Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Newsec

Redovisnings­ekonomGöteborg

Mitt i centrala Göteborg, med utsikt över älven välkomnas du till ett modernt kontor med goa kollegor som alla ser fram emot att hälsa dig välkommen! Vi på Newsec växer så det knakar och söker nu dig som tycker kombinationen redovisning och att vara omringad av spetskompetens inom ekonomins alla delar är både utvecklande och roligt– vart du än snurrar din stol kommer du få svar på dina frågor!

Här erbjuds du en tjänst om 100% och möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan, förkortad arbetsdag under sommarmånaderna, frukost varje torsdag, friskvård samt friskvårdstimmar.
Med närmare 300 ekonomer på kontoret har vi också en naturlig möjlighet att växa inom organisationen eller specialisera dig inom ett område som du brinner lite extra för.
Vi är Sveriges ledande fastighetsförvaltare med hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar – Hoppas att du vill vara med på vår resa!

Om rollen

Som  Redovisningsekonom (Accountant) hos oss arbetar du i en bred och varierande roll med kvalificerad redovisning med huvudsakliga arbetsuppgifter som:

  • Redovisning samt löpande bokföring
  • Avstämning av balansräkningens samtliga konton
  • Resultatanalys
  • Ekonomisk rapportering enligt avtal
  • Bokslut och Årsredovisning
  • Skatteberäkning och Inkomstdeklaration
  • Hantera fastighetsmoms, deklarationer samt jämkningsregler
  • Budget och prognos
  • Likviditetsbudget, prognos och uppföljning

Vem är du?
Du känner dig trygg i din redovisning och har en relevant utbildning i botten. Vidare tycker du det är roligt att bygga affärsrelationer och har en stor nyfikenhet på fastighetsredovisningens emellanåt komplexa regelverk. Du har goda kunskaper i svenska- och engelska i tal och skrift samt orädd för system. Ser du dig som en lösningsorienterad och glad kollega som gärna delar med dig av dina erfarenheter och samtidigt är öppen för nytt.

Hur ansöker jag?
I den här rekryteringen samarbetar Newsec med Mpya Finance. Din ansökan gör du via www.mpyafinance.se. Intervjuer och urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta någon av som arbetar med denna rekrytering: Linda Målberg linda.malberg@mpya.se eller Elin Antonsson elin.antonsson@mpya.se alternativt Anette Zantelid – anette.zantelid@mpya.se

Sök jobbet
Redovisningsekonom till Newsec

Elin Antonsson

Göteborg

Rekryteringschef Väst, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 931 87 69

Om Newsec Property Asset Management Sweden AB

Newsec – Transforming real estate and beyond
Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett helhetsutbud av tjänster inom de fem tjänsteområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Energy Transition och Digital Accelerator. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare fördelat över de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv