Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Controller till Toyota Material Handling Europe

ControllerMjölby

Nu finns det en riktigt fin möjlighet för dig som är duktig inom redovisning och analys att äntligen få anta din nästa utmaning i arbetslivet. Toyota rekryterar en senior Financial Controller och vi på Mpya Finance har fått förmånen att hjälpa dem med denna roliga tillsättning.

Här välkomnas du till ett härligt team i en internationell koncern där verksamheten snurrar med ett härligt tempo framåt. Rollen passar dig som är trygg i din redovisningskompetens men som lockas av att få bistå verksamheten genom att ta fram relevanta underlag, nyckeltal och finansiella rapporter. På Toyota får du fina förutsättningar och möjligheter till att växa och utvecklas i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten är bred och du erbjuds en omväxlande vardag med varierade arbetsuppgifter. Rollen är placerad på moderbolaget, Toyota Material Handling Europe, i Mjölby. Du ingår i ett glatt och kompetent team på 15 kollegor och rapporterar direkt till Therese som är chef för Shared Service Center.

  • Månads-/ kvartals- och årsbokslut
  • Utveckling av boksluts- och rapporteringsprocessen
  • Budget och prognos
  • Rapportering
  • Löpande kostnads-, intäkts- och lönsamhetsanalys
  • Delaktig i olika projekt

Vem letar vi efter?
Du som söker denna tjänst har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och har flera års relevant arbetslivserfarenhet. Du syr ihop bokslut självständigt och det är meriterande om du har erfarenhet av bolag med större flöden i en internationell miljö. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift och du är duktig på att kommunicera och förmedla information på ett lugn och pedagogiskt sätt.

Vi ser det som meriterande om du har upprättat årsredovisning tidigare och om du besitter kunskap inom IFRS. Om du även har färdigheter inom rapporteringssystemet SAP och Cognos ser vi det som ett plus i kanten.

Din personlighet är en framgångsfaktor! Som person är du kommunikativ och analytisk och du drivs av att leverera i tid och med kvalitet. Du beskrivs som en flexibel och strukturerad person som agerar nyfiket och självständigt med stor drivkraft och hög integritet. Toyota värdesätter en öppen och framåtriktad personlighet som gärna kommer med egna förslag och som tar initiativ.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 7 juli 2024. I den här rekryteringen samarbetar Toyota med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 0760-11 87 00, anna.wetterlov@mpya.se

Sök jobbet

Om Toyota Material Handling Europe AB

Toyota Material Handling Europe (TMHE) helps businesses of all sizes across Europe meet today’s material handling challenges with a full range of Toyota counterbalanced forklift trucks, warehouse equipment, services and added value solutions, including service contracts, short term rental, used trucks and the Toyota t-site Fleet Management Solution. Active in more than 30 countries across Europe and with headquarters in Sweden, TMHE has a European office outside Brussels and factories in Ancenis (France), Bologna (Italy) and Mjölby (Sweden). With about 11 700 employees along with a network of independent distributors and dealers, TMHE is the European regional organization of Toyota Material Handling Europe Group (TMHG), which is part of Toyota industries Corporation (TICO) – the global leader in material handling equipment.
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv