Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Senior redovisningsekonom till Pandox

Sr RedovisningsekonomStockholm

Senior redovisningsekonom till Pandox

Vi söker nu en senior redovisningsekonom som i sin roll tillsammans med övriga kollegor i teamet kommer att ansvara för redovisningen i de svenska dotterbolagen.

Vi söker dig med mycket god redovisningskunskap och du är van vid komplexa redovisningsfrågor från bolag i olika storlekar. Vi söker dig med hög energinivå som gärna är med och utmanar befintliga arbetssätt och som är mån om kvalitet och detaljer.

Pandox driver just nu ett förändringsprojekt inom finansorganisationen vilket gör att vi söker dig som vill vara med att bidra till att skapa kvalitetssäkrade, effektiva processer inom redovisningsfunktionen.

Huvudsakliga ansvarsområden
Dom huvudsakliga arbetsuppgifterna som senior redovisningsekonom:

  • Löpande redovisning
  • Bokföring av externa och interna lån och räntor
  • Hyresavisering, indexering, avräkningar
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Koncernrapportering i Cognos inklusive intercompany-avstämningar
  • Moms och skatt
  • Årsredovisningar
  • Kvalitetssäkring av inrapporterade hyror från hotellen
  • Administration (protokoll, SCB, Bolagsverket)
  • Kontinuerligt arbete med utveckling av processer och rutiner 

Du rapporterar i rollen till Head of Finance och sitter i härliga lokaler på Vasagatan centralt i Stockholm.

Vem letar vi efter?
Du är civilekonom eller motsvarande. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av redovisning och rapportering i koncern. Du behöver ha god kännedom i K3 regelverket då du arbetar med svenska dotterbolag, har du kännedom av IFRS är det en fördel. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har erfarenhet av arbete i större affärssystem, meriterande med goda kunskaper i D365.

Det är meriterande med erfarenhet av redovisning i fastighetsbolag samt förmåga att hantera många bolag. Då ett förändringsprojekt pågår på ekonomiavdelningen ser vi gärna att du har erfarenhet av att driva och/eller aktivt delta i förändringsarbete.

Personliga egenskaper:

Du är noggrann och mån om att leverera hög kvalitet inom givna deadlines. Samtidigt som du trivs med detaljerna så är du utåtriktad, nyfiken och ansvarstagande i att driva utveckling. Du har en hög problemlösningsförmåga och är proaktiv i att ta initiativ.  

Har vi fångat ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar Pandox med Mpya Finance.  Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nadja Linder, nadja.linder@mpya.se 070-796 95 97 eller Helene Werme helene.werme@mpya.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Pandox AB

Om bolagetPandox är Europas ledande hotellfastighetsbolag med hyresgäster såsom Scandic, Strawberry, Hilton, Leonardo, NH och Radisson. Pandox har en fastighetsportfölj värderad till 70+ miljarder i Norden och norra Europa. Pandox utvecklar löpande sitt bestånd och skapar ytterligare värden genom aktiv förvaltning av hyresavtalsportföljen och fastighetsutveckling av sina befintliga fastigheter. Bolaget grundades 1995 och är sedan juni 2015 noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer om bolaget på www.pandox.se.  Kännetecknande för Pandox är bolagets entreprenörsanda och drivkraft att utvecklas.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv