Människorna på Mpya Finance @ Emma Pahapill

Mpya Finance, 2020

Varför ekonomikonsult på MPYA Finance?

Jag gillar en aktiv vardag, där man arbetar prestigelöst mot gemensamma mål med tydlig och enkel kommunikation. Då trivs jag som bäst på jobbet. Med bakgrund som revisor och operativa roller inom finansfunktionen har jag fått en bred kunskapsbas inom finansiell rapportering, redovisning och controlling.

I rollen som ekonomikonsult får jag möjlighet att bidra med dessa kunskaper och erfarenheter hos kunderna samtidigt som jag utvecklas och breddar min egen kunskap ytterligare genom varierade arbetsuppgifter inom olika branscher.

Varför MPYA Finance?

Jag noterade att namnet MPYA började smyga fram på fler och fler ställen runt omkring mig – i sociala flöden, i lunchsamtal med före detta kollegor, i rekryteringsannonser. Så jag blev självklart nyfiken!

Kikade in på hemsidan och gillade direkt vad jag såg – ett modernt konsultföretag med framtidsanda, sunda värderingar och fokus på sammanhållning, delaktighet och laget före jaget. Min positiva bild av MPYA Finance stärktes bara ännu mer när jag fick möjlighet att träffa de härliga kollegorna på Göteborgskontoret, och dessutom snacka innebandy med min konsultchef. Hos MPYA Finance får jag alla möjligheter till utmaningar och utveckling i min roll som ekonom, samtidigt som jag känner en stark samhörighet till mina MPYA-kollegor – den bästa kombinationen för att få mig motiverad och engagerad!

Lär känna Emma lite mer…

Jag har en blandning av ursprung från Finland, Ungern och Ingermanland (inte att förknippa med Ingenmansland). Men med ett estniskt efternamn…

Efter många år som innebandyspelare har jag nu lagt klubban på hyllan. Gillar fortfarande träning, dock utan någon speciell ”inriktning”. Kör mycket på känsla – löptur, tennismatch mot min syster på vår lokala tennisbana mitt bland hästhagarna, öva fotbollsstraffar och göra snygga räddningar med barnen, styrketräning eller en sen kvällspromenad med grannarna efter nattning av barn.

När vi nyligen byggde vårt hus, gick kvällar och helger för planering och inredning av det. Mycket val och många beslut men fantastiskt roligt. Jag fick då användning av min utbildning som certifierad inredare och när tid finnes händer det att jag hoppar på mindre inredningsprojekt – ett trevligt extraknäck.

Jag tycker mig själv vara en trygghetsmänniska men ändå har jag ofta hamnat i situationer utanför min trygghetszon… Som när jag fick jobb som liftvakt i Sälen utan att sett någon annan snö utöver Göteborgsslasket och knappt visste vad en knapplift var. Antar att min nyfikenhet tenderar att ta över från trygghetsbehovet.

Kort om Emmas kunskaper

Emma har bakgrund som både revisor och i operativa roller i finansfunktioner. Har genom detta stor erfarenhet inom finansiell rapportering, redovisning och koncernredovisning, IFRS, bokslut, controlling, projektledning. 

Vi kan connecta på fler sätt om du vill:

Vi kan connecta på fler sätt om du vill: