Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance i Jönköping!

Mpya-konsultJönköping

Mpya Finance är ett gäng slipade och kvalificerade ekonomer med olika bakgrund inom redovisning och/eller controlling. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan. Är du också ekonom som vill prova något nytt och samtidigt få en roligare vardag? Bingo – då är vi på rätt väg!

Att bli en Mpyan – vad innebär det?
Som konsult på Mpya är du en del i vårt lag och du har din fasta och trygga anställning hos oss. Du är med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär.

Våra attraktiva kundföretag finns i olika branscher i alla storlekar. Interimsuppdragen kan vara allt från redovisningsekonom till CFO, beroende på din kompetens och kundernas behov. Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering.

På Mpya är vi är mycket måna om din vidare- och kompetensutveckling. Såklart. Dessutom har du alltid dina talangfulla konsultkollegor nära till hands för en klurig jobbfråga, en lunchpromenad eller ett glädjetjut!

Vem vi söker? Dig såklart!
Det finns många klyschor vi skulle kunna rada upp som handlar om vem vi tror att du är, men det rimmar ju inte riktigt med hur vi tänker – för du är den du är, och det är ju det som är så bra. Men okej då, lite krav har vi. Förmodligen är du civilekonom och har flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan.

Du är en person som har lätt för att skapa relationer och taggas av varierande utmaningar hos våra kunder. Men allra mest tror vi att du stimuleras av mötet med nya människor, och att du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden!

Har vi väckt ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Sofia Molinder på sofia.molinder@mpya.se, 0729-98 87 55

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult – och rekryteringsföretag inom ekonomi. Och för att kunna erbjuda enastående tjänster inom ekonomi krävs enastående människor. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och det är att leverera kvalitetssäkrade lösningar med en nytänkande twist åt våra kunder. Under tiden ser vi alltid människan bakom ekonomen och vice versa. För helt ärligt, ibland kan man behöva dra av momsen från livets kostnader för att få ett positivt resultat – jaa, ni fattar. Det är vårt fokus; idag, imorgon, bättre och sämre dagar – tillsammans ser vi allas bidrag till att sprida kunskap och engagemang hos våra kunder och inom Mpya Finance.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv