Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior redovisningsspecialist till Riksbyggen

RedovisningsansvarigVästerås

Vill du bidra med din expertis inom redovisning till en organisation som med hållbara värderingar är med och bygger en bättre framtid? Med sitt centrala och pendlingsvänliga läge i Västerås, fina och trivsamma lokaler och en härlig stämning välkomnas du som en viktig del av Riksbyggens fortsatta utveckling.

Riksbyggen söker en Senior redovisningsspecialist med inriktning på skatt- och momsfrågor. Du kommer främst att fungera som en expert inom redovisning- och skatteområdet samt vara rådgivare i dessa frågor inom organisationen. I ansvaret ingår att arbeta med omvärldsbevakning av redovisning-, skatt- och momsfrågor och vidare ansvara för att nya regler implementeras i Riksbyggen och dess dotterbolag. I rollen ingår också att aktivt arbeta med förbättringar och förenkla rutiner och processer inom ansvarsområdet i nära samarbete med övriga på ekonomifunktionen. Den Seniora Redovisningsspecialisten tillhör Ekonomienheten och rapporterar till Ekonomichefen, placeringen är i centrala Västerås men organisatoriskt tillhör enheten huvudkontoret i Stockholm.

Ytterligare arbetsuppgifter som ingår i arbetet som Senior redovisningsspecialist är månads- och årsbokslut, årsredovisningsarbete, upprättande av inkomstdeklaration och värderingsfrågor.

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk utbildning och lång erfarenhet av komplex redovisning samt moms- och skattefrågor. Såklart är erfarenhet av fastighetsbranschen meriterande men även erfarenhet från revision.

Du gillar utmaningar, vill vara del i en större helhet men kan samtidigt arbeta självständigt. Du är en skicklig kommunikatör och duktig på att skapa goda relationer. Ditt engagemang, driv och målfokus hindrar inte din förmåga att arbeta med många frågor parallellt. Du är noggrann och strukturerad och vill vara med och påverka samt driva processer framåt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, Riksbyggen tillämpar provanställning.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Riksbyggen med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt dock senast 31 maj. 
Har du frågor eller funderingar gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, fredrik.patcha@mpya.se , 073-203 67 37 alternativt Veronica Bohlin, veronica.bohlin@mpya.se , 072- 999 67 08.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet
Senior redovisningsspecialist till Riksbyggen

Fredrik Patcha

Västerås

Konsultchef, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 73 203 67 37

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Läs mer på https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv