Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Svenska kyrkan Malmö

Redovisnings­ekonomMalmö

Är du redo för att ta ditt nästa steg i karriären! Jobbar du idag med redovisning och har erfarenhet av att självständigt upprätta månads- och årsbokslut så kan rollen som redovisningsekonom till Svenska kyrkan vara ett perfekt nästa steg för dig. I rollen är du teamledare för en grupp ekonomiassistenter och ni är placerade på Svenska kyrkans trevliga kontor i Malmö. Här erbjuds du work-life balance samt får möjligheten att utvecklas i din roll. Du rapporterar till ekonomichefen.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bidra till förbättring och utveckling av processer och rutiner
  • Ansvarig för redovisningsprocessen – Effektivisera och utveckla processen
  • Ansvarig för att upprätta månads-, tertial- och årsbokslut
  • Ansvara för noterna i årsredovisning
  • Upprätta inkomst-, moms-, och arbetsgivardeklarationer
  • Ansvara för kontakter med myndigheter, bank, revisorer – både interna samt externa samt övriga intressenter inom området

 

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har eftergymnasiala studier inom ekonomi och ett genuint intresse för, och erfarenhet av redovisningsarbete. Du kan självständigt upprätta månads- och årsbokslut. Du har en god kommunikationsförmåga och som person är du noggrann och ansvarsfull och du trivs både med att arbeta självständigt och i team. Du är positiv, hjälpsam och har lätt för att samarbeta. Du tycker att det är roligt att förbättra och effektivisera processer. Din kunskap i svenska är god i både tal och skrift.

 

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Svenska kyrkan Malmö med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma 070–9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se alternativt Kristina Bennet, 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

Sök jobbet

Om Svenska kyrkan Malmö

Svenska kyrkan Malmö befinner sig i ett spännande utvecklingsskede. Vi formar framtidens kyrka i en snabbt växande storstad med landets yngsta befolkning, där 50% av invånarna är mellan 0–35 år. Utmaningarna i Malmö är stora samtidigt som möjligheterna är många. Med Malmö universitet, Öresundsbron, innovationer inom arkitektur, kultur och företagande, är Malmö en stad i framkant. Här finns också segregation och utanförskap och behovet av livstolkning och växande i tro och tillit är stort.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv