Anna Lannerhjelm

Stockholm

Rekryteringskonsult, VD

+46 70 621 30 01

Connecta med mig

Sedan 1992 har vi spenderat hela somrarna på Gotland. Ett av våra bästa ställen är Själsö med sitt bageri och den badvänliga hamnen. Vårt bästa ”nära ställe”.

När jag kommer hem från Mpya väntar vårt lilla Zoo…(katten saknas på bilden). Med fyra barn, två hundar och en katt blir det sällan långtråkigt

Längdskidåkningen har fått mig uppskatta även vinterhalvåret. Har blivit ett par öppet spår. Superaktivitet att göra med vänner dessutom!

Äger en drejskiva och ugn, men tyvärr är det alldeles för sällan det blir av. Förbättringspotential! ?

Mina artiklar

Anna Lannerhjelm 2020

Hur kommer det gå för oss ekonomer? (Dagbok under en pandemi.)

Under pandemin har vi dagligen fått frågan om hur det ser ut för oss ekonomer? Finns det några tillgängliga uppdrag? Hur många rekryteringsuppdrag har ni? Vad är er syn på läget? Kommer marknaden att återhämta sig? Eftersom vi tror på transparens och öppenhet, den som delar får tillbaka, så tänkte jag sammanfatta vår upplevelse under de senaste månaderna. Både det jobbiga och det lite mer hoppfulla.

Anna Lannerhjelm 2020

Kulturen sitter i ”väggarna”, eller?

Kulturen sitter i väggarna säger man. Men vad är det som sitter i väggarna? Och vilka är ”väggarna” nu? Många är eniga om att företagskultur är avgörande för både framgång, resultat och välmående medarbetare. Med Corona testas kulturen, så var skapas den nu?

Anna Lannerhjelm 2020

Att bygga kultur är en konst.

Kultur är lite som att ta hand om en gemensam baby, och blir inte babyn vaggad märks det direkt. För att lyckas med ett kulturbygge krävs mycket mer än några workshops och ett gemensamt projekt på tre månader. Det tror jag vi alla vet. Att få en kultur att leva innebär att dagligen känna ansvar över hur man engagerar och involverar alla i bolaget. Men hur gör man? Det finns säkert många vägar fram till målet, men här delar jag med mig lite av hur vi tänker. Vi har några byggstenar för att skapa delaktighet och engagemang i vardagen, vilket i sin tur bygger kulturen.