Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Financial Controller till Cint

Financial ControllerStockholm

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt, innovativt och internationellt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många!

Vad kan Cint erbjuda dig?
Cint är ett globalt ledande bolag inom Techbranschen som har 14 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att individen chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur – välkommen till Cint!

Om rollen
Som Group Financial Controller analyserar och kvalitetssäkrar du den finansiella rapporteringen från dotterbolagen och stöttar affärsområdena i redovisnings- och rapporteringsfrågor. Tillsammans med det övriga teamet driva du förbättrings- och effektiviseringsarbete samt harmonisering av arbetsflöden.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delaktig i konsolidering och rapporteringen av koncernens finansiella resultat
  • Delaktig i att upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut för koncernen
  • Delaktig i upprättandet av årsredovisning
  • Löpande analyser och utredningar
  • Delaktig i projekt för vidareutveckling av redovisningsprinciper, processer och rutiner inom funktionen

Tjänsten är placerad på Cints huvudkontor mitt i Stockholm City där du kommer att arbeta nära dina två kollegor inom Group Financial Control.  

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av liknande roll eller har en bakgrund från revision av noterade bolag.  Du har även erfarenhet från en internationell miljö. Har du dessutom erfarenhet från av konsolidering, koncernredovisning samt IFRS är det meriterande. Väsentligt för rollen är att du drivs av att bedriva förändringsarbete och utveckla processer och rutiner. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i svenska och engelska. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är strukturerad och noggrann samt har en förmåga att växla mellan detaljfokus och övergripande helhet. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor och du är nyfiken på att lära dig nytt. 

Har vi väckt ditt intresse?  
I denna rekrytering samarbetar Cint med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog elin.allskog@mpya.se  eller Nadja Linder nadja.linder@mpya.se , Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Cint AB

Cint is a global software leader in digital insights and research technology. The company has one of the world’s largest consumer networks for digital survey-based research, with millions of engaged respondents across more than 130 countries. Cint has a employees across 14 global offices including London, New York, New Orleans, Stockholm, Barcelona, Tokyo and Sydney.
Please visit our website www.cint.com to learn more!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv