Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till Personalkollen i Linköping

Business ControllerLinköping

Det framgångsrika bolaget Personalkollen växer så att det knakar, och som en del av den positiva utvecklingen rekryterar de nu en Business Controller. Vi på Mpya Finance har fått förtroendet att hantera rekryteringsprocessen och ser fram emot att få hjälpa till med tillsättningen av denna spännande och nyinrättade tjänst.

Har du koll på Personalkollen? Personalkollen är ett modernt och internetbaserat personal- och lönesystem som riktar sig till hotell, restauranger och caféer. Idag är de marknadsledande inom sin nisch och sedan 2019 även en del av Axel Johnson-koncernen.

Som Business Controller kommer du att arbeta nära verksamheten och vara en nyckelperson för den framtida tillväxtresan. Här kommer du få vara verksam i ett entreprenörsstyrt bolag och tillsammans med alla duktiga medarbetare få vara med och förändra Sveriges personal och lönesystem så att det blir galet lätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du blir en del av bolagets ledningsgrupp och kommer rapportera direkt till Niclas som är VD. Arbetsuppgifterna är breda med fokus på rapportering, analys och uppföljning.

• Utveckla KPI:er
• Budget, prognos och uppföljning
• Material till styrelse och ledning
• Utveckla Power-BI
• Affärsutveckling
• Supportstöd
• Optimera och driva förbättringar av de ekonomiska flödena

Vem är du?
För att trivas och vara framgångsrik i denna roll är du en proaktiv och positiv person som vill vara med på en fantastisk resa där du är med och påverkar destinationens mål. Du är prestigelös och trivs med att ha många kontaktytor i organisationen. Ditt affärsintresse är stort och du har lätt för att identifiera och driva förbättringsarbeten.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och som har hunnit skaffa dig några års relevant arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från liknande roll från Saas-bolag alternativt IT- bolag ser vi det som meriterande. Vidare är du van att arbeta i moderna affärssystem och är även en fena på Excel. Dina kunskapar i det svenska och
engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

På Personalkollen värdesätts snälla och ödmjuka människor där alla motiveras till att ta egna initiativ. Det är laget framför jaget som gäller och de förespråkar en öppen företagskultur där alla är med och påverkar.

Ort: Linköping

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 6 februari 2022. I den här rekryteringen samarbetar Personalkollen med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på telefon 0709-710016 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 0709-710166, anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Personalkollen Sverige AB

Personalkollen grundades 2011 och har idag kontor mitt i centrala Linköping och i Umeå.  De växer så att det knakar och önskar att alla medarbetare utvecklas i en positiv miljö. Hos dem kommer du att utveckla din egen karriär och samtidigt ha riktigt roligt! De garanterar ett skönt team och en arbetsplats med högt i tak. De har kul på jobbet och tar gärna en fika eller AW efteråt.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv