Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till STO Scandinavia i Linköping

RedovisningsansvarigLinköping

Söker du rollen där du får möjlighet att axla redovisningsansvaret i ett marknadsledande bolag inom sin nisch? Grattis till dig – nu finns den möjligheten!

Vi på Mpya Finance har fått i uppdrag att rekrytera en redovisningsansvarig till Sto Scandinavia i Linköping. Här får du möjlighet att ta dig an uppgifter i en internationell koncern och samtidigt vara med och påverka hur bolagets framtida redovisning och rapportering ska hanteras.

STO utvecklar, producerar och marknadsför produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, golv och betong. Kontoret är centralt beläget på Gesällgatan i Linköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som redovisningsansvarig på STO ingår man i ett härligt team på sju personer och har ett nära samarbete med deras CFO Joakim, som du även rapporterar till. Rollen är bred och innehåller bland annat:

  • Upprätta och ansvara för bokslut
  • Löpande redovisning
  • Årsredovisning
  • Rapportering
  • Likviditetskontroll
  • Utveckling av interna processer
  • Internkontroll
  • Uppföljning av nyckeltal samt utveckla och ta fram nya nyckeltal
  • Diverse Ad-hoc analyser och projekt
  • Utveckla rutiner och processer inom ditt område

Vem letar vi efter?
Vi söker efter dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet och som har hunnit skaffa dig ett par års relevant erfarenhet inom redovisning. Kanske arbetar du på byrå idag och är nyfiken på att kliva över på andra sidan skrivbordet där du får axla ansvaret och ta ägandeskapet för redovisningen. Du upprättar bokslut självständigt, och det är meriterande om du även har upprättat årsredovisning enligt K3-regelverket tidigare. Har du även kunskap inom IFRS ser vi det som meriterande. Vidare har du goda systemkunskaper, med fördel SAP, och du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och i skrift.

Som person är du nyfiken, prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en positiv inställning och bidrar till en härlig stämning i teamet. Du trivs med att vara där det händer och är van att ha många kontaktytor. Vidare beskrivs du som en ansvarstagande och strukturerad person som är mån om att leverera i tid och med god kvalitet. Du har lätt har för att ta till dig information och du kommunicerar på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 28 april 2024. I den här rekryteringen samarbetar STO Scandinavia med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66, anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Sto Scandinavia AB

Sto Scandinavia AB tillhandahåller systemlösningar inom fasad, interiör, betongrenovering och golv. Med en lång historia av innovativa lösningar och hög kvalitet är Sto en ledande tillverkare av produkter för byggnader och anläggningar, med över 5000 medarbetare runt om i världen och en omsättning på 1,7 miljarder Euro. Sto Scandinavia är en del av tyska koncernen STO SE & Co Kgaa
Sto vill bidra till ett omsorgsfullt byggande till nytta för människor, samhälle och miljö. Med ett stort utbud av produkter och service är deras cirka 140 kunniga medarbetare i Sverige delaktiga från idéskedet till färdigt projekt.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv