Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsansvarig till SIMAB Sport AB i Landskrona

RedovisningsansvarigHelsingborg

Live to move. Move to live.

Simab Sport* är mer än attraktiva idrottsanläggningar. Mer än utrusning och lösningar för idrott och lek. Vi tror på rörelsens magi, på att inspirera människor och hjälpa dem att hitta glädjen i sina aktiviteter.

Här är en jättefin möjlighet att få vara med och bidra till vidareutvecklingen av ett bolag som bygger ett hälsosammare samhälle.

Rollen som redovisningsansvarig
Rollen är ny i Simab Sport och du har redovisningsansvaret i det svenska bolaget. Du är även en viktig diskussionspartner till intressenter i bolaget.

Stämningen och kulturen är glad och familjär. Du får vara en del av ett vinnande lag som får människor att röra på sig. Du rapporterar till Head of Finance Division Outdoor för koncernmodern i Finland. Rollen är placerad i nyrenoverade och fina lokaler i Landskrona.

*) Unisport Group är uppdelad i två divisioner, en som avser inomhusanläggningar (Indoor) och en division som avser utomhusanläggningar (Outdoor). Fram till och med den 31 augusti i år har båda divisionerna inom den svenska verksamheten bedrivits i bolaget Unisport Sverige AB. Per den 1 september 2024 har utomhusverksamheten överförts till Simab Sport AB (under namnändring till Saltex AB).

 

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Månads- och årsbokslut
  • Projektredovisning via succesiv vinstavräkning
  • Uppföljning av cashflow samt periodens utfall
  • Rapportering till Head of Finance för koncernmoderbolaget
  • Vara delaktig i prognos- och budgetarbete i samarbete med Head of Finance
  • Moms och arbetsgivardeklarationer
  • Kontakt med revisorer
  • Projekt och samarbete med andra avdelningar

 

Är det dig vi söker?

För att trivas i rollen, är du positiv och prestigelös och gillar att umgås med dina kollegor. Du vill arbeta verksamhetsnära och har lätt för att skapa goda relationer i en organisation. Du har god erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Erfarenhet av projektredovisning är ett krav. Du är intresserad av siffrornas betydelse och trivs i en roll där du får arbeta brett, ansvara för hela kedjan både redovisning och som ekonomiskt stöd i verksamheten. Du har högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Vi ser även att du har god kunskap i Excel samt god erfarenhet av kvalificerade affärssystem.

 

Har vi väckt din nyfikenhet?

I den här rekryteringen samarbetar Simab Sport med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma, 070-996 61 76 eller amelie.rijpma@mpya.se eller Jeanette Mellborg, 073-324 43 83 eller jeanette.mellborg@mpya.se. Vi jobbar med löpande urval varför du gärna får skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om SIMAB Sport AB

Unisport Group är uppdelad i två divisioner, en som avser inomhusanläggningar (Indoor) och en division som avser utomhusanläggningar (Outdoor). Fram till och med den 31 augusti i år har båda divisionerna inom den svenska verksamheten bedrivits i bolaget Unisport Sverige AB. Per den 1 september 2024 har utomhusverksamheten överförts till Simab Sport AB (under namnändring till Saltex AB).
Läs mer om Outdoor på www.unisport.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv