Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Medius

Redovisnings­ekonomLinköping

Är du trygg i din redovisning och motiveras av att arbeta på ett internationellt bolag med höga ambitioner? Då ska du fortsätta att läsa. Vi på Mpya Finance rekryterar just nu en Redovisningsekonom till framgångsrika Medius i Linköping. Varmt välkommen till en framåtblickande arbetsplats som erbjuder dig utveckling, utmaning och arbetsglädje!

Medius, som är ett av Sveriges mest spännande och snabbast växande globala Cloudbolag, är ett bolag med stark framåtanda och företagskultur. Rollen är placerad på deras fina huvudkontor beläget i moderna lokaler på Platensgatan, mitt i hjärtat av centrala Linköping .

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ekonomiteamet har en central roll i koncernen och fungerar som en serviceenhet mot organisationen. Du kommer att ingå i ett härligt redovisningsteam på totalt sju personer varav fyra kollegor också är placerade på kontoret i Linköping.  

  • Löpande redovisning
  • Upprättande av månads- och årsbokslut
  • Månadsrapportering
  • Momsavstämning
  • Årsredovisning och deklaration
  • Likviditetsprognoser
  • Analys

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och som har några års arbetslivserfarenhet från redovisning och rapportering. Du är van att arbeta i större flöden med tighta deadlines och är självgående i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Då Medius följer IFRS på koncernnivå så är erfarenhet av IFRS meriterande, men inte ett krav.

Vidare har du en generell IT-vana och nyfikenhet över IT-system då Medius löpande utvecklar och förbättrar sitt IT-stöd. Medius har Microsoft Dynamics D365 som affärssystem och koncernrapporteringssystemet Cognos, därav är erfarenhet av dessa meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. 

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt. Vidare trivs du att arbeta i ett högt tempo och är van vid att arbeta mot deadlines samt trivs i en föränderlig miljö. Du samarbetar väl med andra, är mån om teamet och du har en lösningsorienterad approach.

Ort: Linköping

Vad erbjuder Medius dig?
Att arbeta på Medius är mer än bara ett jobb – det är din chans att bli en av branschens superstjärnor och samtidigt lära känna fantastiska människor. Dina kommande kollegor är passionerade och engagerade, så att du kan lära dig från några av de vassaste i branschen.

På Medius har man höga målsättningar och drivs av kontinuerlig utveckling. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med ambitiösa och duktiga kollegor. Just kollegor är viktiga för dem, både när de arbetar, fikar, har afterwork eller vid pingisbordet. När det genomförs undersökningar hos deras medarbetare är det just kollegorna och kulturen det man uppskattar mest! Vill du vara en del av det? 

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 4 juni 2023. I den här rekryteringen samarbetar Medius med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66 eller anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Medius Sverige AB

Medius är en ledande global leverantör av cloud-baserade spend management lösningar vilket bland annat inkluderar betalningslösningar som hjälper företag att driva sin verksamhet framåt genom att möjliggöra bästa processeffektivitet, kostnadsbesparingar och få bättre ekonomisk kontroll.  
Medius grundades år 2001 i Linköping och företaget har för närvarande mer än 450 anställda med kontor i Sverige (HQ), USA, Storbritannien, Australien, Danmark, Norge, Nederländerna och Polen.  På vårt Linköpingskontor är vi 50 personer.  På Medius har vi höga målsättningar och drivs av kontinuerlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med ambitiösa och duktiga kollegor. Just kollegor är viktiga för oss, både när vi arbetar, fikar, har afterwork eller vid pingisbordet. När vi genomför undersökningar hos våra medarbetare är just kollegor och vår kultur det man uppskattar mest! Vill du vara en del av det? 
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv