Kan man tacka sitt jobb för att man känner sig pigg, utvilad och välmående? Ja, jag kan.

Martin Forssell, 2024

Vi kan nog alla känna igen de där dagarna då man kommer hem efter jobbet och är så trött att man inte ens orkar laga mat (som skulle kunna ge den där energin man behöver). Än mindre orkar man ta en promenad, gå på yoga, träffa en vän, vara med familjen eller kasta sig iväg på ett träningspass. Det är inget konstigt. Jobbet kan vara slitigt.

Därför ser vi på Mpya Finance till att alla som jobbar här ska få möjlighet att träna, eller varva ner, på ett sätt som passar individen. Jag pratar inte om ett friskvårdsbidrag som många företag erbjuder (även om vi har det också). Nej, det här är något annat. Och förlåt om jag nu låter som en reklampelare, men jag är stolt och glad över att jobba på en arbetsplats som tar hälsa på allvar.

Vi jobbar nämligen med Twitch, ett företag specialiserat på förebyggande och proaktiva hälsoprogram, och med stöd av deras hälsocoacher och deras koncept Wellbeing 2.0 får jag och mina kollegor snabba och framförallt skräddarsydda vägar till välbefinnande. För vi är alla olika. Någon behöver hjälp att vara ner efter jobbet, någon annan behöver en push att komma ut i ”spåret” och en tredje får verktyg för att lära sig sova hela natten.

Oavsett vad, så får man sin alldeles egen laddstation och plan för välmående.

Jag har insett vilken otrolig förmån detta är och långt ifrån en självklarhet på andra bolag. Så, vad vill jag säga med detta? Jo, om du vill må ännu bättre, kom till Mpya Finance 🙂

PS. Sa jag att jag kommer gå på yoga, träffa en vän, vara med familjen och kasta mig iväg på ett träningspass när jag kommer hem?

Vi kan connecta på fler sätt om du vill:

Vi kan connecta på fler sätt om du vill: