Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Controller till SweGaN AB i Linköping

Financial ControllerLinköping

Är du en slipad redovisningsekonom som lockas av att vidga dina vyer och få arbeta än mer mot analys och uppföljning? Vill du ha möjlighet att kombinera din arbetsdag med olika arbetsuppgifter i ett internationell startup-bolag där du får vara med och påverka den spännande tillväxtresan framåt? Då kan du vara den vi söker!

Vi på Mpya Finance är glada för förtroendet att hjälpa det häftiga bolaget SweGaN med rekryteringen av en Financial Controller till deras fräscha huvudkontor i Linköping. SweGaN är en europeisk halvledartillverkare som utvecklar och producerar kundanpassade material och högpresterande epitaxialskivor av galliumnitrid för tillverkare av ledande komponenter och enheter.

Vi  söker nu efter dig som har din bas inom redovisning, men som lockas av att få bearbeta, analysera och kvalitetssäkra finansiella data. Varmt välkommen med din ansökan!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som Financial Controller är nyinrättad och här får du möjlighet att arbeta i en bred roll där du vara med och sätta strukturen för tjänsten från start. Du kommer att ingå i ett växande finansteam och du rapporterar direkt till Stefan som är CFO.

  • Upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Skatt och moms
  • Finansiell rapportering och analys
  • Bistå i budget och prognosarbete
  • Kontakt med externa intressenter
  • Säkerställa att redovisningen följer regelverk och policys

Vem är det vi letar efter?
Vi ser att du som söker denna tjänst har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi. Du har några års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning och finansiell rapportering och sätter ihop bokslut självständigt. Vidare har du goda systemkunskaper, med fördel erfarenhet av Monitor och du är en riktigt vass användare av Excel. Dina kunskapar i det svenska och engelskaspråket är mycket goda såväl i tal som i skrift.

Som person beskrivs du som driven, noggrann och självgående, och du är alltid mån om en hög kvalité i din leverans. Swegan värdesätter också en trygg, initiativrik och lösningsorienterad person som trivs i en snabbväxande och föränderlig miljö där det snurrar snabbt. Du är en nyfiken lagspelare som värdesätter att aktivt få vara med och bidra till gemensamma mål.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 30 juni 2024. I den här rekryteringen samarbetar SweGaN med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66, anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Sök jobbet

Om SweGaN AB

SweGaN är en europeisk halvledartillverkare som utvecklar och producerar kundanpassade material och högpresterande epitaxialskivor av galliumnitrid för tillverkare av ledande komponenter och enheter. SweGaNs produkter används för ett brett spektrum av applikationer, inklusive 5G-telekommunikationsinfrastruktur, försvarsradar, satellitkommunikation, elbilar, högspänningsströmbrytare och mer. SweGaNs benchmark QuanFINE® epitaxiell tillväxtteknologi ökar prestandan hos RF- och kraftenheter och minskar energiförbrukningen. Med huvudkontor i Linköpings tekniska nav, har SweGaN ett nära samarbete med välrenommerade forskargrupper vid Linköpings universitet och Chalmers tekniska högskola.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv