Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningschef till Swisslog

Redovisnings­chefBoxholm

Swisslog Technology Center Sweden befinner sig i en framtidsbransch där efterfrågan på automatiserade lager- och logistiklösningar ökar med full fart. Bolaget har vuxit från 300-600 MSEK till 700-800 MSEK och ska vara på 1 miljard kronor om 3-4 år med god lönsamhet.

Med anledning av detta behöver de nu stärka upp sin ekonomifunktion med en ny roll som redovisningschef och det är vi på Mpya Finance som hanterar rekryteringsprocessen.

Idag arbetar cirka 250 medarbetare med att skapa framtidens automatiserade lösningar med fullt fokus på att fortsätta växa och utvecklas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som redovisningschef på Swisslog kommer du ha ett helhetsansvarig för redovisningen och dess fullständighet och kvalité. Du leder och fördelar arbetet i redovisningsteamet på 3 personer och har ett nära samarbete med hela ekonomifunktionen. Du rapporterar du till Head of Finance.

  • Ansvarar för leveransen av månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut
  • Årsredovisning, skatteberäkning och deklaration
  • Personalansvar
  • Projektredovisning
  • Rapportering
  • Kontakt med externa partners såsom bank, revisor etc.

Vem är du?
Som sökande till denna roll har du en akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning. Du är väl förtrogen med de rutiner som förekommer på en redovisningsavdelning och har arbetat flertalet år med kvalificerad redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och det är meriterande om du även har börsbolagserfarenhet.

Det är starkt meriterande om du har ledarerfarenhet men det är inget krav. Vi ser även det som fördel om du har erfarenhet av olika affärssystem och du har ett givet systemintresse. Vidare har du goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Eftersom Swisslog utvecklas snabbt bör du som person vara flexibel och trivas i en föränderlig miljö. Du är lösningsorienterad och självgående med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Personer i din omgivning beskriver dig som pedagogisk och kommunikativ samt att du ha lätt för att skapa goda relationer.

Ort: Boxholm

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 22 maj 2022. I den här rekryteringen samarbetar Swisslog med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Michaela Järnvall på 0760-11 87 00, michaela.jarnvall@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Swisslog Technology Center Sweden AB

Swisslog skapar framtidens intralogistik. Som en del av KUKA-gruppen utvecklar de innovativa tekniska lösningar som kommer att förändra världen. Deras team består av 2 000 experter från 50 länder. Till kundkretsen hör några av världens största och mest spännande varumärken. Deras gemensamma mål är att revolutionera intralogistiken på ett smart sätt och med nya angreppssätt. Med flexibla robotbaserade och datastödda automationslösningar effektiviserar de försörjningskedjan och driver på industrin. Bli en del av deras team och förverkliga dina idéer!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv