Frukostföreläsning: Hälsa som kultur och metod 17 Maj

Alla händelser i kalendariumet
mpya logo

mpya kalender ikon17 May 2017

Göteborg

Hälsa som kultur och metod – kan det vá nå´t?!

"Långsiktigt är det inte prestationen som får oss att må bra, det är välmåendet som får oss att prestera” För vissa är detta ett väletablerat synsätt, för andra är det ett lite nyare sätt att se på det. För alla är det lättare sagt än gjort”. Av Carl kommer du få med dig konkreta tips som kan bidra till ditt välmående. Kort sagt – vi vill bidra till att du mår och presterar bra – oavsett vilken arena som är aktuell. Välkommen!

  • Dag: Onsdagen 17/5
  • Start: Frukost 07:15
  • Plats: Centralhuset Konferens, Nils Ericsonsplatsen 4, Göteborg
  • Carl Brümmer  Inspirerar 07:30 – 08.30 

Om Carl Brümmer

Internationell ekonom med inriktning på organisation och ledning. Han har 15 års erfarenhet från olika positioner inom AstraZeneca, och är sedan 2010 uppskattad coach, inspirerande föreläsare och ofta anlitad ledarskapsutvecklare. Som coach och föreläsare får han människor att må och prestera på topp – ibland. Ty lika ofta handlar det om att hantera livets utmaningar och de stunder av tvivel som vi alla upplever emellanåt.

Utmaningen är ju som sagt sällan att veta, utan att göra, och att hjälpa andra dit det är det som Carl börjar bli riktigt bra på. På senare år har han applicerat sina erfarenheter från näringslivet på sitt eget och andras idrottande, vilket bl a gett honom SM-guld och så väl EM- som Världsmästartitlar i triathlon.

Anmälan till Frukostföreläsningen "Hälsa som kultur och metod - kan det vá nå´t?! "sker på anna.strom@mpya.se