Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Produktionscontroller till Intra Mölntorp i Kolbäck

ControllerVästerås

Modern tillverkningsindustri i natursköna omgivningar präglade av historiens vingslag söker produktionscontroller. Intra Mölntorp  AB med sitt läge vid Kolbäcksån har anor från 1500 talet och bolaget startades faktiskt av ingen mindre än Gustav Vasa!

Efter 500 år av moderniseringar ser verksamheten och produktionsanläggningen såklart lite annorlunda ut. Men behovet av en duktig produktionscontroller, som bidrar med beslutsunderlag och analyser, kvarstår!

Det här är rollen för dig som på riktigt trivs bäst i gränslandet mellan den producerande verksamheten i fabriken och excelarken på ekonomiavdelningen. För att förstå datan i analysunderlagen vill du förstå produktionen – på riktigt. Ditt intresse och driv att leverera underlag till operativa beslutsfattare och strategiska underlag till ägarna gör att du per automatik fördelar din arbetstid mellan kontorsstolen och verkstadsgolvet.

Produkt- och priskalkylering, lönsamhetsuppföljning, analyser av resursnyttjande, lagervärderingar och du vet allt annat sånt som hör till en roll som produktionscontroller ingår såklart. Grejen med den här rollen är att den är paketerad i en lagom stor organisation där det är hanterbart att ha helhetsansvaret. Dessutom präglas organisationen av stolthet och laganda – alla vill åt samma håll och är beredda att bidra utifrån sin roll. Kanske en kvarleva från Gustav Vasa?!

Intra Mölntorp AB ingår i den globala industrikoncernen Teka Industrial S.A. Du är delaktig i arbetet med underlag till bokslut och rapporteringar såväl som till investeringsäskanden, budgetar och prognoser.

Vem är du?

Du tycker det är spännande med producerande verksamhet. Vi hoppas att du har erfarenhet av det sen tidigare i roll som controller. Har du inte det men är analytisk och intresserad så kan en möjlighet vara att få lära sig här. Du har en akademisk relevant utbildning och förmågan att både skriftligt och muntligt uttrycka dig på svenska och engelska. Som controller har du lärt dig att behärska Excel på hög nivå för datahantering och analys. Har du erfarenhet från en internationell koncern så är det meriterande. Vi kräver inte att du har erfarenhet av de system vi arbetar i men det är en fördel om du har lätt för att sätta dig i och navigera i nya system.

Vi söker inte bara en produktionscontroller utan vi söker en individ. En person som tycker om att samarbeta, är social och kommunikativ. Den analytiska förmågan ligger till grund för din kompetens som controller och du kan ansvara för din egen och bolagets utveckling.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Intra Mölntorp AB med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Har du frågor eller funderingar gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, fredrik.patcha@mpya.se eller 073-203 67 37.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet
Produktionscontroller till Intra Mölntorp i Kolbäck

Fredrik Patcha

Västerås

Konsultchef, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 73 203 67 37

Om Intra Mölntorp AB

Intra-gruppen är sedan 2007 en del av industrikoncernen Teka Industrial S.A. som är en av världens största tillverkare av diskbänkar och vitvaror med fabriker över hela världen. Intra-gruppen är marknadsledare i Skandinavien inom produktgrupperna diskbänkar och sanitetsutrustning i rostfritt stål och vi finns representerade i Sverige, Norge och Danmark. Intra-gruppen har stark fokus på design och är en internationell trendsetter inom sina produktområden. Läs mer på www.intra-teka.com/svenska
Intra Mölntorp AB – 500 år av innovation och design. Vackert beläget vid Kolbäcksån porlande inpå knuten ligger Intra Mölntorp, ett företag vars anor kan spåras tillbaka till 1500-talet, och första ägaren var ingen mindre än Gustav Vasa, en regent vida känd över världen som en av Sveriges mest färgstarka kungar. Under de 500 år som gått sedan dess, har fabriken i Mölntorp utvecklats från lokal spiksmedja till en internationell koncern med designade produkter i rostfritt stål för kök och badrum som specialitet. Antalet medarbetare uppgår i dagsläget till ca 65 personer i den svenska verksamheten.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv