Som vi har längtat och väntat. Nu finns Mpya Finance även i Västerås!

Veronica Bohlin, 2022

Vi brukar säga att vi ska finnas där ekonomerna finns och eftersom Västerås är en ekonomistad av rang så är det även fullt naturligt att vi etablerar oss här. I Västerås är det viktigt med lokal förankring, kontakter och en vilja att göra skillnad för människor och samhället i stort (det är även ett stort plus om man pratar västmanländska!).  Som tur är uppfyller vi allt detta och ingen är gladare än vi för att vi Mpya Finance-dörrarna nu öppnas för alla ekonomer och företag i nejden.

Ännu ett konsultbolag som fokuserar på ekonomer – hur tänkte ni här?

Vi fokuserar på ekonomer, såklart, men framförallt på människan. Vi brukar säga ”Hela ekonomen. Hela människan”, för vi är övertygade om att det är superviktigt att må bra både på och utanför jobbet. Det är därför vi jobbar med träning och välmående för alla, mer än någon annan aktör, och vi bygger inte kontor: vi bygger vad vi kallar vardagsrum, där vi möts och hänger och inspirerar varandra. Det finns inga bolag på marknaden som liknar oss och det här blir något helt nytt. Vi trampar hela tiden nya stigar och den värme och glädje och delaktighet som finns inom Mpya Finance hittar du garanterat inte hos någon annan aktör.

Det låter ju bra, men vad kan ni egentligen erbjuda?

Massor! Tittar man på kundsidan kan vi erbjuda rekryteringshjälp och konsultlösningar. Vi vågar ifrågasätta och vara konsultativa, vilket kanske kan vara lite tufft ibland, men vi har alltid våra kunders och kandidaters bästa för ögonen. 

För kunder innebär det till exempel att vi är ärliga om vi tror att kravspecifikationen är felformulerad, eller om vi tror att den bästa kandidaten kanske behöver lockas på ett smartare sätt.

För kandidater och konsulter är vi en arbetsplats som bryr sig, stöttar och är med på individens resa att utvecklas, må bra och vara trygg.

Det vi också vill säga är; även om man inte är intresserad av att byta jobb här och nu, så vill vi gärna etablera en kontakt – för plötsligt är man redo och då är vi gärna vara där och peppar och håller handen i språnget.

Ni är två idag, men skulle ni inte lika gärna kunna vara en? En uppstart är ju ändå alltid en uppstart…?

Absolut inte! Hos Mpya är ensam inte ett dugg stark. Laget går alltid före jaget och det är tillsammans med andra som framgång skapas.  Dessutom, om vi nu ska gå in på det redan nu, så kompletterar vi varandra. Fredrik är den som är vassast inom rena ekonomifrågor, medan Veronica har lite mer erfarenhet av branschen och HR-frågor. Lite skämtsamt brukar vi även säga att den som inte gillar den ena av oss, gillar förhoppningsvis den andra (skratt). Vi kompletterar varandra, men drar oss inte för att säga att den andre har fel, om vi tycker det. Lite som ett gammalt gift par!

Långsiktigheten då, hur är det med den?

Inom Mpya Finance är långsiktighet ett av våra ledord. Vi är här för att stanna och vi tänker betydligt mycket längre än kvartalsvis eller ens årsvis.  Det är ett tryggt och stabilt bolag med finfin ekonomi och det finns inga tankar om att växa för växandets skull – det viktiga är snarare långsiktigheten. Hos oss finns inga bonusar eller liknande, utan vi driver det här bolaget tillsammans och har hela tiden varandras bästa för ögonen.

Sist av allt: Hur uttalar man egentligen företagsnamnet?

Det uttalas ”Empajja”, men vi är vana vid de flesta varianter. Likväl som att Fredrik ibland kallas Patrik och att Veronica kallas Victoria. Allt funkar, så länge vi förstår att det är oss du menar! Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Mpya Finance!

Vi kan connecta på fler sätt om du vill:

Vi kan connecta på fler sätt om du vill: