Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior Accountant till BHG Group

Redovisnings­ekonomMalmö

Senior Accountant till BHG Group i Malmö

Varmt välkommen till ett expansivt börsnoterat bolag som letar efter sin nästa stjärna!
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och ansvarstagande, då du kommer ansvara för redovisningen för 10 av koncernens bolag (moderbolag/holdingbolag).

Du rapporterar till Group Accounting Manager, Erica Liljeblad. Här får du chansen att vara en del av och utvecklas tillsammans med det drivna finansteamet där det är go stämning och laganda. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Malmö.

BHG erbjuder en positiv och fri miljö där saker händer hela tiden och där idéer tas väl om hand. Känslan av delaktighet är stor och informationsflödet likaså.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Månadsbokslut samt årsbokslut
  • Årsredovisningar och inkomsdeklarationer
  • Rapportering i Cognos
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar och deklaration av moms
  • Kontaktperson revisorer
  • IC-fakturering
  • Hantering och administration av cashpool

Har vi fångat ditt intresse?

Såklart! För att trivas i rollen ser vi att du är en positiv person som vill ta mycket ansvar då det finns en stor möjlighet att utvecklas. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av en roll som redovisningsekonom eller redovisningskonsult. Du känner dig trygg och säker i din roll, gillar att jobba proaktivt och enligt dig är redovisning bland det roligaste som finns.

Du ser dig själv som kommunikativ och social och du är både driven och engagerad. Du är van vid att arbeta i alla Officepaketets lösningar, i huvudsak Excel. Det svenska och engelska språket behärskar du i både tal och skrift.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar BHG med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se eller Anna Gaetani Nordin på tel. 072-9997347 anna.nordin@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

Sök jobbet

Om BHG Group

BHG är en av Nordens största onlineaktörerna inom konsumenthandel. Vi har utöver våra nordiska verksamheter också en betydande närvaro i övriga Europa, liksom på utvalda marknader utanför Europa. Vår starka position på dessa marknader gör oss till en av Europas största onlineaktör inom våra tre segment Home Improvement, Value Home och Premium Living. I Gruppen ingår över 100 onlinedestinationer, såsom www.bygghemma.se, www.nordicnest.se, www.svenssons.se och www.trademax.se. Vi erbjuder marknadens ledande utbud av välkända externa och egna varumärken. Totalt uppgår antalet produkter i gruppen till cirka 1,7 miljoner, vilket tillsammans med vårt övriga utbud, utgör ett komplett erbjudande inom DIY, möbler, heminredning och fritidsprodukter. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har verksamheter i de flesta europeiska länder. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.BHG:s e-handelsverksamheter har cirka 2 000 anställda som varje dag arbetar för att skapa en optimal köpupplevelse genom kombinationen av ett oöverträffat produktutbud och smart teknologi, kombinerat med ledande produktexpertis och ett brett utbud av service- och tjänster.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv