Jag har varit med och skapat Mpya Finance!

Mpya Finance, 2021

Jag började på Mpya Finance för 4 år sedan, då ett knappt ettårigt företag, och var vid det tillfället inställd på att jag absolut inte orkade vara konsult längre med all osäkerhet och oro som det innebar. Jag hade då varit ”anställd” som konsult ett par år med en visstidsanställning där jag fick reda på månad för månad om mitt uppdrag skulle bli förlängt och om jag skulle ha en lön månaden efter…

Vid mitt första möte med Mpya så förstod jag ganska kvickt att det där med att vara anställd som konsult var på väg att förändras. På Mpya var det inget tal om visstidsanställning eller färre lönetimmar i december etc. Här blir vi anställda på riktigt och konsultrollen blev istället en trygg och säker anställning med alla förmåner man kan tänkas och mycket därtill! Ingen mer oro, ingen mer osäkerhet om uppdraget skulle ta slut och med det min lön. Fanns det inget uppdrag så blev det istället Mpyas vardagsrum på Södergatan 3 i Malmö.

Så mot min egen målsättning hoppade jag på konsultrollen igen och blev anställd på Mpya Finance.

Det blev allt jag blivit lovad och lite till! Ingen av oss, kunde då för fyra år sedan drömma om vad detta underbara företag faktiskt kunde åstadkomma!

Inte nog med att man i min mening revolutionerat ekonomikonsultrollen så är Mpya så mycket mer! Som konsult är det lätt att bli frånkopplad från sitt konsultbolag och sina konsultkollegor. Här har Mpya satsat enormt mycket på att skapa en trygg hemmahamn och gemenskap mellan, inte bara konsulter och konsultchefer, utan mellan konsultkollegor.

Vi har vår hubb, vårt vardagsrum där vi samlas, vi har afterworks, vi har gemensamma utbildningar, vi åker på konferenser tillsammans, vi har under Corona haft digitala ölprovningar, digitala fikapauser och digitala AW. Däremellan har vi haft hälsosatsningar, hållbarhetsutmaningar och ledarskapsutbildningar. Och såklart väldigt givande och utmanande uppdrag hos kunder.

You name it, we’ve done it!

Vem har vi då att tacka för att Mpya Finance är ett så härligt bolag med så fantastiska människor i? Jo, mig, mina kollegor, konsultchefer, konsulter, rekryterare, regionchefer, säljare, VD och alla andra som varit inblandade i detta företag! Vi har alla oss att tacka! För utan det enorma engagemang som alla i detta företag visar så hade vi inte varit det Mpya Finance vi är idag.

Låter detta för bra för att vara sant? Try me! Kom hit och se för dig själv! Du kommer inte att ångra dig!

Missa inte att vi nu öppnat kontor i Linköping utöver våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg!

Vi kan connecta på fler sätt om du vill:

Vi kan connecta på fler sätt om du vill: