Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ta steget – bli ekonomikonsult på Mpya Finance

Mpya-konsultLinköping

Det är otroligt roligt att vara en del av Mpya Finance. Kolla bara på Östergötland, här finns massor av duktiga ekonomer och intressanta företag. Vi är mitt i en härlig resa och vill gärna utöka vårt team med fler duktiga kvalificerade ekonomer som tycker det är viktigt med utveckling och att ha roligt på jobbet – och som värdesätter att vara en del av vår kultur “Hela ekonomen, hela människan”. 

Vilka är vi
Vi på Mpya Finance är ett gäng slipade och kvalificerade ekonomer med olika bakgrund inom redovisning och/eller controlling. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan. Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi se hela bilden; livet – livet fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb och kollegor.

Mindre decimalkomma, mer hjärta
Att vara ekonomikonsult på Mpya Finance innebär att du är med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kundföretag finns i olika branscher i alla storlekar. Våra uppdrag är för kvalificerade ekonomer – alltifrån redovisningsekonom, business controller, till ekonomichef – beroende på din kompetens och våra kunders behov. Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering. Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär!

På Mpya Finance är vi är mycket måna om din vidare- och kompetensutveckling. Såklart. Dessutom har du alltid dina talangfulla konsultkollegor nära till hands för en klurig jobbfråga, en lunchpromenad eller ett glädjetjut!

Vem vi söker? Dig såklart!
Du har flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan. Vi tror också att du är affärsmässig, relationsskapande och framåtlutad och taggas av varierande utmaningar hos våra med omsorg valda kundföretag. Men allra mest tror vi att du stimuleras av mötet med nya människor, och att du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden!

Har vi väckt ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Lina Rehnholm alternativt Emelie Palmqvist på Mpya Finance . Du når oss på lina.rehnholm@mpya.se 0768-513585 alternativt emelie.palmqvist@mpya.se 0709-710069. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv