Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Business Controller Nordics till CooperVision

Business ControllerGöteborg

Business Controller – CooperVision Nordics Göteborg

Är du en driven och affärsinriktad Business Controller som vill ta din karriär till nästa nivå? Hos CooperVision arbetar du både strategiskt och verksamhetsnära i en dynamisk, internationell och föränderlig miljö!
Hos oss får du en nyckelroll i att stärka vår finansiella uppföljning och styrning, med särskilt fokus på Business Controlling. Ta chansen att bli en del av vårt framgångsrika team och bidra till vår spännande resa framåt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Medlem i ledningsgruppen för CooperVision Nordics
  • Stötta ledningsgruppen och organisationen med Controlling och Accounting
  • Göra förberedelser och presentation av budget samt medverka i Quaterly Business Reviews, presentera finansiella utfall, utsikter och insikter.
  • Leda och ansvara för två Commercial Analysts
  • Vara pådrivande och ansvarig för relationen med Shared Service Centre i UK
  • Ekonomisk analys av försäljningsstatistik med avseende produkt, geografi, kunder och prisstruktur, i syfte att förstå trender och utveckling och kunna kommunicera kring dessa med ledningen och inom företaget.

Vem söker vi? 

Vi söker dig som är analytisk och har förmågan att koppla ihop initiativ inom verksamheten med det finansiella. Du trivs med att arbeta i en internationell kontext nära verksamheten och agera sparringpartner till chefer och medarbetare i organisationen när det kommer till analyser och genomförande av initiativ.

För dig är controllerarbetet lika mycket kommunikation som siffror, och du är medveten om att en pedagogisk approach ofta är den bästa i dialogen med intressenter inom bolaget. Du besitter därmed god förmåga att ta fram rapporter och presentera dessa både muntligt och skriftligt. Då man ingår i en internationell kontext, förväntar vi oss att du kommunicerar flytande på engelska, samt van att arbeta med olika kulturer. Vidare har du ett starkt systemintresse, är avancerad användare av Excel samt van användare av PowerPoint.

Du är en framåt, driven och självgående person som drivs av att förbättra och vidareutveckla processer och arbetssätt. Vi ser att du har en akademisk utbildning i botten och har arbetat några år som Business Controller. Har du erfarenhet från ett liknande bolag, ser vi det som meriterande men är dock inget krav! 

Har vi väckt ditt intresse? 

I den här rekryteringen samarbetar Cooper Vision med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter eller Linda Målberg på linda.malberg@mpya.se  eller Anette Zantelid anette.zantelid@mpya.se  Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen att söka!   

 

Sök jobbet

Om CooperVision AB

CooperVision är en global tillverkare av kontaktlinser med närvaro i över 40 länder. CooperVision arbetar för att hjälpa människor över hela världen att se bättre varje dag. Genom vetenskapliga och tekniska innovationer, verksamhetsoptimering och ett nära samarbete med optiker har CooperVision förbättrat synen för miljontals människor och blivit en väl ansedd, ledande global samarbetspartner i kontaktlinsbranschen.
Vi på CooperVision anser att våra framgångar som företag bygger på våra medarbetares prestationer och välbefinnande. Allt vi gör på CooperVision bygger på våra fyra kärnvärden: Vi är hängivna, innovativa, flexibla och vänliga. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och vi marknadsför och säljer kontaktlinser till återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Koncernspråket är engelska.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv