Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Var vill du jobba?

Alla

Stockholm (3)

Göteborg (2)

Malmö (3)

Helsingborg (0)

Uppsala (1)

Vad vill du jobba med?

Koncernekonomichef till Humana

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Som Koncernekonomichef för Humana-koncernen har du en central och viktig roll med yttersta ansvaret för att ekonomifunktionen utveckling.

Koncern­redovisningStockholm

CFO till Unibap

Unibap är ett högteknologiskt företag som vill automatisera och effektivisera industrin och rymdfater. Som CFO på Unibap ansvarar du för den finansiella agendan i samarbete med företagets CEO och har i uppdrag att driva och utveckla en strategisk och affärsdriven ekonomifunktion.

CFOUppsala

Billing Team Manager till Fortum

Är du en engagerad och prestigelös ledare som drivs av förändring och utveckling? Vill du vare en del av ett bolag som driver på förändringen mot en renare värld? Välkommen med din ansökan till rollen som Billing Team Manager på Fortum!

AP/AR ManagerStockholm

Finance Manager

Är du förändringsbenägen och brinner du för redovisning, rapportering och personalansvar? Vill du arbete i ett internationellt bolag med huvudansvar för de nordiska bolagens redovisning och koncernredovisning? Just nu arbetar vi på Mpya Finance med ett searchuppdrag gällande en Finance Manager.

CFOStockholm

Kvalificerad Redovisningsekonom till AXKID 60 %

För att lyckas i rollen som kvalificerad redovisningsekonom på Axkid, är det viktigt att du är självgående och trygg i din yrkesroll. Vi ser därför att du har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning, antingen från en redovisningsbyrå eller från ett mindre/medelstort bolag. Gärna från …

Redovisnings­ekonomGöteborg

Senior Redovisningsekonom till Accountor i Lund

Söker du en ansvarsfull och varierande roll i ett team med varmt, öppet klimat där man hjälps åt att bli bättre och utvecklas tillsammans? Känner du att du vill ha ett balanserat familje- och arbetsliv?

Redovisnings­ekonomMalmö

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance söker fler talanger med redovisningsbakgrund till vårt härliga konsultgäng i Göteborg! Kanske har du börjat trampa runt i gamla fotspår och utmaningarna börjar sina… Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult?

Mpya-konsultGöteborg

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

Regga ditt CV

 

Ekonomer rygg mot rygg i fönster

Prenumerera på jobb

Connecta med oss så håller vi dig uppdaterad när nya jobb dyker upp inom ditt kunskapsområde.

 

Prenumerera på lediga jobb