Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Business Controller till Dustin Group

Business ControllerStockholm

Vill du arbeta i ett internationellt bolag med familjär känsla där du kan bidra och växa? Vill du arbeta strategiskt, affärsinriktad och bidra med att utveckla och stötta affären? Då kan rollen som Group Business Controller till Dustin vara din nästa utmaning.

Vad kan Dustin erbjuda dig?
Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. Vi hjälper våra kunder att ligga i framkant med rätt IT-lösning, vid rätt tidpunkt och till rätt pris. Vi vet att tekniken inte skapar värde på egen hand. Det är våra 2 400 kollegor som verkligen gör skillnad. Vi arbetar tillsammans för att ge kunderna rätt IT-lösningar och göra deras vardag enklare. Och vi ser till att ha roligt under tiden. För vi tror att nöjda kollegor leder till nöjda kunder. Och vi vet att vi är starkast tillsammans. Att vi alltid vinner som ett lag. Dustin är nu behov av att rekrytera en Group Business Controller.

I rollen kommer du vara en central del av finance-funktionen och arbeta mycket nära affärsenheterna i analys och uppföljning av verksamheten. Tjänsten innebär löpande analyser, prognos och budgetarbete samt att stötta koncernen och affärsenheterna med att ta fram beslutsunderlag som stöttar strategiska och taktiska beslut. Du är intresserad av, och sätter dig in i affären, både den befintliga affären såsom den framåtriktade.

Tjänsten rapporterar till Group Head of Business Control och är placerad på Dustins huvudkontor vid Nacka strand.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Stödja och driva budget- och forecast processen
 • Kvartalsvis delaktig i business reviews och budget/fcast reviews
 • Operationell och finansiell analys, planering och rapportering
 • Ansvara för framtagande av den månatliga styrelserapporten
 • Ta fram presentationsmaterial till ledning och styrelse
 • Stödja verksamheten med analyser, rapporter och nyckeltal
 • Följa och vara uppdaterad om marknadsutvecklingen i affärsenheter
 • Stödja affärsenheter kring uppföljning av affärsplan
 • Driva utvecklingen av analysverktyg för att stödja organisationen att fatta datadriva beslut och analyser
 • Driva governance frågan (t.ex. BC handbok)
 • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
 • Driva och delta i olika projekt

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är analytisk med affärsmässig utgångspunkt och med förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du har en akademisk utbildning och har flera års erfarenhet som Controller eller liknande analytiskt arbete från noterad miljö.. Du har goda kunskaper i Excel samt god förmåga att arbeta effektivt med stora datamängder. Dessutom har du mycket god förmåga att presentera i tal och skrift, både på engelska och svenska. Du talar och skriver engelska obehindrat. Du har stort systemintresse och erfarenhet av BI samt erfarenhet IFRS. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från FMCG eller liknande miljö.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är framåtlutad, proaktiv och affärsinriktad. Vidare är du analytisk, kommunikativ och pedagogisk och trivs i en föränderlig miljö. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra, trivs många kontaktytor i en internationell miljö.

Sök jobbet

Om Dustin AB

Dustin is a leading online IT partner in the Nordics and the Benelux. We help our customers to stay in the forefront by providing them with the right IT solution for their needs.
We offer approximately 280,000 products with related services to companies, the public sector and private individuals. Sales for the financial year 2020/21 amounted to approximately SEK 15.9 billion and just over 90 per cent of the revenues came from the corporate market.
Dustin has approximately 2,400 employees who are passionate about and believe in technology and the possibilities it offer. The company has been listed on Nasdaq Stockholm since 2015 with headquarters in Nacka Strand just outside central Stockholm.
Curious to know more?  https://www.dustin.se/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv