Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Bolagsekonom till Afry

Redovisnings­ekonomStockholm

Bolagsansvarig till AFRY

Söker du en arbetsplats där du kan utvecklas och samtidigt bidra till något meningsfullt har du hittat rätt. Är du en engagerad redovisningsekonom med flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning? Trivs du i en roll med helhetsansvar? Välkommen till oss på AFRY!

Vad kan AFRY erbjuda dig?
Vi är övertygade om att förändring sker när människor med modiga idéer möts. Vi är modiga, hängivna lagspelare som samarbetar över hela världen för att påskynda den hållbara omställningen. Om du letar efter en arbetsplats där du kan utvecklas och samtidigt bidra till något meningsfullt har du hittat rätt. På AFRY kommer du att vara en del av ett globalt företag som kombinerar ingenjörskonst, design och rådgivning för att påverka på riktigt. Vi är mer än 19 000 hängivna experter, verksamma inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för kommande generationer.

AFRY Business Services är AFRYs Shared Service Center som hanterar all redovisning åt AFRYs svenska bolag. Till teamet Redovisning och Rapportering söker vi en bolagsansvarig som kommer att ha det övergripande ansvaret för redovisningen för Digital Solutions AB och AFRY X AB. I rollen kommer du ha många kontaktytor och arbeta tätt tillsammans med controllers i de två bolagen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:        

  • Löpande redovisning, kostnadsallokeringar och kontoavstämningar
  • Kvalitetssäkring och ansvar för balansräkningen
  • Utförande av Månads-, kvartals- och årsbokslutrapportering
  • Årsbokslut och årsredovisningar enligt K3
  • Support till och samarbete med verksamheten i redovisningsfrågor
  • Skatteberäkning och Inkomstdeklaration
  • Delaktig i och drivande att upprätta och effektivisera gemensamma rutiner och processer

Du kommer tillhöra en ekonomiavdelning bestående av 48 personer fördelade på två team. Du kommer att ingå i Team Redovisning & Rapportering som idag omfattar 5 bolagsansvariga med en total om 18 personer. Du rapporterar direkt till gruppchefen för Redovisning & Rapportering.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är redovisningsekonom med flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning i större bolag med komplexa flöden. Du är bokslutssjälvständig och har tidigare erfarenhet av att upprätta årsredovisningar samt meriterande med erfarenhet av successiv vinstavräkning. Vi ser även att du har ett intresse för ett digitalt arbetssätt och vill driva utvecklingen framåt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav i tjänsten samt en akademisk examen inom ekonomi.

Som person är du noggrann och har förmågan att effektivt planera, prioritera och koordinera. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo. Självklart är du serviceinriktad och ser kontakt med människor som något naturligt och positivt.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar AFRY med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, Helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om AFRY AB

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. https://afry.com/sv

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv