Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Affärsdriven Financial Controller till Lime i Lund

Financial ControllerLund

Lime är ett snabbväxande, börsnoterat techbolag med kontor i 7 länder. Vi söker nu en affärsdriven Financial Controller som vill med på den fortsatta tillväxtresan och lyfta Lime till nya höjder! I din roll ansvarar du för upprättande av publik kvartalsrapportering samt årsredovisning enligt IFRS. Du arbetar verksamhetsnära och förser intressenter i bolaget med månadsrapporter och finansiell analys av dessa.

 

Vad erbjuder Lime dig?

Helt ödmjukt kan vi berätta att Lime har en fantastisk kultur! Du kommer att arbeta i en levande och dynamisk miljö med härliga kollegor. Limes kultur präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas.

 

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Månads- och kvartalsrapportering
  • Kvalitetssäkra och analysera koncernredovisning i nära samarbete med Redovisningschef
  • Upprätta stora delar av koncernens årsredovisning
  • Upprätta och projektleda ESEF-taggning av årsredovisningen.
  • Leda projekt vid förvärv – upprätta förvärvsanalys och projektleda integrationen av den finansiella rapporteringen
  • Driva digitaliseringsprojekt och förbättringsarbeten av policys och interna dokument.
  • Vara delaktig i koncernens budget- och prognosarbete samt finansiella analyser.
  • Vara delaktig vid revision och koncernens internkontrollarbete.

 

Vem tror vi att du är?

Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser att du arbetat i börsnoterat bolag eller har motsvarande erfarenhet från någon av de större revisionsbyråerna. Det är väldigt positivt om du har erfarenhet av IFRS, internationella bolag, förvärv och ESEF-taggning.

Du är proaktiv och strukturerad i ditt arbete och har ett stort driv av att förbättra och effektivisera processer. Som person är du verksamhetsintresserad och tycker att det är roligt att stötta med analyser. Här kommer din kommunikationsförmåga väl till pass. Du har lätt för att förklara ekonomi för icke-ekonomer.

Du har ett systemintresse samt god kunskap i Excel. Du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du kan jobba obehindrat i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Har vi väckt din nyfikenhet, och vill du höra mer?

I denna rekrytering samarbetar Lime Technologies med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Amelie Rijpma på 0709–966176 eller amelie.rijpma@mpya.se alternativt Kristina Bennet på 0703–755075 eller kristina.bennet@mpya.se.

Sök jobbet

Om Lime Technologies Sweden AB

Lime är ett börsnoterat techbolag med 11 kontor i 7 länder. Vi växer konstant med ca 20 % per år och öppnade under hösten 2020 vårt första utomnordiska kontor i Nederländerna. Sedan dess har vi äntrat Tyskland och har ständigt ögonen öppna för nya, potentiella marknader. Men det där är bara siffror och fakta. Det riktigt härliga med Lime är vi som jobbar här – ett stort gäng omtänksamma, ambitiösa kollegor som kämpar för en värld där alla kundupplevelser överträffar förväntningarna. Med hjälp av smart teknik och träffsäker expertis förenklar vi kunders vardag och skapar förutsättningar för det där lilla extra. Något som fortfarande är unikt för ett mjukvarubolag som Lime är också att vi sköter hela produktlivscykeln själva – allt från utveckling, till leverans, till support. Vi tar helt enkelt ansvar för att kedjan är hel och välfungerande, med en twist. Vi kallar det #dontbreakthechain.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv