Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Controller till RevolutionRace

Financial ControllerBorås

Idag är vi ca 130 medarbetare som sitter i fräscha nyrenoverade lokaler mitt i centrala Borås.  Här erbjuds en dynamisk arbetsmiljö präglad av en stark sammanhållning. Siktet är alltid inställt mot nya mål och kunden är ständigt i fokus. För närvarande är vi i behov av en ytterligare Financial Controller som ska komplettera vårt Finance-team. Detta på ett företag som präglas av kreativitet och som erbjuder grymma förmåner och fantastiska medarbetare.

Om rollen
Som Financial Controller på RevolutionRace kommer du att ha en bred och viktig roll på ett snabbt växande företag. Du har ett tätt samarbete med kollegor i Finance-teamet, övriga team och ledare inom verksamheten. Rollen innebär arbete med högt och lågt, bakåt- och framåtblickande och det finns mycket goda förutsättningar till utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bestå av följande:

  • Intern och extern rapportering
  • Budget och prognos
  • Support till övriga inom Finance-teamet
  • Support till IR- och ESG-funktionen
  • Controlling, uppföljning och analysarbete
  • Processförbättringar och diverse projekt

Din bakgrund
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning med ekonom-inriktning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen bör du ha minst fyra års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper inom redovisning och controlling samt erfarenhet av både självständigt och kvalificerat ekonomiarbete i en koncernstruktur. Du arbetar dagligen i Excel och övriga Office-paketet samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vana av arbete i börsnoterad miljö samt erfarenhet av PowerBI är meriterande.

Din profil
Vill du vara en del av vårt glada och engagerade team? Vi söker en driven person som är van vid att arbeta självständigt men också som en del av ett team. Hos oss levererar vi alltid med hög kvalitet och stor noggrannhet, och vi letar efter dig som delar våra värderingar. Du trivs i en föränderlig miljö där vi har kul tillsammans. Nyfikenhet, nytänkande och att vara kommunikativ är viktiga egenskaper för att lyckas. Utmaningar är något du ser fram emot, och du uppskattar en arbetsplats med fokus på rapportering, struktur och ordning. Vårt team uppskattar prestigelöshet och öppenhet – vi hoppas att du också gör det! Det är viktigt att du trivs med att arbeta detaljorienterat, kommunicera med såväl arbetskollegor som med externa parter samt att du har en god analytisk förmåga. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa fantastiska resultat tillsammans!

Vill du veta mer om tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar RevolutionRace med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Linda Målberg på telefon 0733-80 77 88. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Sök jobbet
Financial Controller till RevolutionRace

Elin Antonsson

Göteborg

Rekryteringschef Väst, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 931 87 69

Om RevolutionRace AB

RVRC Holding AB (publ) (RevolutionRace) är ett snabbt växande outdoorvarumärke som erbjuder multifunktionella produkter inklusive kläder, skor, ryggsäckar och accessoarer till människor med en aktiv livsstil. RevolutionRace ambition är att skapa högkvalitativa, färgglada och prisvärda outdoorprodukter med fantastisk design och passform till ett oslagbart värde under devisen ”Nature is our playground”. Företaget når via sin digitala D2C affärsmodell ut till kunder i ca 40 länder via 18 unika webbutiker. Företaget grundades 2013 och är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2021. RevolutionRace har en vision – att göra naturen tillgänglig för alla!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv