är det lilla företaget i den stora koncernen med runt 50 anställda främst placerade på kontoret i Norrköping. Stokvis Tapes Sverige arbetar gentemot ett flertal olika kundsegment bland annat mot medicinteknik, elektronik och fordonsindustrin och är en del av Stokvis Tapes Group, som med sina omkring 1100 medarbetare är en globalt ledande koncern inom självhäftande komponenter. Stokvis Tapes Group marknadsför mer än 10 000 olika självhäftande tejper och kundunika komponenter, och representerar några av världens främre producenter av självhäftande material. Företaget är en av Europas ledande tejpkonverterare, med produktion i de flesta europeiska länder.
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv