Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningschef till NEW YORKER i Malmö

Redovisnings­chefMalmö

Drivs du av att utveckla dina medarbetare? Är du en person som står för tryggheten i att redovisning och resultatuppföljning fungerar? Gillar du att arbeta i en familjär miljö präglad av både operativa och strategiska frågor? Då kan detta vara rätt tjänst för dig.

Till New Yorkers huvudkontor för den nordiska verksamheten i Malmö söker vi en Redovisningschef. I rollen har du personalansvar för 10 engagerade medarbetare och ni arbetar tillsammans på det moderna huvudkontoret i Malmö. Du rapporterar till Manager Finance and Administration och ingår i ledningsgruppen.

 

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Stöd och support till medarbetare på ekonomiavdelningen
  • Utbildning och utveckling av medarbetare
  • Ansvar för interna och externa månads-, kvartals och årsbokslut
  • Säkerställa efterlevnad av koncernens finansiella rapporteringsriktlinjer
  • Ansvar för bolagets skatte- och affärsfrågor samt upprättande av deklarationer
  • Driva och utveckla system, processer och digitala rutiner
  • Kontakt för externa tjänster såsom revisorer och skattekonsulter

 

Vem söker vi?
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är utbildad civilekonom eller motsvarande och har arbetat med liknande arbetsuppgifter i flera år. Du har erfarenhet av ledarskap och brinner för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Du har även ansvarat för att sammanställa bokslut, nyckeltal och ekonomiska styrdokument i en internationell koncern. Personen vi söker har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser även att du har goda systemkunskaper, både från ERP system och Excel.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Du är en ansvarstagande person med stort engagemang i ditt arbete. Du är lösningsorienterad och drivs av att lösa problem som uppstår för att nå deadlines. Vidare har du en pedagogisk ådra, har lätt för att kommunicera över gränserna och har god förståelse för verksamheten. Du har en god analytisk förmåga och är organiserad och strukturerad.

 

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar New Yorker med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703–755075 eller kristina.bennet@mpya.se alternativt Sandra Grudemo på 0702–332270 eller sandra.grudemo@mpya.se.

 

 

Sök jobbet
Redovisningschef till NEW YORKER i Malmö

Kristina Bennet

Helsingborg

Rekryteringschef Syd, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 375 50 75

Om NEW YORKER

Med över 1200 butiker i 47 länder finns NEW YORKER representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt Young Fashion-företag. Med ett team på över 23.000 arbetar vi i framkant med stor vikt på samarbete och gemenskap.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv