Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Accounting Manager till Mabtech

Redovisnings­chefNacka

Vill du vara delaktig i ett bolag som bidrar till läkemedelindustrins utveckling?
Trivs du med ett ansvarsfullt arbete där du får ta ansvar för redovisningen och bidra till utveckling?
Vill du arbeta i ett bolag som erbjuder hela linan från produktion till försäljning?

Då kan rollen som Accounting Manager på Mabtech vara rätt för dig!

Rollen som Accounting Manager innebär att vara ytterst ansvarig för att säkerställa en hög kvalitet i bokslutsprocess och i rapportering. Du arbetar med löpande redovisning, konsolidering och får ta ansvar för att utveckla arbetssätt och system.

Mabtech har som mål att hjälpa andra forskare att nå nya gränser genom optimala immunanalyser och instrument. Tack vare ett nära samarbete med kunderna utvecklar bolaget kontinuerligt nya och innovativa verktyg för life science-forskning.

Om rollen
Som Accounting Manager kommer du att ha som huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Löpande redovisning och månadsbokslut (inkl leverantörsfakturor)
– Uppföljning och rapportering (månads-, kvartals- och årsvis)
– Konsolidering
– Ansvar för konsolideringssystem
– Moms och skattedeklarationer
– Upprättande av årsredovisning
– Arbete med budget- och prognos
– Analys och resultatuppföljning
– Rapportering kassaflöde
– Internkontroll
– Arbete med att förbättra processer och system
– Motpart vid revision

Du ingår i ett team om fyra personer och rapporterar till CFO för Mabtech.

Vem är du?

– Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, redovisning
– Minst fem års erfarenhet av rollen som redovisningsansvarig
– Självständig i månads- och årsbokslut
– Har kunskap om god redovisningssed (meriterande med kunskap i IFRS)
– Har systemintresse samt goda kunskaper inom Excel (meriterande med kunskap i Business Central)
– Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
– Erfarenhet av tillverkande bolag är meriterande

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är noggrann och detaljorienterad. Du är analytisk och har förmåga att ta egna initiativ. Du är lösnings- och utvecklingsorienterad och trivs med att löpande utveckla system och processer. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med medarbetare i organisationen är det även viktigt att du är kommunikativ, nyfiken och serviceinriktad. Du är som person lugn och trygg och tar dig fram på ett självständigt sätt.

Vi erbjuder

Företagskulturen genomsyras av hög kvalitet, kundfokus, lojalitet samt en god laganda. Vi är dedikerade och söker fler kollegor som vill vara med och ta Finance till nästa nivå. Vi erbjuder ett varierande arbete i ett engagerat team där vi stöttar varandra för att gemensamt ta oss an uppdraget. Vi lovar dig engagemang, ansvar och ett kul jobb!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Mabtech med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nadja Linder, nadja.linder@mpya.se 070-796 95 97 eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Mabtech AB

Mabtech är ett svenskt bioteknikbolag som grundades 1986 av tre forskare på Stockholms universitet. Mabtech utvecklar och producerar ett brett spektrum av monoklonala antikroppar, och testkit mot cytokiner och immunoglobuliner för in vitro-applikationer inom biomedicinsk forskning. Mabtech erbjuder också egenutvecklade analysinstrument av högsta kvalitet i kombination med bästa möjliga tekniska support. Mabtechs produkter används i forskning inom immunologi, vacciner, infektionssjukdomar, cancer och allergier och har refererats till i mer än 3500 vetenskapliga publikationer.
Mabtechs huvudkontor med laboratorier för forskning, utveckling och produktion finns i fina lokaler i Nacka Strand. Antalet anställda är idag drygt 70 i Nacka och 10 på deras dotterbolag i USA. Arbetskulturen genomsyras av engagemang, lojalitet och laganda.
Hela produktionslinan finns i samma byggnad som inkluderar försäljning, supply chain, R&D, produktion och kvalitetskontroll. ​
Läs mer om Mabtech på www.mabtech.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv