Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ta steget – bli ekonomikonsult på Mpya Finance

Mpya-konsultLinköping

Har du också märkt att tiden bara rusar iväg? Här på Mpya Finance känns det som om dagarna flyger förbi snabbare än en glass smälter i solen! Kanske beror det på att vi har så kul på jobbet – eller så håller vi helt enkelt på att bli gamla. Vem vet?

Sommaren är nu här och semestern ligger precis runt hörnet (boksluten ska såklart stängas först). Östergötland exploderar i blomsterprakt och doften av nyklippt gräs ligger i luften. Med sommaren kommer också nya, spännande glassmaker att utforska och garderoben fylls med glada färger. Förändring är härligt, eller hur? Känner du dig också peppad och redo för något nytt? Då ska du definitivt läsa vidare!

Mpya – mer information tack
Vi på Mpya Finance är ett gäng kvalificerade ekonomer, med olika bakgrund inom redovisning och controlling. Vi tycker att livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som på riktigt ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan.

Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi se till hela bilden; livet – livet fyllt av fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb och kollegor. Att jobba på Mpya är att få vara 100% ekonom och 100% människa. Det är viktigt att ha kul, må bra, umgås, dela med sig, se varandra och stötta varandra.

Vem är du?
Vi söker dig som är erfaren redovisningsekonom eller controller och som har minst 3 års tidigare erfarenhet inom just detta och som nu är nyfiken på rollen som ekonomikonsult. Du älskar att arbeta med ekonomi och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Du har ett stort affärsintresse och erfarenhet av att hantera och analysera stora datamängder. Ditt systemintresse är stort och dina kunskaper i Excel är goda. I rollen är du en lagspelare som är kommunikativ, självgående samt har ett starkt driv att utveckla både dig själv och Mpya Finance framåt.

Hur funkar det?
Som ekonomikonsult hos oss är du är med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom redovisning och controlling. Våra kunder verkar i de flesta branscher och är vanligtvis medelstora till stora, internationella bolag. Uppdragen är för kvalificerade ekonomer på mid-level upp till seniora nivåer och du fokuserar på ett uppdrag i taget. Uppdragsvariationen ger dig unika möjligheter till utveckling av din karriär.

Utöver detta blir du också en viktig kollega i vårt härliga gäng. Vår verksamhet sätter dig i centrum i alla lägen och du blir del av en unik gemenskap. Vår kultur ägs och skapas utav oss alla – oavsett om du jobbar ute hos din kund, engagerar dig i någon av våra sociala aktiviteter eller om du arbetar från Mpya-kontoret på Hunnebergsgatan i  Linköping.

Och vinnaren är..
Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa och som vill ansluta till oss under hösten! Vi tror och hoppas att du är affärsmässig, relationsskapande och trivs i en varierande miljö hos våra med omsorg valda kundföretag. Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden.

Och nu?
Investera lite tid – det är sannolikt värt det oavsett vad det leder till. Ett första möte med oss kan bli en spännande början! Ett senare steg kanske blir att du vill prata med en av våra konsultkollegor och höra hur det är att arbeta på Mpya som ekonomikonsult? Intervjuer sker efter sommaren men vi ser över ansökningar löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Robert Polstam på robert.polstam@mpya.se 070-971 00 14 eller Anna Wetterlöv på anna.wetterlov@mpya.se 070-971 01 66. 

 

 

 

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult – och rekryteringsföretag inom ekonomi. Och för att kunna erbjuda enastående tjänster inom ekonomi krävs enastående människor. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och det är att leverera kvalitetssäkrade lösningar med en nytänkande twist åt våra kunder. Under tiden ser vi alltid människan bakom ekonomen och vice versa. För helt ärligt, ibland kan man behöva dra av momsen från livets kostnader för att få ett positivt resultat – jaa, ni fattar. Det är vårt fokus; idag, imorgon, bättre och sämre dagar – tillsammans ser vi allas bidrag till att sprida kunskap och engagemang hos våra kunder och inom Mpya Finance.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv