Människorna på Mpya Finance @ Jenny Svensson

Jenny Svensson, 2019

Varför är jag ekonomikonsult?

Jag gillar variationen konsultyrket ger mig. Konsultyrket har gett mig många utmaningar och möjligheter vilket jag kanske inte hade fått om jag hade arbetat på en och samma ekonomiavdelning. Har varit med om uppstart av företags ekonomiavdelningar och i uppdraget jag har nu håller verksamheten på att läggas ner. Det här är exempel på förändringsprojekt som stimulerar mig och jag har aktivt sökt mig till den här typen av konsultuppdrag. Förutom spännande och varierande arbetsuppgifter ger även konsultyrket mig möjlighet att komma in och arbeta i många olika företag och branscher samt träffa många intressanta och duktiga människor. Allt av ovan gör att jag tycker att det är roligt, utvecklande och spännande att gå till jobbet varje dag.

Varför MPYA Finance?

Mpya Finance kan min profil, de känner mig väl. Tillsammans vet vi vilka uppdrag som passar mig och vi jobbar hela tiden för att jag ska ha uppdrag där jag trivs och utvecklas. Detta gör att jag vill fortsätta att jobba som ekonomikonsult på Mpya Finance men också för att jag ska kunna göra ett bra jobb ute hos kunden i deras utmanade situation. Vi har också bra sammanhållning och gemenskap, alla anställda har möjligheter att påverka och utveckla Mpya Finance som företag. Möjligheten att utveckla företaget, att ha utvecklande uppdrag och sammanhållningen vi har är några av anledningar till varför jag valt Mpya och att jag trivs så bra här. Mpya Finance värdesätter verkligen ekonomikonsulten.

Det du inte visste om mig…

Jag fick min man på ”kroken” när jag tränade box och han var instruktör- fantastiskt och faktiskt sant. Utöver besök på gymmet umgås jag med familj och vänner, gärna över en god middag och ett glas vin. Det är därför inte konstigt att grillen alltid står redo under sommartid…:)

Vi kan connecta på fler sätt om du vill:

Vi kan connecta på fler sätt om du vill: