Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Market Operations Manager till Toyota i Mjölby

Business ControllerMjölby

Har du erfarenhet från att arbeta inom bank eller finans, men känner att din drömtjänst aldrig kommer ut på arbetsmarknaden? Nu kan lösningen vara nära då Mpya Finance rekryterar en Market Operations Manager till Toyota Material Handling finansbolag i Mjölby.

Finansbolaget har påbörjat en mycket intressant utveckling med gränsöverskridande verksamhet från Sverige och har filialer i flera europeiska länder. Här erbjuds du en spännande central roll inom finansbolaget och dess affärsutveckling. Toyotas företagsvärderingar ger dig möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du är personen som man vänder sig till vid affärsfrågor för en specifik filialmarknad inom finansbolaget och kommer tillhöra ett team på 3 personer. Du rapporterar till Martin som arbetar som Head of Business Development.

  • Utveckla och stötta processen att lansera nya finansiella produkter på marknaden
  • Driva och stödja projekt i samarbete med andra avdelningar och funktioner
  • Skapa och presentera affärsförslag till ledningen genom att anpassa sig till relevanta intressenter
  • Genomföra månatliga uppföljningar och rapporter för förvaltningen av en specifik filialmarknad
  • Stödja en filialmarknad vid upprättandet av prognos och budget
  • Resor kommer att vara möjliga eftersom dina kontakter kommer att vara både i Sverige och utomlands.

Vem letar vi efter?
Du som söker denna tjänst har en akademisk utbildning och arbetslivserfarenhet från bank- alternativt finansverksamhet.

Som Market Operations Manager har du ett bra sinne och förståelse för affären med starkt kundfokus. Din analytiska förmåga är mycket god och du tilltalas av att arbeta med olika frågeställningar och kommer gärna med olika lösningar. Du har en stark förmåga att kommunicera samt en positiv attityd. Vidare har du ett kreativt förhållningssätt och är van att förbereda och presentera rapporter.   

Du använder dig av Office 365 utan problem och det är klart meriterande om du även har erfarenhet i Power BI. Vi ser även att du talar och skriver engelska obehindrat.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 15 maj 2022. I den här rekryteringen samarbetar Toyota med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Michaela Järnvall på 0760-11 87 00, michaela.jarnvall@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Toyota Material Handling Commercial Finance AB

TMHCF är koncernens finansbolag och hanterar idag finansiering till ett värde av 20 mdr kr på 15 europeiska marknader. Inom bolaget arbetar 50 personer varav hälften på huvudkontoret i Mjölby och hälften på filialer i Europa. De centrala funktionerna på huvudkontoret består bla av affärsutveckling, finansiering, ekonomi, risk och compliance.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv