Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior redovisningsekonom till Gränges i Finspång

Redovisnings­ekonomFinspång

Gränges i Finspång rekryterar nu en senior redovisningsekonom och vi på Mpya Finance har fått förtroendet att hantera rekryteringen av denna attraktiva tjänst.

Vi önskar komma i kontakt med dig som tilltalas av ett utmanande och varierat arbete i ett internationellt bolag med utveckling i fokus. Om du gillar redovisning, service och att arbeta tillsammans med andra så är detta rollen för dig!

Gränges är en ledande leverantör av valsade aluminiummaterial och erbjuder produktion, försäljning, teknisk support och kunddriven produktutveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Här erbjuds du en verksamhetsnära roll inom redovisning i en organisation som präglas av teamwork, service och struktur. Du kommer ha ett nära samarbete med dina tre kollegor inom redovisning, samt även samarbeta med hela finansfunktionen och övriga delar av verksamheten. Du rapporterar direkt till Anna-Karin som är redovisningschef.

  • Löpande redovisning
  • Kontoavstämning
  • Valutasäkringar
  • Månads- och årsbokslut
  • Moms och skattedeklarationer
  • Koncernrapportering
  • Utvecklingen av effektiva interna ekonomiprocesser

Vem letar vi efter?
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du hanterar bokslut självständigt, det är meriterande om du även har arbetat med valutasäkringar samt upprättat årsredovisning enligt K3-regelverket. Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund från en internationell arbetsmiljö och gärna även från producerande bolag. Vidare är du systemintresserad med erfarenhet från att arbeta i komplexa system samt har goda kunskaper i Excel. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift. 

Som person är du strukturerad, noggrann och självständig. Du har ett öga för detaljer och är duktig på att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter utifrån deadlines. Du har en god samarbetsförmåga och tar dig an arbetsuppgifter på ett nyfiket och lösningsorienterat sätt. Gränges jobbar i en föränderlig miljö vilket gör det viktigt att du har en förmåga att utveckla ditt arbete, samt att du är flexibel och kan byta fokus när det behövs.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 26 mars 2023. I den här rekryteringen samarbetar Gränges med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66 eller anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Sök jobbet

Om Gränges Finspång AB

Gränges är en ledande global leverantör av valsade aluminiumprodukter för värmeväxlarapplikationer, specialförpackningar och nischmarknader. Gränges är globalt marknadsledande inom material för lödda värmeväxlare, med en marknadsandel om ca 20%. Bolagets geografiska marknader är Europa, Asien och Amerika med produktionsanläggningar i alla regionerna och en årlig kapacitet på ca 570 000 ton. Gränges Group har ca 2600 medarbetare och omsätter ca 18 miljarder SEK. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv