Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till moderbolag för Karnell Group

Redovisnings­ekonomStockholm

Rollen som Redovisningsekonom för moderbolaget inom Karnell Group är ny och du kommer själv få driva projekten med att hämta hem arbetsuppgifterna som utgör stommen i rollen. Idag görs de av externa leverantörer. Vi söker därför dig som har ett högt eget driv, som har erfarenhet av att skapa och implementera processer och rutiner och som uppskattar att söka information.

Karnell är en aktiv och långsiktig ägare av industriteknikbolag. Vi skapar värde genom att vara en aktivt engagerad utvecklings- och ägarpartner med evig ägarhorisont. Ambitionen är att bidra med kompetenser inom industritekniksektorn strategiskt och finansiellt och därmed vara ett naturligt och långsiktigt val för entreprenörer.

Är du trygg i din redovisningskompetens kan detta vara din nästa utmaning. Detta är en spännande roll med möjlighet att utvecklas inom koncernredovisning och konsolidering. Rollen är placerad på vårt huvudkontor på Riddargatan i centrala Stockholm där du blir en del av vår ekonomifunktion som idag består av CFO och Controller.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

 • Månads- och årsbokslut samt bidra till årsredovisning
 • Avstämning interna mellanhavanden och räntor
 • Koncernrapportering i AARO
 • Behjälplig med konsolidering
 • Budget, prognos, analys och uppföljning
 • Moms och skatt
 • Löpande redovisning
 • Hantering av bank och betalningar
 • Administrering av cash pool
 • Kontakt med revisorer
 • Kontinuerligt arbete med att utveckla processer och rutiner
 • Eventuella ad-hoc projekt

Din Profil

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av en roll som Redovisningsekonom, gärna med ansvar som Bolagsekonom. Har du dessutom tidigare arbetat på ett moderbolag inom en koncern ser vi det som meriterande.

Du har god redovisningskompetens, arbetar strukturerat och noggrant och tycker det är roligt att jobba med projekt- och systemfrågor. Är du en positiv teamplayer kommer du att trivas bra i vår lilla finance-funktion som idag består av CFO och Controller.  I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Karnell med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se

Sök jobbet

Om Karnell Group

Karnell är en tillväxtorienterad industriteknikgrupp som förvärvar och utvecklar små och medelstora produktbolag och nischproducerande bolag genom en systematisk och proaktiv förvärvsstrategi. Med en evig ägarhorisont och en decentraliserad beslutsmodell erbjuder Karnell entreprenörer och familjeägda företag en långsiktig och ansvarsfull partner. Bolagets affärsidé är att identifiera och förvärva bolag med en attraktiv finansiell profil samt utveckla dessa verksamheter genom att tillhandahålla koncernens verktyg och kompetens. Koncernen består av 13 bolag i Sverige, Finland och Storbritannien. Karnell är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information vänligen se www.karnell.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv