Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Controller med glimten i ögat till Cantargia i Lund

Financial ControllerLund

Är du en driven och strukturerad mästare på siffror? Vill du arbeta på ett företag som känns meningsfullt på riktigt? I så fall finns nu en möjlighet till ett riktigt spännande jobb som Financial Controller på Cantargia!

 

Varför ska du arbeta hos oss?

  • Du får arbeta brett i rollen – vilket betyder att du aldrig kommer ha tråkigt.
  • Vi har en dynamisk arbetsplats där balans mellan arbete och fritid är möjlig – vi tror på att jobba smart, inte bara hårt.
  • Vi har en entreprenörsdriven företagskultur som uppmuntrar skratt och en positiv attityd, även när siffrorna inte samarbetar.
  • Beslutsvägarna hos oss är korta och du har en möjlighet att påverka – på riktigt.
  • Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner.

 

Vad är det du faktiskt ska arbeta med?

  • Koordinera månadsavslut och rapporteringsprocesser.
  • Förbereda interna månadsrapporter inklusive analys av drifts- och finansiella resultat.
  • Upprätta de finansiella delarna av kvartalsrapporter och årsredovisningar, inklusive hantering av den externa revisionsprocessen.
  • Prognostisera och följa upp kostnader – din kristallkula (eller kalkylark) kommer att vara oumbärlig.
  • Leda likviditetsplanering och valutahantering.
  • Koordinera affärsplanering och integrerade budgetprocesser.
  • Delta aktivt i vår företagsstyrning, inklusive internkontroller och hållbarhetsrapportering.
  • Stödja kommunikationen av finansiella resultat till företagsledningen, styrelsen, investerare och allmänheten.
  • Leda och stödja ad hoc-projekt inom redovisning och finansiell planering och analys. För att oväntade saker alltid händer, och vi gillar att vara förberedda.

 

Vad krävs för att passa för jobbet?

Vi tror att du har en universitetsexamen inom ekonomi eller liknande och helst 3-5 års erfarenhet från revision, redovisning och/eller Business Control. Du har god kunskap om finansiella rapporter och en grundläggande förståelse för redovisnings- och rapporteringsstandarder. Att kunna leverera uppgifter med god kvalité och på tid är en självklarhet. Dina kunskaper i engelska är utmärkta, både i skrift och tal, och du har goda färdigheter i MS Office, särskilt Excel och PowerPoint.

Den här rollen kräver omfattande analytiska färdigheter och hög professionalism. Det är viktigt att du har god förmåga att planera och organisera arbetet effektivt. Du trivs i en team-baserad, utmanande och innovativ miljö.

 

Låter detta som något för dig?

Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt fantastiska team! Sista ansökningsdag är den 30 juni 2024, men eftersom vi arbetar med löpande urval så är tipset att söka direkt.

Fortfarande inte helt säker? I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med Mpya Finance, så kontakta gärna Kristina Bennet eller Amelie Rijpma för att få svar på dina frågor. Du når dem på kristina.bennet@mpya.se eller 070-375 50 75 eller amelie.rijpma@mpya.se eller 070-996 61 76.

Sök jobbet
Financial Controller med glimten i ögat till Cantargia i Lund

Kristina Bennet

Helsingborg

Rekryteringschef Syd, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 375 50 75

Om Cantargia AB

 
Cantargia är ett svenskt bioteknikföretag inriktat på utveckling av läkemedel för olika typer av cancer samt inflammatoriska/autoimmuna sjukdomar. Bolaget är börsnoterat på OMX Stockholms huvudlista (Small Cap).
www.cantargia.com 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv