Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomichef till Bromma Air Maintenance

EkonomichefStockholm

Är du en erfaren affärsinriktad ekonom som trivs med redovisning, rapportering och effektivisering och nu vill ta nästa steg? Då kan tjänsten som operativ Ekonomichef på Bromma Air Maintenance vara rätt tjänst just för dig!

Vad kan Bromma Air Maintenance erbjuda dig?
Bromma Air Maintenance söker nu en Ekonomichef som kommer arbeta både operativt och strategiskt. I rollen kommer du ansvara och driva koncernens ekonomiavdelning, allt från redovisning och bokslut till att ta fram väsentliga nyckeltal och se över affärsmodeller. I tjänsten ingår personalansvar för två personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande arbete med redovisning
  • Kvalitetssäkra och upprätta månads- och årsbokslut
  • Finansiell rapportering till ledning och moderbolag
  • Konsolidering av dotterbolagen
  • Upprätta årsredovisning och skattedeklarationer
  • Upprätta och driva budget- och forecast processen
  • Delaktig och stöd i analyser och rekommendationer kring affären och eventuellt nya affärsmöjligheter
  • Leda och utveckla ekonomiavdelningen och rutiner och processer

Du kommer även att ingå i ledningsgruppen och stötta VD med din kompetens. Bromma Air Maintenance har sitt kontor vid Bromma flygplats, Hangar 4.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från roll som kvalificerad redovisningsekonom, redovisnings- eller ekonomiansvarig. Du är bokslutssjälvständig samtidigt som du brinner för ekonomistyrning. Dessutom har du erfarenhet från budget- och prognosarbete samt rapportering. Du är en person som gärna ser över rutiner och processer för kontinuerlig vidareutveckling av ekonomifunktionen och för att hitta effektivare arbetssätt. Du är en kommunikativ person och har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från revisionsbranschen och/eller Jeeves.

Som person är du självgående och prestigelös. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Du ser möjligheterna och drivs av att kunna förbättra och påverka. Du har en stark kommunikativ förmåga och en god social förmåga samt van och trivs med att arbeta i team.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Bromma Air Maintenance med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Sofia Sand på sofia.sand@mpya.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Bromma Air Maintenance

Bromma Air Maintenance grundades 1979 och är verksamt inom flygsektorn. BAM utför service och underhåll av flygplan och helikoptrar, utför flyginspektioner, säljer reservdelar och designar samt tillverkar delar och utrustning till flygplan och helikoptrar. BAM köper och säljer även flygplan och helikopters på mäklarbasis. Genom Force Aerospace Testing AB utför oförstörande provning åt flygbolag på Arlanda, Gardermoen och Kastrup. www.bam.aero

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv