Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior redovisningsekonom och ambitiös livsnjutare? Då är du en perfekt människa för Mpya Finance!

Mpya-konsultJönköping

Senior redovisningsekonom och ambitiös livsnjutare? Då är du en perfekt människa för Mpya Finance!

Du fantastiska ekonom som ser till din fortsatta personliga utveckling – det är dig som vi på Mpya Finance hade känt oss glada att kalla för vår kollega. Vill du vara en del av ett härligt gäng ekonomer i Jönköping? Vad bra! För vi önskar oss fler fantastiska kollegor som är slipade talanger inom redovisning och som ser till livets goda.

Vilka är vi?
Mpya Finance är ett nytänkande konsult – och rekryteringsföretag inom ekonomi. För att kunna erbjuda enastående tjänster inom ekonomi krävs enastående människor. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och det är att leverera kvalitetssäkrade lösningar med en nytänkande twist åt våra kunder. Under tiden ser vi alltid människan bakom ekonomen och vice versa. För helt ärligt, ibland kan man behöva dra av momsen från livets kostnader för att få ett positivt resultat – jaa, ni fattar. Det är vårt fokus; idag, imorgon, bättre och sämre dagar – tillsammans ser vi allas bidrag till att sprida kunskap och engagemang hos våra kunder och inom Mpya Finance.

Vem vi söker? Dig såklart!
Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Du har akademisk bakgrund och 3–30 års erfarenhet av kvalificerad redovisning eller controlling (ja, du läste rätt). Vi tror och hoppas att du är affärsmässig, relationsskapande och ser fram emot varierande uppdrag hos våra kunder. Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden. Som person är du både social, driven och andra beskriver dig som lösningsorienterad. Bokslut, skatt samt moms löser du galant och så trivs du allra bäst i en miljö där vi tar hand om varandra.

Att bli en Mpyan – vad innebär det?
Som ekonomikonsult hos oss är du en del av vår gemenskap och du är med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi. Våra kunder finns i olika branscher i alla storlekar och våra uppdrag är för kvalificerade ekonomer inom redovisning och Controlling. Det är vad vi GÖR. Men vi ÄR så mycket mer. Vi får ofta höra att vår företagskultur är genuin och fantastisk, och vi kan bara stolt hålla med.

Har vi fångat ditt intresse?
Såklart! Ett första möte kan bli en spännande början! Ett senare steg är att du kanske vill prata med en av våra konsultkollegor och höra hur det är att arbeta på Mpya? Intervjuer sker efter sommaren men vi ser över ansökningar löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Sofia Molinder på sofia.molinder@mpya.se 0729988755 eller Robert Polstam på robert.polstam@mpya.se 0709 71 00 14.

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult – och rekryteringsföretag inom ekonomi. Och för att kunna erbjuda enastående tjänster inom ekonomi krävs enastående människor. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och det är att leverera kvalitetssäkrade lösningar med en nytänkande twist åt våra kunder. Under tiden ser vi alltid människan bakom ekonomen och vice versa. För helt ärligt, ibland kan man behöva dra av momsen från livets kostnader för att få ett positivt resultat – jaa, ni fattar. Det är vårt fokus; idag, imorgon, bättre och sämre dagar – tillsammans ser vi allas bidrag till att sprida kunskap och engagemang hos våra kunder och inom Mpya Finance.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv