Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom och nyfiken på något nytt? Välkommen till Mpya Finance!

Mpya-konsultLinköping

Vi fattar att livet går upp och ner och att vardagen definitivt ska inrymma så mycket mer än en 8 timmars arbetsdag. Livet ska ju funka med hämtning/lämning, hundrastning, träning och resterande livspussel på det.

Vi pratar därför gärna om hela ekonomen, hela människan och vi har valt att bygga vårt bolag kring hjälpsamhet, hjärta och förståelse. För om vi inte står vid din sida när du mår som sämst, så förtjänar vi inte att ha dig hos oss när du är i ditt esse. Därför har vi en tanke kring ett arbetsrelaterat partnerskap – vi får låna din hjärna och lite av ditt engagemang under arbetstid och i utbyte så får du vara en fundamental del av att bygga detta (kultur)bolag. Precis så som det ska vara. Vår kultur är något som ägs utav oss alla – för oss alla.

Låter ovan som något för dig? Kul! Läs vidare!

Är du civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning? Toppen!

Stimuleras du av mötet med nya människor, och är du affärsmässig, relationsskapande och lösningsorienterad? Fantastiskt!

Hanterar du dessutom bokslut självständigt och vill nu ta nästa steg i din karriär? Härligt! 

… och just det! Bara så att vi inte glömmer en viktig detalj: Du trivs i en miljö där människor tar hand om varandra, för det gör vi på Mpya. (Det är ju egentligen helt vanligt sunt förnuft)

Om allt detta stämmer in på dig så träffar vi dig gärna på ett möte i vårat mysiga vardagsrum på Hunnebergsgatan i Linköping, 

Detta kan vara bra att veta!

Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du en del i vårt lag och du har din fasta och trygga anställning hos oss. Du är med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och våra kunder verkar i de flesta branscher och är vanligtvis medelstora till stora, internationella bolag. Uppdragsvariationen ger dig unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär. Det är vad vi GÖR. Men vi ÄR så mycket mer. Vi får ofta höra att vår företagskultur är genuin och fantastisk, och vi kan bara stolt hålla med.

Har vi fångat ditt intresse?
Vad bra! För vi önskar oss fler fantastiska kollegor som är slipade talanger inom redovisning och som ser till livets goda.

Ett första möte kan bli en spännande början! Ett senare steg är att du kanske vill prata med en av våra konsultkollegor och höra hur det är att arbeta på Mpya? Intervjuer sker löpande så skicka in ditt cv så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Lina Rehnholm tel. 076-851 35 85 lina.rehnholm@mpya.se eller Anna Wetterlöv tel. 070-971 01 66 anna.wetterlov@mpya.se

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult – och rekryteringsföretag inom ekonomi. Och för att kunna erbjuda enastående tjänster inom ekonomi krävs enastående människor. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och det är att leverera kvalitetssäkrade lösningar med en nytänkande twist åt våra kunder. Under tiden ser vi alltid människan bakom ekonomen och vice versa. För helt ärligt, ibland kan man behöva dra av momsen från livets kostnader för att få ett positivt resultat – jaa, ni fattar. Det är vårt fokus; idag, imorgon, bättre och sämre dagar – tillsammans ser vi allas bidrag till att sprida kunskap och engagemang hos våra kunder och inom Mpya Finance.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv