Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Cash Management – Treasury till Rimaster AB

TreasuryRimforsa

Vill du arbeta i en internationell koncern som präglas av ständig utveckling och med tydligt resultatfokus? Lockas du av att arbeta i en nyinrättad roll där du får stor möjlighet att själv vara med och påverka? Ja? Härligt – då kan du vara den vi söker!

Rimaster rekryterar just nu en ekonom med inriktning mot finans och vi på Mpya har fått den stora glädjen att hjälpa till med tillsättningen.

Rimaster är ett snabbt växande bolag och är idag en ledande leverantör och tillverkare inom sin nisch. Ekonomifunktionen anpassas för att kunna möta upp behov av kompetens och resurser som kommer att krävas i verksamheten framåt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I den här rollen har du en stor variation av arbetsuppgifter med en hög grad av eget ansvar där du får stor möjlighet att vara med och driva bolaget framåt. Du rapporterar direkt till Group Business Controller, Mikael, men kommer även ha ett nära samarbete med Pernilla (vice koncernchef, CFO, COO och Styrelseledamot i samtliga bolag).

  • Cash management
  • Hantera betalningar i de svenska bolagen
  • Kassaflödesplanering inom koncernen
  • Analysera och minimera risker och kostnader/riskhantering
  • Valuta/valutariskhantering
  • Analys och utveckling av lånportfolion inom koncernen
  • Kreditriskhantering/kontroll
  • Avtalshantering
  • Utveckla rutiner och processer

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på universitetsnivå eller motsvarande och som har arbetslivserfarenhet inom redovisning och nämnda arbetsuppgifter. Du har med fördel arbetat i en internationell koncern tidigare och erfarenhet från bank/finans ses också som meriterande. Vidare ser vi att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person har du en mycket god analytisk förmåga med ett stort intresse för siffror. Du är självgående, kan strukturera upp ditt arbete och ser till såväl helheten som till detaljer. Du beskrivs som en trygg, driven och prestigelös person som har god förmåga att samarbeta med många olika intressenter. Vidare drivs du också av att arbeta med förbättring och utveckling, såväl i din egen roll som i koncernen som helhet.

Ort: Rimforsa

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 16 april 2023. I den här rekryteringen samarbetar Rimaster med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Rimaster AB

Rimaster är en partner och ledande leverantör kring utveckling och tillverkning av kablage, elskåp, elektronik, hytter och mekanik för specialfordon och industriella system. Kunderna är ofta världsledande produktägare inom sin bransch – exempelvis specialfordon för materialhantering, gruvbrytning, skogsbruk och jordbruk samt applikationer inom industriautomation.
Rimaster är ett globalt företag med ursprung och huvudkontor i Rimforsa, Sverige. I dag har de enheter för försäljning, design, utveckling och tillverkning i Rimforsa, Söderhamn och Horn i Sverige, i Paracin, Serbien, i Czaplinek och Borne Sulinowo i Polen samt i Ningbo, söder om Shanghai, i Kina. Säljkontor finns även i Belgien, Frankrike och Tyskland.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv