Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla

Stockholm (6)

Göteborg (1)

Malmö (5)

Helsingborg (0)

Uppsala (1)

Vad vill du jobba med?

CFO to Brenderup Group

An opportunity has arisen to join one of Europe’s leading producers of trailers and load carrier systems as CFO. As CFO you will be a key agent of the Brenderup Group success by developing, proposing and executing the right financial strategy and in addition also oversee the IT strategy.

CFOMalmö

Ekonomiansvarig till Autorola

Är du en engagerad och prestigelös redovisningsekonom som trivs i ett bolag där du får möjlighet att vara med på en tillväxtresa? Är du dessutom en självgående person som trivs att jobba med helheten? Då kan denna roll på familjära Autorola AB vara något för dig!

Redovisnings­ekonomStockholm

Internal Control Analyst till Axis i Lund

Du är efterlängtad! Ta chansen att få vara en del av Axis Governance & Internal Control-team om 7 personer och utmanas ständigt i alla tänkbara frågor inom Governance & Internal Control. Teamet ansvarar för utveckling av ramverk för riskhantering, bolagsstyrning och kontroll av regelefterlevnad.

Financial ControllerMalmö

Redovisningschef till Veolia Nordic

Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Brinner du för redovisning och personalansvar? Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du är en viktig del i att fortsätta skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion?

Redovisnings­chefStockholm

Ekonomichef SYNLAB Medilab

Är du en erfaren ekonom som drivs av förändring, effektivisering och utveckling. Brinner du för redovisning och utveckling av redovisning och ekonomiprocesser? Då kan tjänsten som operativ Ekonomichef på SYNLAB Medialab i Täby vara rätt tjänst för just dig!

Stockholm

Koncernekonomichef till Humana

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Som Koncernekonomichef för Humana-koncernen har du en central och viktig roll med yttersta ansvaret för att ekonomifunktionen utveckling.

Koncern­redovisningStockholm

CFO till Unibap

Unibap är ett högteknologiskt företag som vill automatisera och effektivisera industrin och rymdfater. Som CFO på Unibap ansvarar du för den finansiella agendan i samarbete med företagets CEO och har i uppdrag att driva och utveckla en strategisk och affärsdriven ekonomifunktion.

CFOUppsala

Billing Team Manager till Fortum

Är du en engagerad och prestigelös ledare som drivs av förändring och utveckling? Vill du vare en del av ett bolag som driver på förändringen mot en renare värld? Välkommen med din ansökan till rollen som Billing Team Manager på Fortum!

AP/AR ManagerStockholm

Finance Manager

Är du förändringsbenägen och brinner du för redovisning, rapportering och personalansvar? Vill du arbete i ett internationellt bolag med huvudansvar för de nordiska bolagens redovisning och koncernredovisning? Just nu arbetar vi på Mpya Finance med ett searchuppdrag gällande en Finance Manager.

CFOStockholm

Senior Redovisningsekonom till Accountor i Lund

Söker du en ansvarsfull och varierande roll i ett team med varmt, öppet klimat där man hjälps åt att bli bättre och utvecklas tillsammans? Känner du att du vill ha ett balanserat familje- och arbetsliv?

Redovisnings­ekonomMalmö

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina… Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

Mpya-konsultGöteborg

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb