Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom för visstidsanställning till ApoEx i Hammarby Sjöstad

Redovisnings­ekonomStockholm

Vill du arbeta som redovisningsekonom i ett bolag där du kommer få möjlighet att vara delaktig att utveckla redovisningsfunktionen? Vi söker dig som har några års erfarenhet inom redovisning men nu vill utvecklas inom rollen.

Apoex grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt Apoex som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?

Apoex är nu i behov av att rekrytera en redovisningsekonom för viss tids anställning som kommer att få möjlighet att arbeta brett inom redovisning, alltifrån löpande bokföring till månads- och årsbokslut. Du kommer ingå i redovisningsavdelningen med sex kollegor och ha ett nära samarbete/back-up åt kund- och redovisningsansvarig.

I rollen som redovisningsekonom ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kundreskontra
  • Delaktigt i månads- och årsbokslut
  • Koncernens cash pooling och bankavstämning
  • Ansvarig för momsrapportering samt uppdatering av momshandbok
  • Vara delaktig vid upphandlingar och projekt och driva förändringsarbete i syfte att effektivisera och harmonisera arbetsprocesser
  • Stöd till andra avdelningar inom bolaget

Du kommer att rapportera till redovisningschefen.

 

Ort: Hammarby Sjöstad
Omfattning:
Visstidsanställning, heltid tom hösten 2025

 

Din Profil

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och har några års erfarenhet av redovisning. Det är meriterande om du är van vid transaktionstunga bolag, har arbetat i Google sheet samt varit delaktig i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är noggrann, positiv, ansvarstagande och engagerad. Du trivs att arbeta i team och är analytisk och strukturerad samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet liksom av att utvecklas vidare i rollen. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar ApoEx med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Helene Werme helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte malin.skotte@mpya.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Apoex AB

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel, förbrukningsmaterial och vårdnära tjänster. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv