Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller till CDON

Business ControllerStockholm

Söker du en controllerroll i ett bolag i transformation? Då kan detta vara nästa utmaning för dig! CDON söker nu en affärsorienterad, analytisk Business Controller som vill vara med att utveckla verksamheten.

Om rollen
I rollen som Business Controller kommer du arbeta med uppföljningen för CDON tillsammans med Head of Finance. Du kommer vara nära partner till säljavdelningen samt stödja Head of Finance och CFO i diverse förbättringsprojekt. Du är med och tar fram underlag som stöd i strategiska affärsbeslut och operativa verksamhetsbeslut. I rollen ingår även att aktivt delta i budget- och prognosprocesser samt driva kontinuerliga förbättringsprojekt för att förbättra effektivitet och lönsamhet. Du kommer även att aktivt delta i utvecklingen av BI och andra systemstöd.

Tjänsten är bred och varierande och du kommer att arbeta verksamhetsnära och proaktivt för att optimera och identifiera förbättringar av våra nuvarande processer och rutiner. Du kommer att ha många kontaktytor i bolaget varför det är viktigt att du trivs i en social roll.

Det är meriterande om du har arbetat i Tableau tidigare.

I rollen ingår:

  • Agera Business Partner till verksamheten där fokus ligger på rapportering och uppföljning
  • Ha ett proaktivt arbetssätt och genom analyser för att stötta organisationen att fatta rätt beslut
  • Uppföljning och analys av kostnader och nyckeltal
  • Delta aktivt i budget-och prognosprocessen samt rapportering
  • Medverka vid framtagning och uppföljning av Business Cases och ekonomiska underlag
  • Aktivt delta i utveckling av systemstöd utifrån verksamhetens behov
  • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
  • Delta i olika planerade projekt samt diverse ad-hoc projekt

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är analytisk med affärsmässig utgångspunkt och med förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du har en akademisk utbildning och har arbetat ett antal år med controlling. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat med BI Tool, har du dessutom erfarenhet från Tableau ser vi det som starkt meriterande.

Du är van att arbeta med budget- och prognosprocessen och trivs med att arbeta nära verksamheten och vara Business Partner till beslutsfattare i organisationen. Därtill har du god förmåga att ta fram rapporter och presentera dessa både muntligt och skriftligt, både på engelska och på svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är proaktiv, affärsinriktad och strukturerad. Vidare är du analytisk, kommunikativ och pedagogisk och trivs i en dynamisk föränderlig miljö. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta på alla nivåer. Rollen rapporterar till Head of Finance.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar CDON med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se eller Italo Paras, italo.paras@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om CDON AB

På CDON värderar vi modiga och nyfikna medarbetare som strävar efter att med hög kvalité både utveckla sig själv och sin organisation. Du är välkommen till CDON oavsett vem du är, var du kommer ifrån, hur du ser ut eller vad dina hopp och drömmar kan vara. Vår plattform är för alla, liksom vår arbetsplats. Ju fler röster vi har representerat och förstärkt i vår verksamhet, desto mer kommer vi alla att trivas, bidra och vara framgångsrika. Så kom till oss med din personliga erfarenhet, dina perspektiv och din bakgrund. Tillsammans kommer vi då att fortsätta utveckla och transformera detta ledande e-handelsföretag och kundcentrerad marknadsplats! CDON erbjuder en kreativ och datadriven miljö där din insats kommer att spela en viktig roll. Vi som jobbar på CDON brinner för det vi gör, vi drar oss inte för att kavla upp ärmarna och ta action, för vi vet att det är just vårt driv och hunger för resultat och kundnöjdhet som gör oss till en ledande aktör i den tillväxtsektor som e-handel är.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv